Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 70

• 54 820
  • 767
  •   1
Отговори
# 300
  • София
За първи път чувам такова нещо, кой Ви каза да спите по гръб?

# 301
Само си предствям как спя и подсъзнанието ми вика - стой по гръб! Няма шанс, никога не съм могла да спя по гръб.

Спи си спокойно и не се напрягай, най-добрата рецепта за успешен трансфер е спокойствие и приятни емоции:)

Успех!

# 302
Привет, момичета! Утре ми предстои пункция, а след стимулацията имам само 1 фоликул..много съм притеснена и обезверена. Има ли и други момичета като мен, които са били така.?Стимулацията ми беше 3 дни с Гонал 125, след това увеличихме на 150 и включихме Цетротид за още 2 дни.

# 303
  • София
с такава стимулация не се и очакват повече фоликули в общия случай.

# 304
Здравейте момичета. Ние отлагаме за следващия месец стимулациятаа, защото на прегледа преди стартирането доктора каза "лигавицата е висока". Някой имал ли е подобна ситуация? Търсих доста в инт, но нищо не откривам.

# 305
Ако започна стимулация, пусна МБ и изолират бактерии прекратяват ли нещата - т.е. стимулацията е проведена, има фоликули, но не правят пункция? На някой случвало ли се е и какво се прави в тази ситуация?

# 306
  • София
Здравейте, по-късно днес съм на преглед, но нямам търпение и място не мога да си намерия, откакто си видях лабораторните резултати от сутринта и исках да ви попитам дали според вас 277 стойност на естрадиол на 4-ти ден от стимулацията е добра стойност? ЛХ е 5.25, а прогестеронът 0.447.

# 307
Ema_P, в новата болница дори не ми искат МБ. В предишната я пускаха едва след края на менструацията в първите чисти дни, след като вече е започнала стимулацията. Така че не вярвам да я прекратят. Е, сигурно зависи за каква инфекция става дума.
Nelly23, за да се каже дали е добре естрадиола трябва да се знае колко са фоликулите. И все пак, на 4ти ден от стимулацията е рано за заключения. Важно е прогестеронът и ЛХ да са с ниски стойности. Не се притеснявай. Успех.

# 308
  • София
Благодаря, Малага! Четири са фоликулите. Докторката каза, че не са ми блестящи хормоните, но че има шанс. Относно броя на фоликулите не сме и очаквали чудеса, защото съм с преждевременно изчерпан резерв.

# 309
Здравейте някой слагал ли си е прогестан 50 мг ампули мускулно, и да ги е купувал от Турция?

# 310
Здравейте някой слагал ли си е прогестан 50 мг ампули мускулно, и да ги е купувал от Турция?

Аз...

# 311
Може ли да ме ориентирате каква е цената има ли ги налични и всъщност ако прогестерона ми е висок защо ми ги изписват при положение че имам е кринон?

# 312
Цената е около 15лв. на кутия с 5бр. ампули вътре. Има ги налични в турските аптеки.
Защо Ви ги изписват,при положение ,че прогестерона Ви е висок,идея нямам. Това може да Ви го каже само лекуващият лекар.

# 313
Момичета, имам едно чудене и моля за помощ:пия линдинет 30 за премахване на ЗФ от клостил,хапчетата ми свършват вторник-кога да очаквам цикъл и може ли да изпия още 3 от др.опаковка,зада съм сигурна,че прегледа за започване на стимулация няма да се падне събота или неделя,и това удължаване би ли повлияло негативно върху антралните фоликули?

# 314
Момичета, имам едно чудене и моля за помощ:пия линдинет 30 за премахване на ЗФ от клостил,хапчетата ми свършват вторник-кога да очаквам цикъл и може ли да изпия още 3 от др.опаковка,зада съм сигурна,че прегледа за започване на стимулация няма да се падне събота или неделя,и това удължаване би ли повлияло негативно върху антралните фоликули?
Аз миналия месец бях на същите хапчета и след тях още не ми е дошло, като последното изпих на 26ти май на 12 ти юни доктора ме извика на преглед за да видим защо не ми идва и сега съм на оргаметрил 2х1 за 10 дни. Мен много ме объркаха тия хапчета, дано нямаш такива проблеми

Общи условия

Активация на акаунт