Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 75 603
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 1 515
Що за мъж би гледал такава анимация - очевидно мъж, който харесва анимация. Забранено ли е? Аз като гледам манга напоследък, това какво значи?
А може и да го е харесвал като малък. А може играчката да е спечелена от стрелбище на панаир... и още варианти...
Аз пък имам плюшени играчки от игри и си ги пазя като трофеи - това какво значи? (Поднасям ви, знам какво значи - имам някакъв ловен инстинкт и го изразявам чрез игрите)

Корекция - чета манга, а гледам анимета... Реших да се коригирам в случай, че на някой му направи впечатление лапсуса...

Последна редакция: пт, 19 апр 2019, 15:51 от Petia Kageyama

# 1 516
  • Тра-ла-ла
След разгонените лелки и астрологията...дойде ред и на правописа Joy Чакаме космите Joy До вторник ехееей...4 дни за начукване на канчета.

Ще взема и аз да си купя плюшена играчка, ама се чудя от психологическа гледна точка каква да е Joy

# 1 517
  • Terra incognita
Всички знаем кой е Таз и какъв е наравът му. Това не значи, че гледаме Дисни ченъл до откат, както някакви психари- инфантили 😀

# 1 518
Притеснителното е, че в стерилната спалня модел от преди 20 години (с многото огледала), Юлия бе оставила на показ единствено плюшката и малко козметика.

# 1 519
Таз не ме кефи,но попаднат ли ми Тимон и Пумба(май така се казваха)си ги гледам с кеф.Освен кифла съм явно и инфантил Joy
Така и не разбрахме Юлия ще се мести ли в Пловдив ?

# 1 520
След разгонените лелки и астрологията...дойде ред и на правописа Joy Чакаме космите Joy До вторник ехееей...4 дни за начукване на канчета.

Ще взема и аз да си купя плюшена играчка, ама се чудя от психологическа гледна точка каква да е Joy

Нямаме храна за темата и всеки си показва рогата/ ОКР-тата/, докато тупаме топката до вторник.
Ако серията обаче е на ниво като миналата, моментално ще се консолидираме в единство.Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 1 521
  • Terra incognita
Притеснителното е, че в стерилната спалня модел от преди 20 години (с многото огледала), Юлия бе оставила на показ единствено плюшката и малко козметика.

Не разбрах кое точно те притеснява? Това, че спалнята е на 20 години, или, че момичето не е разхвърляно?
Преди появата на детето и нашата спалня изглеждаше така. Просто не обичам излишни предмети.

# 1 522
Притеснителното е, че в стерилната спалня модел от преди 20 години (с многото огледала)..
И мен ме притесни това изказване.
Когато нямаш собствено жилище се съобразяваш с правилата на собственика.
Говоря от личен опит. Моите родители не ми позволяват едно дистанционно да преместя на друго място у тях.
С годините възрастните стават по-пестеливи, по-непридирчиви и трудно позволяват ремонти.
Затова стискам палци на Юлия, да удържи бракът им и тя да осъществи мечтаното си жилище в съвременен стил.

Последна редакция: пт, 19 апр 2019, 16:51 от Не се сърди, човече

# 1 523
На мен мебелите ми се видяха доста нови. Просто такъв й е вкуса. Нещо такова, нали: https://bazar.bg/obiava-22588549/nova-luksozna-spalnia-edno-tsia … rakli-dve-shkafch

И моят вкус не е такъв, но ми хареса повече от дома на Ивана.

# 1 524
Тоя противен Зарко,като взе да се прави на шут,и си пипа педрото хахахха,не знам дали забелязахте физиономията на жена му,направо и се доповръща бляк

Кое, кое си пипа? Ти май си гледала някое друго предаване в малките часове на нощта... Simple Smile

я си го пусни на запис и ще видиш Simple Smile

# 1 525
Тази спалня нито ми е луксозна, нито ретро.
Просто супер безвкусна и кичозна.
 Такива спални се котират в домовете на по-богатите индивиди от малцинството. ( + този вид тавани )

Но пък щом си я харесва тя, какво значение има ние какво мислим?

# 1 526
Хахха и аз съм не пораснало дете, на 28 години,което много обича плюшки и много им се радва 😂.Каква трябва да бъда, за да се впиша в стереотипите,за тази възрастова  група😃?
Редактирам се и да добавя още малко информация.Навсякъде където има въженца с плюшки,играя и аз като дете.Това ми е последната находка от морето миналата година.Представям ви Сънчо
Скрит текст:
[/spolier]

Последна редакция: пт, 19 апр 2019, 16:50 от Bubi99

# 1 527
Само на мен ли ми направи впечатление, че Таня глади с найлонови торбички на краката?
Наистина има торбички на краката. Може би наистина не живеят в апартамента, а го ползват само за снимки

ай стига бе,веднага връщам да видя

# 1 528
ВлезнАхме в ретроградния Юпитер и почнАхме да си вадим кирливите ризи.
После астрологията не важела..таратанци 🤣🤣🤣

Ох, наистина много забавно и приятно тук. Честно да ви кажа предаването не ме вълнува вече толкова, колкото ми е кеф да прочета 10-на забавни коментари тук. Сутрин с кафето много вървите.

# 1 529

Не разбрах кое точно те притеснява? Това, че спалнята е на 20 години, или, че момичето не е разхвърляно?
Преди появата на детето и нашата спалня изглеждаше така. Просто не обичам излишни предмети.

Притесняваме не, че е изчистена спалнята, а е ПРОчистена. Оставени са само предмети които искат да я опишат или тя очакваше да се прояви интерес към тях.
За модела не се хващайте. Написах го точно, защото Кулева намекна, че Юлка много обичала да се оглежда. А спалнята може да е на майка ѝ или от времето, кагато "детската стая" е превърната в младежка. Т.Е. след толкова години не определя характера на ползвателя.

Общи условия

Активация на акаунт