Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 75 691
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 1 095
Има ли промо качено някъде?

# 1 096
Струва ми се и на мен, че брачната нощ е минала както трябва)) Но чух нещо Юла да се оплаква от хъркането на Мишо и не могла да спи. При толкова алкохол, емоции, изтощение...ми човекът се беше стегнал малко, като я чу. На закуската Мишо кавалерства, тя нещо принцеса Васа май го раздава. Добре, че има здрави нерви май Мишо, че...
За дъвченето на дъвката се разбра, че Мишо пуши и затова е сложил дъвка, после я махна.

# 1 097
  • Terra incognita
На Комо ли ще ходят? Любима дестинация, често ходим. Ще им хареса мнооого. Романитчно и подохдящо за меден месец.

# 1 098
Още не съм изчела какво сте писали, но се впечатлих от това колко бързо се приеха младоженците. Даже направиха номера с жартиера - нищо общо с предишните двойки Simple Smile
Склонна съм да вярвам, че и да не са се познавали лично, са общували по интернет (по-добър начин да опознаеш някого, отколкото да ходите заедно 3 пъти в седмицата по кръчми).

# 1 099
  • софия
Не съм чела коментарите след снощния епизод, но искам да се изкажа и аз, и после ще чета.
Това беше единствената сватба с атмосфера - всички бяха положително настроени, готини, младоженците имаха подкрепа на семейството. Нямаше пози, фалшиви думи и физионимии.
Много ми харесаха приятелите на Мишо, но те са пловдивчани. Бяха добронамерени, без престорено или преднамерено поведение. Не знам дали е от въздуха, дали от нещо друго, но аз лош човек от Пловдив не познавам - всички, които познавам са добри хора, спокойни, с чувство за хумор, хубави. Една от най-старите ми и добри приятелки е от там, а майка ѝ какъв дух и осанка има на 80 г.! Абе, ако някой ми каже, че е от Пловдив и вече 80% съм го харесала. А и градът какъв е чуден! Нищо лошо не мога да кажа за Пловдив и пловдивчани Heart
Хареса ми и кумата на Юлия, майка ѝ също никога не ми е изглеждала налагаща се, както има подобно впечатление в темата.
Юлето не е безгласна буква. Има мнение и си го отстоява, има характер, не е срамежлива. Притесняваше се.
Мишо е нормален, готин тип.
На тази двойка - Юлето и Мишо, може да им се получи въпреки "специалистите". Пожелавам им го от сърце!

Последна редакция: чт, 18 апр 2019, 09:52 от zvаnchе

# 1 100
BaDBluEeYeS
Ей толкова време повтаряш "дайте някой като Лохте, да изплакна и аз оЧо", че накрая от продукцията вкараха Лисан в басейна. В твоя чест предполагам беше това снощи Smile

Smurfette77
Ти сподели в началото, че нямаш търпение да излъчат сватбата, за да можеш да си споделиш снимка от тогава. Еми.. сватбата мина, можеш да я споделиш с нас тази снимка Smile

# 1 101
На Мишо и дъвката не му помогна, няма как да заблудиш непушач. Та дори и бивш, какъвто съм аз Simple Smile

# 1 102
Как така и двамата не са чували езерото Комо и не знаели къде е FrowningDizzy Face

# 1 103

Smurfette77
Ти сподели в началото, че нямаш търпение да излъчат сватбата, за да можеш да си споделиш снимка от тогава. Еми.. сватбата мина, можеш да я споделиш с нас тази снимка Smile
Е, тя сигурно ще си сподели в личния профил, а не тук.

# 1 104

Smurfette77
Е, тя сигурно ще си сподели в личния профил, а не тук.

Е със сигурност, ама може да я сподели И с нас, в скрит текст.

# 1 105

Много дървени целувки обаче.... Никаква страст. С тия стегнати устни, като патета с чофките се кълвяха един друг.

Хаха, значи не само на мен ми направи впечатление. Накрая отвръщах поглед Joy

# 1 106

Сакън! Козирог ще е бебето. Не!!!Да чака, ако вече не е станала работата, още три-четири месеца да е Овен.

ПП Пак за мъжете Козирози говоря 😉

Не врат, ами шия Laughing

# 1 107
  • Пловдив
BaDBluEeYeS
Ей толкова време повтаряш "дайте някой като Лохте, да изплакна и аз оЧо", че накрая от продукцията вкараха Лисан в басейна. В твоя чест предполагам беше това снощи Smile

Smurfette77
https://photos.app.goo.gl/tqGPSXQsxL53H37s5

# 1 108
Юлето е Рак?; Аууу, горката Bowtie Явно на сценаристите им е любима комбинация Рак- Овен. В миналия сезон - Гергана и Георги.

Георги беше овен, а Гергана - телец. Трудна комбинация. Той инат, който иска всичко да стане на момента, а тя - спокойно се носи по течението.

Мишо и Юлия овен и рак - и тук ще е доста трудно. Жените рак /както вече се изкоментира тук/ са с доста труден характер. А и обичат да си пийват по принцип. Но пък знае ли човек

Смърфиетка - кажи най-накрая каква зодия е кума, за да мирясаме всички и да го оставим намира този човек, че сигурно му изгоряха ушите от толкова приказки за него Joy

# 1 109
Готини сте, Смърфиетка. Снощи май не показаха кадри от вашата лимузина или съм изпуснала?

Общи условия

Активация на акаунт