Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 70

• 54 815
  • 767
  •   1
Отговори
# 285
здравейте незнам тук ли трябва да попитам но бих  ви била благодарна ако някой ми отговори  колко е дълъг периода от взетата заповед за ин витро до самия трансфер на ембрион Simple Smile

# 286
  • София
здравейте незнам тук ли трябва да попитам но бих  ви била благодарна ако някой ми отговори  колко е дълъг периода от взетата заповед за ин витро до самия трансфер на ембрион Simple Smile

Зависи кога ще почнете опита.
Трансфера обикновено е около 20 дни от стартирането на опита

# 287

Зависи кога ще почнете опита.
Трансфера обикновено е около 20 дни от стартирането на опита
Да разбирам че е 20 дни след всички изследвания и инжекции нали тъй като разбрах че инжекциите са около 14 дни или ви разбрах грешно

# 288
При мен стана така-взех заповед на 27ми май,на 29ти ми дойде и на 30 почнах стимулация.Най-вероятно на 10.06 ще е пункцията,трансфера между 13.06 и 15.06.
Стана с много цифри,но дано съм била полезна.При мен ще са десет дни инжекции,без да броим хориомона.
Успех на всички!

# 289
При мен стана така-взех заповед на 27ми май,на 29ти ми дойде и на 30 почнах стимулация.Най-вероятно на 10.06 ще е пункцията,трансфера между 13.06 и 15.06.
Стана с много цифри,но дано съм била полезна.При мен ще са десет дни инжекции,без да броим хориомона.
Успех на всички!
Благодаря ви много успех на всички

# 290
  • София
Зависи и по какъв протокол ще е стимулацията.

# 291
Да,аз съм по къс протокол с антагонист,не знам обаче какво е антагонист.Между първи и трети ден се почва.

# 292
Аз все още незнам по какъв протокол ще съм

# 293
Здравейте, на стимулация съм, днес сутринта си сложих цетротид, но не съм поставила иглата добре и малко от лекарството изтече, после я нагласих и вкарах остатъка, и сега съм притеснена много фатално ли е

# 294
Здравейте, на стимулация съм, днес сутринта си сложих цетротид, но не съм поставила иглата добре и малко от лекарството изтече, после я нагласих и вкарах остатъка, и сега съм притеснена много фатално ли е

И на мен ми се е случвало, но всичко си беше наред после.
Успех!

# 295
Няма да е фатално,но за по-сигурно аз правя така-вкарвам иглата до край,да опре и леко потъне пластмасата и вкарвам разтвора.Като влезе цялото изчаквам малко и тогава вадя.Днес ми беше втория цетротид.
Успех!

# 296
Здравейте, след 2 неразвиващи се бременности наравихме спермограма, хормони и генетични изследвания. Снощи след 5 минутна консултация с д-р Александров (в Щерев) той ни каза, че се нуждаем от ИКСИ поради олигозооспермия. В момента съм доста уплашена, защото не знам какво точно ни предстои. Да потърсим ли второ мнение в Надежда? Ще се радвам да ме посъветвате! Също се притеснявам от всичките инжекции, за които споменавате - коя е най-болезнената част от цялото преживяване, говоря чисто физически? (за емоционалното е ясно) ....предварително ви благодаря и желая много късмет!

# 297
Здравейте, след 2 неразвиващи се бременности наравихме спермограма, хормони и генетични изследвания. Снощи след 5 минутна консултация с д-р Александров (в Щерев) той ни каза, че се нуждаем от ИКСИ поради олигозооспермия. В момента съм доста уплашена, защото не знам какво точно ни предстои. Да потърсим ли второ мнение в Надежда? Ще се радвам да ме посъветвате! Също се притеснявам от всичките инжекции, за които споменавате - коя е най-болезнената част от цялото преживяване, говоря чисто физически? (за емоционалното е ясно) ....предварително ви благодаря и желая много късмет!

Здравей, Поли Simple Smile!
Никога не е лош вариант да повторите в друга клиника СГ и тогава да мислите кое и как.
Иначе и ние сме с подобна диагноза и правихме ИКСИ. Като разбрахме, много се стреснахме, именно от неизвестното, от болката...от всичко Simple Smile. Може да видите за добавки и витамини и за двата - ММ пи и се повлия много добре от тях.
За Надежда не знам ..за там съм чувала, че се чака  година напред...
Недей да се плашиш Simple Smile - и аз много се плаших от инжекциите, особено след като реших да си ги слагам сама, но не е болезнено, а и се свиква след първите две. При мен специално след пункцията на фоликулите ме наболява, но нищо нетърпимо и кой знае какво - като цикъл. Няма нищо страшно Simple Smile.
Най-важното е да си спокойна и позитивна - трудно е, но помага да се премине през целия период.
Друго много важно в цялата ситуация е лекарят. Ако не се чувстваш добре и уверено с лекаря, с който си или с който планираш да започнеш - по-добре го смени веднага.
Дамите тук са много мили и отзивчиви и дават много добри съвети. Имаш ли въпроси и съмнения всички ще те посъветват Simple Smile.

Горе главата и много успех Simple Smile!! Flowers Four Leaf Clover

# 298
Момичета, здравейте, имам един малко глупав въпрос Grinning Знаете ли колко време след пункция трябва да се спи само по гръб, че забравих да питам, а изобщо не ми е удобно да спя така и направо откачам Sad(

# 299
  • София
Момичета, здравейте, имам един малко глупав въпрос Grinning Знаете ли колко време след пункция трябва да се спи само по гръб, че забравих да питам, а изобщо не ми е удобно да спя така и направо откачам Sad(
Нама такова правило

Общи условия

Активация на акаунт