Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 75 837
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 930
Това Юле много гладно и жадно, само за масата мисли Simple Smile
Гори във фитнеса. Требе си едене. Да му мисли Мише.

# 931
Юлето вече се отряза и тя като Ивана..

# 932
  • София
И сега все едно няма да съм на сватбата в реално време! Пу, да му се невиди. Ток не е спирал от 100 години!

Това е знамение-ще присъстваш на истинска сватба лично. 😜

# 933
Хе-хе, Таня грижовно си го връща  в басейна, намери начин да го държи далеч от себе си.

Ох, кикотя се като луда. И не толкова от елегантното боди на Лисун в басейна, а от коментарите тук. Много настроение тая вечер.

# 934
  • София
Ехеее, яко го раздават с тез езици. 😊😊

# 935
Ама и Мишето не спи, иска си човекът целувчици Simple Smile

# 936
И за бебе вече са готови айде поне една двойка като хората да има. И младите да имат късмет.

# 937
Тези двамата май останаха доволни 😄

# 938
Вече съм сигурна, че не се познават от преди. Много дървено се държат, когато са в близост един до друг - личи си, че се притесняват. И целувките им са сковани и дървени.

Мишо ми направи добро впечатление, че попита Юлия "Може ли една целувка", а не налетя да я мляска на дансинга

# 939
Хубава реч, браво куме.

# 940
Булката вече се олюлява Simple Smile Честито на младоженците, наздраве на всички!

# 941
Семейството на Мишо ми се струва много добро. Но мама меца на Юлето ще се окаже остър камък.

# 942
Тук вече нямам никакво съмнение за развитието на първата брачна нощ:)

# 943
Семейството на Мишо ми се струва много добро. Но мама меца на Юлето ще се окаже остър камък.
И на мен ми се струва зла вещица тъщата.

# 944
Обаче Юлето става от симпатична  направо красива като се усмихне, някак свети. В случая благодарение на алкохолът в голяма степен, де Grinning а прическата е на всички посоки.

Общи условия

Активация на акаунт