Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 75 617
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 1 500
  • Terra incognita
Ами, смешно ми е. Не съм против астрологията, но в случая нито се вземат предвид рожденната дата, точен час и месторождение, обаче се правят зсключения, че някой щял да е добър баща, защото в водолей.

# 1 501
Новата булка мислите ли, че случайно е получила точно плюшен Таз дзвер от бивше гадже? 
Не съм ви чела назад, ако сте коментирали вече - да ме извините.. Wink

# 1 502
  • Обран бостан ;)
Съвместният живот е низ от компромиси. Всъщност, чак, когато намериш своя човек, разбираш на колко много си способен. И още повече се нахъсваш да се раздаваш, когато виждаш и усещаш взаимност.

Аз казвам почти същото. Какви компромиси и взаимност очакваш от егоист ?

Това със зодиите ми се струва несериозно, почти колкото курсовете на Кобилкина.

# 1 503
Това със зодиите ми се струва несериозно, почти колкото курсовете на Кобилкина.

.. или колкото това, да се нарочва някой за егоист, защото няма домашен любимец. Wink

Последна редакция: пт, 19 апр 2019, 13:29 от w00x

# 1 504
Новата булка мислите ли, че случайно е получила точно плюшен Таз дзвер от бивше гадже?  
Не съм ви чела назад, ако сте коментирали вече - да ме извините.. Wink
Хаха! Ами ако подаряващият е бил... такъв?
Символика вероятно има, но по-скоро си е било нещо между тях. Само на плюшени играчки не бяхме 'гледали' досега... Simple Smile

Последна редакция: сб, 20 апр 2019, 12:13 от tidaflyr

# 1 505
  • Terra incognita
Като оставим шегите в темата настрана, нямам проблем с хората, които нямат, или не харесват животни. Имам проблем само с тези, които упражняват насилие върху тях.
Всеки е различен, с различни емоционални потребности. Моите потребности са такива и затова животът ме събира със себеподобни.

# 1 506
Просто е супер фрийк подарък за жена, според мен.
Нарича се "гледане" по фън шуй, не по плюшки. Wink
Като оставим шегите в темата настрана, нямам проблем с хората, които нямат, или не харесват животни. Имам проблем само с тези, които упражняват насили върху тях.
Всеки е различен, с различни емоционални потребности. Моите потребности са такива и затова животът ме събира със себеподобни.
Напълно подкрепям тезата ти. Хората, които не обичат в дома си да имат домашен любимец са едно. Такива, които като деца са изтезавали животни - съвсем друго. Нямам вяра, че вторите някога ще са добри и с хората до тях.

# 1 507
  • София
Хех, woox-a освен жените с деца му пречат и космите на домашните любимци...като добавим и чалга завденията, честно казано се чудя как още има фенки тук. Но пък сигурно е с перфектни зъби.

# 1 508
[...] Такива, които като деца са изтезавали животни - съвсем друго. Нямам вяра, че вторите някога ще са добри и с хората до тях.

Правилно. Това често е симптом на един тип поведенческо разстройство (conduct disorder) в детска възраст. Някои деца, при които се наблюдава, успяват да го преборят все пак, при благоприятни обстоятелства. Другите развиват по-сериозни отклонения с възрастта.

# 1 509
  • Тра-ла-ла
Голям психоанализ на тоз тазманийски дявол. Може да й е любим анимационен филм. Но сигурно е по-редно да харесва Пепеляшка и Снежанка. Нооо, тогава ще я изкарате инфантилка, която чака принца Joy

# 1 510
То дали ще е Гръмпи или Таз... Nerd

# 1 511
  • Обран бостан ;)
Голям психоанализ на тоз тазманийски дявол. Може да й е любим анимационен филм.

По скоро е любим филм на бившето гадже. Що за мъж гледа подобна анимация ?

Преди време гледах по Анимал Планет едно предаване, където разказваха как в някои американски затвори превъзпитават затворниците, като ги карат да се грижат за кучета.

Много ясно си спомням едно от интервютата на мъж осъден за няколко убийства, който каза, че се е включил в програмата, която е доброволна, защото предпочита да общува с животни вместо с хора.

Като аргумент изтъкна, че при животните няма следа от лицемерие. Ако те харесват ясно ти го показват, ако не те харесват - също.     

Мъжът изглеждаше страховито. С такъв не бих спорил при никакви обстоятелства. Гледката как си играе като малко дете с кучето и как нежно се отнася с него беше просто нереална, може би за това и съм го запомнил.

Съвсем не е по темата - знам. Споделих просто.

# 1 512
Еее, стигате вече с това ТаЗ и тазманийски! Дразни ме и това е.. Островът   е ТаСман, наречен е на холандския мореплавател Абел Тасман, който е първият европеец, посетил го през 1643 година.

Ерго - дяволът е тасманийски!

# 1 513
Островът е ТаСмания, но конкретно този анимационен герой, който е претворен в плюшена играчка, е ТаЗ.
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Таз_(Шантави_рисунки)

# 1 514
Островът е ТаСмания, но конкретно този анимацижнен герой, който е претворен в плюшена играчка, е ТаЗ.

Ох, това ли било..Ами отдавна нямам досег с плюшени детски играчки, тепърва предстои за внуче.
Но Тасманийски си остава тасманийски на български, когато пиша в английски форум, тогава ще го пиша Таз.
Иначе като цяло ме дразни всичко извъртяно за по-лесно и привнесено от чужд език, сякаш не е съществувало на български.
Лавка стана официално лаФка, Ъпсурт пък наложиха тази форма на абсурд / рядкост е младеж да  изпише правилно думата/ и затова ми се ще освен изписването да се вглеждаме и в значението.

Цветенце, благодаря за линка...щях да си умра невежа.

Да се допълня ...имаше дискусия също Брексит или Брекзит е. От Brexit.
Но сътворението на света едва ли е започнало в Англия, за да приема тяхната звукова версия за нещата. За мен Тасмания си остава Тасмания.

Последна редакция: пт, 19 апр 2019, 15:48 от Walnuss

Общи условия

Активация на акаунт