Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 75 628
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 1 290
  • София
Хахах, момичета, опасни сте Simple Smile И аз пускам доказателство, че не съм Зарко
Скрит текст:

Ох-ох-ох искам да ги намачкам пък!!!

# 1 291
Олеле котарака ми почина  преди 10 години, аз сега Зарко ли съм?

# 1 292
Тези без котките няма какво да ми твърдят тук, че не са Зарко. Това е най- солидното доказателство. Искам да докажа и, че не съм Систъра, въпреки новата визия и плюшеното мече (моля, не цитирайте, ще се самозамета)

# 1 293

Ох-ох-ох искам да ги намачкам пък!!!

Не се подвеждай по миловидните им муцунки. Скрити лимонки са като стопанката си Grinning

# 1 294
Тези без котките няма какво да ми твърдят тук, че не са Зарко. Това е най- солидното доказателство.

ВикЕ, ти мен си ме виждала на фотка, бях си обръснала гърба, та те заблудих, че не съм Зарко Relieved

# 1 295
  • София
Добре де, не съм Зари. Фори съм.
Покажи ни сестра си за доказателство.  Laughing

# 1 296
  • София
Добре де, ще си покажа и аз мацата. Не мога да се стърпя 😊 Утре има Рожден ден, овенка е 😉

Скрит текст:

# 1 297
  • Terra incognita
Тези без котките няма какво да ми твърдят тук, че не са Зарко. Това е най- солидното доказателство.

ВикЕ, ти мен си ме виждала на фотка, бях си обръснала гърба, та те заблудих, че не съм Зарко Relieved
Кико, знам те аз тебе, каква си готЕна мадама. Гърба, ясно, ама с килата няма как да ме заблудиш 🤗🤗🤗😍

# 1 298
Тогава бях на отводняващи, Вике, тез кила не ги ли видяхте, че само от задържане на вода, пък и газове, тва онова, тежък кокал... Зарко е от клуб божествени тела, кво знаете вие (снощи едвам заспах след тез кадри)

# 1 299
  • Пловдив

Айде от мен да мине- аз съм Зарко, стига сте ме издирвали. Имам 4 кученца, вместо котка.

# 1 300
  • Terra incognita
Изгледах го аз епизода, обаче коментарите ми се сториха по- интересни. Само не разбрах, този шут Лисан, защо си беше нахлузил презерватив на главата?

# 1 301
Защото в подобни басейни изискват да се плува с плувка.

# 1 302
В басейн е задължително с презерватив... ъъ шапка. Мен повече ме озадачи маската, съкровище ли щеше да търси под водата, кво ли...

# 1 303
Само на мен ли ми направи впечатление, че Таня глади с найлонови торбички на краката?

# 1 304
Само на мен ли ми направи впечатление, че Таня глади с найлонови торбички на краката?
Наистина има торбички на краката. Може би наистина не живеят в апартамента, а го ползват само за снимки

Общи условия

Активация на акаунт