Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 70

• 54 786
  • 767
  •   1
Отговори
# 270
Момичета имам въпрос, на 13.06 ще стартирам стимулация, но се чудя да излизам ли в болничен от тогава... Вие как постъпихте като започнахте, работихте ли или със стратирането спряхте и работа. Моята не е тежка в офис съм, но все пак се чудя. И имахте ли някалви странични ефекти от Декапептила 0,1 и преднизолон?

# 271
За стимулация не ти трябва болничен.

# 272
Сериозни странични ефекти, най-общо казано, не съм имала от никакви лекарства, а съм взимала много. Болничен, единствено ако имаш проблем да отсъстваш от работа за по няколко часа през ден-два за прегледи и поставяне на инжекции (ако не ги слагаш сама, което е лесно, когато са в корема подкожно).Успех!

# 273
Сериозни странични ефекти, най-общо казано, не съм имала от никакви лекарства, а съм взимала много. Болничен, единствено ако имаш проблем да отсъстваш от работа за по няколко часа през ден-два за прегледи и поставяне на инжекции (ако не ги слагаш сама, което е лесно, когато са в корема подкожно).Успех!
Ами мисля сама да си ги поставям, за сега. В крайна сметка докато не пробвам няма да разбера дали мога или не 😁 в корема ще са всяка сутрин.

# 274
Здравейте! С мъжки фактор сме. ММ мина 3 месеца на ПроФертил и Трибестан. Вече имаме и заповед от ЦАР. Моля, кажете какво следва. Изследвания, прегледи, на кой ден от цикъла да запиша час в клиниката? Благодаря ви предварително!

# 275
Здравейте! С мъжки фактор сме. ММ мина 3 месеца на ПроФертил и Трибестан. Вече имаме и заповед от ЦАР. Моля, кажете какво следва. Изследвания, прегледи, на кой ден от цикъла да запиша час в клиниката? Благодаря ви предварително!
Деси здравей имам въпросче .
Имаше ли подобрение в морфологията след приема на Профертил ? Ние сме с морфология 2% и му изписаха това да пие .

# 276
Pipi8, все още не сме правили контролна спермограма. Надявам се да има Simple Smile

# 277
Деси здравей имам въпросче .
Имаше ли подобрение в морфологията след приема на Профертил ? Ние сме с морфология 2% и му изписаха това да пие .

ММ също пи профертил за 3 месеца, имаше подобрение единствено в бройката, покачи се значително, за морфология и подвижност нямаше голям резултат. Но всеки организъм е различен все пак. 😉 Успех

# 278
Момичета бях писала на предната страница, че ми предстои пункция и трегера вместо Прегнил беше 3 амп Декапептил. Не знам дали от тях, или вече издават багажа яйчниците, но днес на фона на над 25 пунктирани фоликули само 6 яйцеклетки извадиха и то от тях 2 с неправилни структури. Направо съм отчаяна, досега поне винаги е имало 12-13, а сега не мога да повярвам още от сега ми се свива всичко. Ще видим утре колко са се оплодили.

# 279
Вече не знам с какво да го тъпча , а чета на доста места ,че морфологията много трудно се променя . При нас няма проблем с подвижност а само с формата им :/

# 280

[/quote]
 Ами мисля сама да си ги поставям, за сега. В крайна сметка докато не пробвам няма да разбера дали мога или не 😁 в корема ще са всяка сутрин.
[/quote]
Лесно е,днес ми беше третата инжекция Гонал.И аз си ходя на работа,сутрин към 8 ще ходя на преглед,от 9 съм на работа.Ще видим след следващия преглед какво ще ми добавят,ако е цитротид както пише в схемата ми ще се оправя и с него.За пункция кой ви дава болничен?След трансфер със сигурност се полага болничен нали?

# 281
[/quote]
Лесно е,днес ми беше третата инжекция Гонал.И аз си ходя на работа,сутрин към 8 ще ходя на преглед,от 9 съм на работа.Ще видим след следващия преглед какво ще ми добавят,ако е цитротид както пише в схемата ми ще се оправя и с него.За пункция кой ви дава болничен?След трансфер със сигурност се полага болничен нали?
[/quote]
Само фраксипарина (ако имате тромбофилия) е по-труден за поставяне,заради тъпата игла,всички други са лесни.
Болничен след трансфер до 30 дни от самата болница се издава,освен ако не искате да скриете от работодателя-тогава личен лекар до 14 дни.
Успех🍀

# 282
Devilche,благодаря!Нямам тромбофилии,всичко ни е наред,просто останах без тръби.
Работодателя ми знае,нямам там проблеми,но мисля че две седмици до теста стигат.
Успех на всички!

# 283
Follow много неприятно.И аз така при един от опитите от 9 ембриона остана 1.
 Не мисля че при теб е от декапептила,а от стимулацията.Или дозите са ти били високи,или препаратите не са ти понесли

# 284
Follow много неприятно.И аз така при един от опитите от 9 ембриона остана 1.
 Не мисля че при теб е от декапептила,а от стимулацията.Или дозите са ти били високи,или препаратите не са ти понесли
Всъщност единственото различно беше Декапептила, дори дозите на Гонала-а бяха същите. Както и да е, дано все пак имам късмет. За сега 4 се делят и се надявам да си останат така.

Общи условия

Активация на акаунт