Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 70

• 54 728
  • 767
  •   1
Отговори
# 135
Моя позната забременя точно когато започнаха ин-витро на естествен цикъл и искаха да замразяват всеки месец по колкото има. След пункцията не и дойде, направи тест и беше положителен.  Но при теб е различно, защото си имала вече цикъл и след това не е имало полови контакти. Може малко да са се разбъркали хормоните. Ако искаш направи си един тест, но по-скоро някой фоликул е останал.

# 136
Да и аз това се чудя понеже на 11.04 ме прегледа и каза че яйчниците са върнали размерите си и течност съм нямала, че вс е отминало от хоперстимулацията . Все пак от 16.03 на 11.04 щеше да каже нещо.
Само ми каза, че имам по 10 антрални фоликула в двата яйчника и един изходен който ми показа

# 137
И аз имам същия проблем като Криси1.Очаквах цикъл най-късно на 01.04.Не дойде.изчаках още 10-15дена и по препоръка на доктора започнах дуфастон за 7 дена 3×1.От 10дена съм го спряла и още нямам цикъл.Имам ПМС но само това.Две сутрини повръщам рано сутрин.Към 15 април си правих тест-отрицателен.С една останала запушена тръба съм и с добър МФ.Според вас какво може да ми е?Буквално съм в паника вече

# 138
На мен 8 ми ден ми закъснява, вчера ме подболваше все едно ще ми дойде.Немога да си го обясня, ако е от хормоните защо не се прояви веднага след пункцията. Тогава пих 10 дни регулон и 2-3 дни след като го спрях ми дойде. Понеже доки ми каза, че като ми дойде ще се изчистя от вс фоликули, течности очаквах да тека мн оказа се обаче че текох малко 2 дни и на 3 почти нямах нищо.Искам да кажа, че в сравнение с друг път по-малко .
ОФ какво става нз здрава права, а до болници по спешност стигнах

# 139
На мен 8 ми ден ми закъснява, вчера ме подболваше все едно ще ми дойде.Немога да си го обясня, ако е от хормоните защо не се прояви веднага след пункцията. Тогава пих 10 дни регулон и 2-3 дни след като го спрях ми дойде. Понеже доки ми каза, че като ми дойде ще се изчистя от вс фоликули, течности очаквах да тека мн оказа се обаче че текох малко 2 дни и на 3 почти нямах нищо.Искам да кажа, че в сравнение с друг път по-малко .
ОФ какво става нз здрава права, а до болници по спешност стигнах
Съжалявам!моята хипер не беше толкова сериозна.Но пък последния ми цикъл,тоест първия след инвитрото,беше на 05.03 и от тогава нищо.Не знам какво да правя и да мисля вече

# 140
Не си ли ходила досега на лекар? Това е доста дълъг период.

# 141
Не,не съм.Доктора ми е в отпуска.А от клиниката ми казаха че се случвало да има проблеми с цикъла.Да изчакам още малко.А и не желая за ходя при друг доктор.Доколкото знам няма как да забременеея но никога не ми се е случвало да пия дуфастон и да не ми дойде

# 142
Е, проблеми, проблеми, ама 2 месеца са си голям проблем. Не е като да смениш лекаря... просто отиди на рутинен преглед да се видят яйчници и матка.

# 143
Е, проблеми, проблеми, ама 2 месеца са си голям проблем. Не е като да смениш лекаря... просто отиди на рутинен преглед да се видят яйчници и матка.
Акушерката ми каза да чакам до вторник и да отида тя да ме види

# 144
Здравей те,момичета имам проблем и незнам какво да правя
Микробиология ми излезна и имам
Candida albicans и
Staphylococcus aureus сигнификантно количество и двете
А трансфера ми е назначен за понеделник .Говорих с мед сестра от клиниката и тя каза че няма проблем   но мен ме притеснява дали да отложа трансфера ? (Пункция беше в петък и от тогава пия само суманед)

# 145
Здравейте момичета, първо да ви се представя.. Казвам се Мариела и съм на 27 години, опитваме от 2 години за дете, но от 1 година ходя при др Калчев в клиника адела. Утре съм на преглед на 3тия ден от цикъла, за да видим с каква стимулация ще започнем. Малко ме е страх от това което ме чака, в смисъл не знам как ще реагирам на стимулациите. Някой може ли да ми каже колко пари ви излязоха стимулациите долу горе, знам че при всеки е индивидуално, но ако може нещо ориентировъчно, тъй като ние сами си заплащаме инвитрото да знам долу горе колко ще ни излезе

# 146
Здравейте момичета, първо да ви се представя.. Казвам се Мариела и съм на 27 години, опитваме от 2 години за дете, но от 1 година ходя при др Калчев в клиника адела. Утре съм на преглед на 3тия ден от цикъла, за да видим с каква стимулация ще започнем. Малко ме е страх от това което ме чака, в смисъл не знам как ще реагирам на стимулациите. Някой може ли да ми каже колко пари ви излязоха стимулациите долу горе, знам че при всеки е индивидуално, но ако може нещо ориентировъчно, тъй като ние сами си заплащаме инвитрото да знам долу горе колко ще ни излезе
Аз знам, че на частно излиза от 10-12 хил лева

# 147
  • София
Масово е межди три и пет хиляди.
10-12000 е доста рядко.

# 148
Предполагам ,че много зависи с какво ще те стимулират ,но аз токущо минах през стимулация по къс протокол бях , всичко като сложа чертата с допълнителните лекарства до тук е 6К ние сме с ИКСИ и ИМСИ правихме в клиника Щерев .

# 149
Моите наблюдения са,че масово е около 6-7. Не съм чула някой познат да е дал по-малко,за жалост.
Първият ми самофинансиран опит (без имунологични изследвания и биопсии,без ИМСИ,МАКС и други екстри) ми излезна 8000-9000лв. (С два трансфера)
При втория бях по фонда,та имах 5000 от там, но доплащах за 4 биопсии,ИМСИ,МАКС,зоната,два пъти РВМС,лепило,имунологични изследвания и още не знам си колко неща,та под 3000-4000 със сигурност не съм дала,даже ми се струват малко...

Общи условия

Активация на акаунт