Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 75 715
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 1 065
  • Пловдив
Нямам представа, кумът е... ммм не е рак Satisfied

Рогат е кумът, бие ми на козирог.

Според мен овен или дева

# 1 066

[/quote]

Според мен овен или дева
[/quote]

Овен може, дева в никой случай, мъжът-дева е сбутан, а тука имаме алфа самец както казах. Продължавам да залагам на козирог. Но във всички случаи е нещо рогато, енергично и със самочувствие.

# 1 067
За глухите може ли пак, къде ще е меденият месец?

И младоженците не знаят. Пътуват без посока, където ги откара таксито. Grinning

Приятна сватба. Определено си съвпаднаха двамата младоженци.
Много дървени целувки обаче.... Никаква страст. С тия стегнати устни, като патета с чофките се кълвяха един друг.

# 1 068
  • Terra incognita
Е, каква страст? Колко страстно можеш да целунеш, на практика, един непознат? Току- що са се запознали, снимат ги, гледат ги родители, роднини и половин България. И аз бих се стегнала, не съм от хората, на които не им пука 😀

# 1 069
  • Тра-ла-ла
Разбра ли се Юлето коя зодия е? Smurfette77, дай едно рамо Blush

Аз изтървах предаването, но разбрах, че младите са се взели. Grinning

# 1 070
  • Пловдив

Sweat Smile ами каква да е... рак Satisfied

# 1 071
Три дни яли пили и се веселили. И аз там бях и аз се смях...Така завършват приказките с хубав край.
The End

# 1 072
Започвам да имам усещането, че половината народ са раци, моите познати половината са такива. Другата половина...скорпита. Ама аз като ви слушам, то не останаха зодии, от всички да бягаме Grinning освен от лъвовете и овните, де...

# 1 073
  • Тра-ла-ла

Sweat Smile ами каква да е... рак Satisfied
Юлето е Рак?; Аууу, горката Bowtie Явно на сценаристите им е любима комбинация Рак- Овен. В миналия сезон - Гергана и Георги.

# 1 074
  • Пловдив
Започвам да имам усещането, че половината народ са раци, моите познати половината са такива. Другата половина...скорпита. Ама аз като ви слушам, то не останаха зодии, от всички да бягаме Grinning освен от лъвовете и овните, де...

С лъвове и овни имам почти в 99% от случаите несъвместимост аз. Майка, дядо, сестри, братовчеди, все овни. Скорпионите ме кефят много, не само, защото гаджето е скорпион, де , хахаха , но има и изключения.

# 1 075
Това за горката, напълно съгласна съм, аз така да я мразя тази зодия, и аз съм рак щото.

# 1 076
Тя - Рак, той - Овен. Майко мила! Но това не означава нищо. Ако не бяхте написали кой какъв е, бих си помислила, че са с разменени зодии. Кой можеше да предположи, че във водата ще лумне пожар... /макар и с помощта на алкохола/

На моменти забравях, че гледам телевизионно предаване, убедителни бяха, в най-добрия смисъл. Simple Smile
Само Светозар, милият, с неговите стречинг сесии за възрастни не успя да се впише в програмата...

Последна редакция: чт, 18 апр 2019, 01:57 от tidaflyr

# 1 077
Единствената сватба,която ми хареса и е гледах със желание, през цялото време с усмивка на лицето и леко вълнение.Дори ми се прииска да отида на нечия сватба.Много позитивни и весели бяха всички.Приятелите, душата на всяка компания, както се казва.Единствената добре,монтирана сватба.Браво на екипа!!!Юлето,май малко прекали с чашките....ма простено и е ...то не е лесно да се омъжеш за  непознат.Приятелите на Мишо,големи купонджии,много обичам такива хора.Дано до края не ги омъскарят и тях.Ако са се харесали и допаднали,дано им се получат нещата и бъдат щастливи.Малко се издадаха със датата им на сватбата,явно са си стартирали още в самото начало с 4-ри двойки.

Така и не доумявам,сцената край басейна защо трябваше да се разиграва.Какво искаха да ни покажат около Танчето и Зарко?Може би,че тя е треньор!Това май е ясно на всички,ама нищо.Нека и не разбралите да са наясно.В следващия епизод най-вероятно,ще ги гледаме някъде Зарето да прави инспекция,а Танчето да го придружава и асистира.А това бижу на Зарето,явно е някаква семейна реликва,за да не се разделя с него.Може от род на род да се предава.

# 1 078
Е, каква страст? Колко страстно можеш да целунеш, на практика, един непознат?

Доста, особено ако ми е харесала, само гледай.
Не е до притеснение, мисля. До техника е. Grinning Колкото и да съм притеснен, няма да си стегна всичките мускули в устата по време на целувката.

# 1 079
Ма хич,не сте скромен значи😉.Мисля си,че с тези изказвания фен клуба ви ще се увеличи още повече.Шегувам се 😉.

Е, каква страст? Колко страстно можеш да целунеш, на практика, един непознат?

Доста, особено ако ми е харесала, само гледай.
Не е до притеснение, мисля. До техника е. Grinning Колкото и да съм притеснен, няма да си стегна всичките мускули в устата по време на целувката.

Общи условия

Активация на акаунт