Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 75 794
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 1 305
Само на мен ли ми направи впечатление, че Таня глади с найлонови торбички на краката?
Калцуни?

# 1 306
Само на мен ли ми направи впечатление, че Таня глади с найлонови торбички на краката?
Калцуни?
Не, аз поне видях черна торбичка, сложена или като калцуни, или за компрес.

# 1 307
  • Terra incognita
Защото в подобни басейни изискват да се плува с плувка.
Да де, ама не можа ли някоя по- нормална плувка с неговата обиколко на главата да нахлузи? Наистина изглеждаше комично.

# 1 308
Защото в подобни басейни изискват да се плува с плувка.
Да де, ама не можа ли някоя по- нормална плувка с неговата обиколко на главата да нахлузи? Наистина изглеждаше комично.

Вики, тези шапки като цяло си изглеждат нелепо, но са задължителни за басейните. Много са ми неприятни, а и съм с много дълга коса (до под кръста), та и на мен седи ужасно.

# 1 309
  • Terra incognita
Ясно. Личи, че не ходя по басейни 😂
Още нещо ново научих ✌

# 1 310
  • софия
Защото Лиско е минал с прахосмукачката и Танчето уважава положения сизифовски труд. Обича го и го щади да не се налага час по час да кръжи с този тежък уред. Току виж свалил някой грам от стройната снага и загубил естествен чар.

Аз не видях калцуни, но не съм гледала много внимателно. Ще върна да погледна.

Последна редакция: чт, 18 апр 2019, 18:10 от zvаnchе

# 1 311
Вярно е с калцуни.....чак ми е тъжно да коментирам вече. Кой от вас ходи с калцуни в дома си...че и започва с това, че Таня и Зарко се будели заедно в новия си дом. Сами не си вярват.

# 1 312
Относно мнението ми за хората - зъбите и за мен са от значение. Също така косите. Всякакви хора мога да приема, но видя ли човек с дълга, мазна коса, директно игнор и не съществува за мен. За мен това е признак за нулева лична хигиена и не бих искала по никакъв начин да комуникирам с подобни екземпляри. Затова така и не харесах новата двойка - някак нечистоплътни ми изглеждат. Ноооо, в името на предаването ще им дам шанс. А пък и нали няма да ги гледам на живо - през екрана съм по-толерантна Simple Smile
Ами ето - според едни младоженците са супер хора, защото са с хубави зъби, на други им направиха впечатление мазните им коси. Последно какви хора са? Joy
Зададох въпроса не защото някой специално харесва мръсни, жълти, развалени зъби, а какви изводи да си правим за човек, само защото се е родил с хубави и здрави зъби - като Мишо и Юлка.

# 1 313
Аз снощи пак не успях да гледам цялото предаване и не съм сигурна, че ще го гледам... Stuck Out Tongue Winking Eye
Информирам се от тук и поне ми е доста по-забавно!
Но от малкото което видях, сватбата ми хареса, младоженците ми се видяха напълно нормални и весели хора (дано им се получи). Определено ме накараха да се усмихна Blush
И тъй като съм нова тук и за да няма спекулации, че съм някоя от шоОто, ще прикача снимка и на моята мацка! Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 314
Абе да питам, снимки на бебета важат ли, че само с това разполагам 🤔😀

# 1 315
Ехааа сега гледах епизода. Тези двамата ми оправиха настроението. Готини, отворени хора, чаровни, подхождат си. А, гостите супер сладури. Нещо позитивно.Дано да им се получи

# 1 316
Абе не са калцуни. Приличат ми на чехли с някакви сиви пухове отгоре.
Може и аз да не виждам правилно...

# 1 317
  • Terra incognita
Абе да питам, снимки на бебета важат ли, че само с това разполагам 🤔😀
Абе, я си дайте всички фейсбуците, за по- сигурно 😀

# 1 318
  • Пловдив
Зарко Лисанов

# 1 319
Андрешко Йелоустоун. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт