Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 75 699
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 1 260
Съгласна съм с тезата за зъбите.Аз съм така с ръцете,неподдържани ръце ми говорят много за човека.
Външният вид е отражение на вътрешният ни свят.

# 1 261
  • София
Божеее, току-що разбрах, че щом нямам котка, всъщност съм Зарко. Хора, казвам ви, ужасен шок за мен е това откритие... Ох, лошо ми е... налага се спешно да полегна...  smile3544

# 1 262
Това, че си сложила снимка на хубаво младо момиче, не означава че не си Зарко. Котка имаш ли?

Аз имам куче, ама въпреки това не съм Лиско. Приема ли се? Thinking

Последна редакция: чт, 18 апр 2019, 22:15 от mariyaogneva

# 1 263
  • Terra incognita
Много сте забавни 😂😂😂😂
Reina, бягай бързо от работа, или там където си и започвай да търсиш бездомни котила из улиците. Не може да пребиваваш тук без доказателство, че не си Лисо. Това с котките е нещо като вътрешен секретен код за достъп до темата.

# 1 264
Божеее, току-що разбрах, че щом нямам котка, всъщност съм Зарко. Хора, казвам ви, ужасен шок за мен е това откритие... Ох, лошо ми е... налага се спешно да полегна...  smile3544
Лягай, Лисо, лягай..

Вики, не важиш, ако не се снимаш с джудже 😂😂😘😘

# 1 265
  • Обран бостан ;)
Тези без котките няма какво да ми твърдят тук, че не са Зарко. Това е най- солидното доказателство.

Така, като замисля "покажи си котето" към жена звучи много двусмислено и леко вулгарно.

# 1 266
ЗначЕ , отивам след малко на два поредни РД на 2-шни , молА ви сА не изписвайте света..

Оммм оммм...

# 1 267
  • Terra incognita
Тези без котките няма какво да ми твърдят тук, че не са Зарко. Това е най- солидното доказателство.

Така, като замисля "покажи си котето" към жена звучи много двусмислено и леко вулгарно.

И това какво общо трябва да има с цитираното от теб мое изказване 🤔 неадекватно е.

# 1 268
Хмм кой за какво си мисли !
Сега тези,които сме и без котки и без кучета(но ги обичаме),какви сме,м ?!! Joy

# 1 269
  • София
Ох, оправихте ми деня. Hug
Момичета, много сте хубави.

# 1 270
Скрит текст:
Този дали ви допада? Че на мен ми е прекалено нещо
Написах с хубави зъби, не клоун! За теб, ако това са хубави зъби, значи имаме различни представи за хубост. И хубави за мен са естествените зъби, а не скъпите протези.
Не, чети внимателно. Написах дали ви допада, защото на мен ми е прекалено. И не всеки може да има хубави естествени зъби, понякога се налагат протези и корекции, но НЕ такива.
Не, ти чети! Написах, че човек, който държи на себе си и външния си вид, има хубави зъби дори и при скъпите стоматологични услуги днес. Да, не всеки се ражда с правилно подредени зъби, но те се подреждат от ортодонт срещу съответна сума. Ако си се лишил от разни други неща, за да оправиш зъбите си, значи СПОРЕД МЕН държиш  достатъчно на себе си. Никъде не написах, че корекциите трябва да са задължително порцеланови фасети. А има хора с толкова запуснати зъби, че не знам как не се чувстват неудобно, че менюто им от три дни може да се прочете по зъбите. За млади хора говоря.
И ръцете са ми важни.

# 1 271

Айде , котарачета любими, поздравче 😘😘😘

# 1 272
Ехееее, ама много красиви жени сте се събрали тук. Браво момичета - изглеждате страхотно. А и котетата/кучетата ви са много готини.

Аз не съм Зарко, щото нямам котка - имам куче. Ама не смея да се покажа след толкова снимки на красиви жени. Ще оставя само да си мислите, че съм красавица и аз - да знаете, красавица съм пък Blush

# 1 273
  • София
И аз се впечатлявам от хора с хубави зъби. Не бих се целувала с човек, който има лоша устна хигиена и зле поддържани зъби. Наистина, не всеки има късмет да има генетично такива, но за това са стоматолозите.

# 1 274
  • София
Много сте забавни 😂😂😂😂
Reina, бягай бързо от работа, или там където си и започвай да търсиш бездомни котила из улиците. Не може да пребиваваш тук без доказателство, че не си Лисо. Това с котките е нещо като вътрешен секретен код за достъп до темата.
Не мога, зле ми е, легнала съм и бера душа. Даже герданчето с акулските зъби махнах, че ме задушава... Ако има някоя добра душа да се позавърти да ми намери едничко отнякъде, ще съм безкрайно благодарна. Ще се реванширам като й купя диван.  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт