Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 75 857
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 915
Лисан най-накрая успя да ни разсмее 😂😂😂

# 916
Аз ако съм Таня ще го спукам от клекове тоя плондер, за отмъщение. Mr. Green

Много ми хареса сватбата и сватбарите, дано им се получи на младоженците. Наздраве и горчиво с вино!

# 917
Танчето с каква садистична усмивка го командори Joy не мога, рева
С кеф го командори и от време на време затваря от досада очи.

# 918
  • Пловдив
Майко мила, умирам от смях. Този господин защо така се държи? Не съм гледала много, много, ама все така лигав ли е? Таня ми се струва много сериозна, а той като малко дете.

# 919
  • София
Защо ни го причиняват този шкембо по вечерно време?
Сигурно, за да върнем вечерята.

# 920
Ох, аман от фалш. Таня си е зарязала децата, които тренира, за да кара Зарко да прави клекове и да плува. Зарко не ходи на работа, за да прави клекове и да плува. Към сценариста - Браво, браво, браво господине - тъпотията ти нЕма да загине, ма главата ми поне да си почине

# 921
Олеле, спря тока в нас!

# 922
  • София
Някой знае ли кой е басейна, на който тренират?

# 923
Сори ама тоя може да плува и от преди, какво ни правят на балами.

# 924
Лисан най-накрая успя да ни разсмее 😂😂😂

Щото най-накрая му намериха точната роля. Дотук се правеше сам на шут неудачно, сега вече се получи идеално.

# 925
  • София
Обзалагам се, че и на Таня й се иска да спре тока на басейна, да не го гледа този льольо, обаче няма късмет жената.  Laughing

# 926
Хе-хе, Таня грижовно си го връща  в басейна, намери начин да го държи далеч от себе си.

# 927
И сега все едно няма да съм на сватбата в реално време! Пу, да му се невиди. Ток не е спирал от 100 години!

# 928
  • густо майна Филибето
Това Юле много гладно и жадно, само за масата мисли Simple Smile

# 929
  • Пловдив
Юлия и Мишо много ми харесват, отиват си визуално, много ще се радвам да си паснат наистина. Тя е много лъчезарна, а в него само прическата ми е странна. А майката на Юлия изобщо запозна ли се с него като ги поздрави след “да”-тата, или на мен ми се е сторило, че не се?

Общи условия

Активация на акаунт