Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 75 616
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 1 185
Василена щеше да хареса Георги от първи сезон. А може би и Стефан - той не е ли баш нейният тип (хеликоптерестия)?

Последна редакция: чт, 18 апр 2019, 13:01 от Petia Kageyama

# 1 186
Готини сте раците, ама малко драмата ви е в повече, както и егоцентризма.

Аз лично в раците егонцентризъм не съм срещала. Но пък драма да искаш. Най-големия егоцентрик всички знаем кой е - лъва Simple Smile

Аз съм рак, а моят приятел е лъвче...Миличкият никога за нищо не е виновен. Grinning

# 1 187
Юлия продължава да не ми харесва. Не мога да кажа защо. Интуиция. Мога всъщност да изброя много неща, но сами по себе си не са фатални, всеки си има недостатъци.
Ще се присламча към това мнение. Нещо ме спира да я харесам и не е защото е "рак".

# 1 188
Смърфи,оставяй го кума,че съм ти кандидат.

# 1 189
  • Варна
Смърфи,оставяй го кума,че съм ти кандидат.

😂😂

# 1 190
  • София
Ох, тука стана бетер женени от пръв поглед Simple Smile))))

# 1 191
Мишо май е послушал съфорумките и се е подстригал.

# 1 192
То тая тема по- успешна в събирането от мачмейкърите!
Предаването не гледам вече, но вас ви чета с кеф! 😂

# 1 193
Изглежда много приятно на тази снимка Мишо. Ама да я беше наместил като хората във Фейсбук! Защо така?! Боравиш с фейсбук, а не си оправяш нещата да изглеждат добре. Изглежда все едно е надникнал в кладенец.

# 1 194
Мишо май е послушал съфорумките и се е подстригал.

Да, да, точно съфорумките е послушал, ще знаеш. Simple Smile
Вие защо stalk-вате чужди мъже, а? Каквото беше, беше, Мишо се ожени.

Има градация, браво.

Последна редакция: чт, 18 апр 2019, 13:59 от tidaflyr

# 1 195
  • Обран бостан ;)
Бънди, ти в къща живееш май? Котаните ми се виждат изцапани малко.

Така е.

Проблемът с нехаресването е доста сериозен. Мисля, че може леко да се промени концепцията.

Например да ги "номерират", да ги сложат в отделни стаи, да си говорят всеки с всеки по интерком, а после сами да се "мачнат". Пак ще са "Женени от пръв поглед" защото дефакто няма да са се виждали.

Или пък да сложат допълнителен стимул за "мачмейкърите" , а именно да са задължени да заемат мястото на отхвърления в двойката. Мисля, че така ще вземат доста по-адекватни решения и доста ще се замислят дали да мачнат някой само за рейтинг.

# 1 196
Тоя противен Зарко,като взе да се прави на шут,и си пипа педрото хахахха,не знам дали забелязахте физиономията на жена му,направо и се доповръща бляк

# 1 197
Бе не знам дали двойките ще имат успешен брак, ама Смърфиетка да внимава да не и отмъкнат нейният мъж.

# 1 198
Тоя противен Зарко,като взе да се прави на шут,и си пипа педрото хахахха,не знам дали забелязахте физиономията на жена му,направо и се доповръща бляк

Кое, кое си пипа? Ти май си гледала някое друго предаване в малките часове на нощта... Simple Smile

Последна редакция: чт, 18 апр 2019, 14:03 от tidaflyr

# 1 199
Кумът е много неща, но най обикновен мъж не е! Има специфична визия, стойка дори, и някаква харизма...Не е мой тип, но и аз го забелязах като различен.

Различен е заради прическата и начина на обличане - стила на лошото момче. Ако се беше облякъл, като Форката и имаше неговата прическа си мисля, че никоя от нас нямаше да му обърне внимание  Simple Smile

Да ви разкажа нещо, за да се посмеете

Снощи сънувам, че участвам в "Женени от пръв поглед". Облечена съм, като булка и влизам в ритуалната зала. Вървя към младоженеца, стигам до него, той се обръща и о, ужас - младоженеца е бившия ми съпруг. Направо щях да припадна. И си викам "А бе от цяла България точно него ли ми намериха тези специалисти" Joy

Общи условия

Активация на акаунт