Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 75 749
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 945
Това Юле много гладно и жадно, само за масата мисли Simple Smile

Много е яка. Цялата е ток и жици  и голям секс ще пада. Да му мисли Мишето.

# 946
Тук вече нямам никакво съмнение за развитието на първата брачна нощ:)

😂😂😂

То като слушам и бебе може да се прави
Родители от пръв поглед 😆

# 947
Тук вече нямам никакво съмнение за развитието на първата брачна нощ:)
От вратата за краката. Горко му на Мишо.

# 948
И Смърфи е сладка, много е нежна))
Нали жената с черната рокля без ръкав, с коса светла, дълга, леко прихваната отзад е тя))

# 949
  • София
Не мисля, че са се познавали, съкратиха кадрите, което не беше лошо. Юлето добре се напи, явно затова така се отпусна, няма лошо, вместо да трепери от нерви. А и тя май всеки щеше да вземе, струва ми се леко отчаяна, определено иска деца вече.

# 950
Много готини тия бе Wink Само Юлето да спре пиенето... не по принцип де Simple Smile)) Голямо й е напрежението и затова така се налива, дано не оцапа всичко с лошо пиянство Simple Smile

# 951
Бебето може да е вече направено, Юлето нали си пожела след 11 месеца Simple Smile

# 952
За глухите може ли пак, къде ще е меденият месец?

# 953
  • София
От вратата за краката. Горко му на Мишо.
Абе като гледам и той не се дърпа особено.  Laughing

# 954
Ааа можело значи без онези досади-мачмейкърите!

# 955
За глухите може ли пак, къде ще е меденият месец?

След рекламите ще кажат.

# 956
И Смърфи е сладка, много е нежна))
Нали жената с черната рокля без ръкав, с коса светла, дълга, леко прихваната отзад е тя))

Баш тя. В началото ми се стори с по-тъмна ,но като се наведе видях ,че е с нещо като руси кичури, дълга коса.

# 957
Ей живна това момиче, усмихната се, че и за деца направи вече план. Дано не в разочарова Мишо. Като всяка жена, по усмивката й се мери отношение и всичко от мъжа до нея. Дано да е уцелила, защото в днешно време е тото да намериш половинката си.

# 958
За близнаците след 11 месеца сигурно врачката и е казала.

# 959
И сега все едно няма да съм на сватбата в реално време! Пу, да му се невиди. Ток не е спирал от 100 години!

Това е знамение-ще присъстваш на истинска сватба лично. 😜
А, дано! Обаче се сетих ча си имам Da Player на телефона и си ги гледам там. Смърфи само се хили, не се хваща на хорото! Сватбата е била в един и същи ден с тази на Форчови май. Така че са си предвидени 4 двойки, а не резервна заради драмата на Никифор и Василена.

Общи условия

Активация на акаунт