Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 70

• 54 775
  • 767
  •   1
Отговори
# 210
Благодаря явно и на двете места е възможно са се постави, аз мисля че предния пър в ръката ми ги поставяха ама съм забравила.

# 211
Дами искам да ви попитам цетротит в ръката ли се бие?
В корема се бие, възможно е после да почервенее корема и да сърби.Но няма нищо притеснително той така действа.

# 212
Аз бях питала акушерките може ли в ръката и казаха че може. Предпочетох там, защото слагахме в корема другите и да не ми се насъбират повече.

# 213
Здравей момичета искам да ви попитам някоя от вас пускала ли си е изследвания преди пункцията ( ПКК,СУЕ АСАт АлаТ и др ... ,хИВ сифилис хепатит Б и С ) за нея и партньора. Аз ги смятам от сайта на СитиЛаб  около 600 лв и за двамата. Това реално ли е или аз съм в грешка

# 214
За изследванията преди пункция - има изгодни пакети в https://www.omed.bg, "лабораторни тестове" за няколко лаборатории. Тези в репродуктивните клиники излизат доста по-скъпи.

# 215
За изследванията преди пункция - има изгодни пакети в ofertomed за няколко лаборатории. Тези в репродуктивните клиники излизат доста по-скъпи.
от моята клиника ми казаха, че трябва да отида точно в СитиЛаб , защото имали договор с тях .... Уж сме имали някаква отстъпка ама не ми се вярва да не нещо кой знае какво. Благодаря много Simple Smile

# 216
Ех, коя е тази клиника? И какви 600 лева? Shocked Трябва ти ПКК и вирусология...

# 217
Ех, коя е тази клиника? И какви 600 лева? Shocked Трябва ти ПКК и вирусология...
За мен : ПКК,СУЕ, време на кървене и съсирване,фибриноген, края захар, АСАТ и АЛАТ, Урея , кр групи + Rh фактор ,HIV, Сифилис Хепатит В , Хепатит С. За него : HIV , Сифилис, Хепатит В , Хепатит С, кр група + Rh фактор .

# 218
В Надежда и Щерев приемат резултати от  всички други лаборатории. Вирусологията е по 40-50 лв на човек с намаление, кръвна картина с коагулация и т.н. също 30-40 и е само за теб, кръвни групи по 20 лв. Да не би и за други изследвания да става въпрос?  Имунология, генетични назначени ли са Ви? Провери си цените тук предварително https://citylab.bg/%D0%B8%D0%B7%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B2%D0 … 0%b3%d0%b8%d1%8f/

Последна редакция: нд, 19 май 2019, 22:43 от Малага

# 219
В Надежда и Щерев приемат резултати от  всички други лаборатории. Вирусологията е по 40-50 лв на човек с намаление, кръвна картина с коагулация и т.н. също 30-40 и е само за теб. Да не би и за други изследвания да става въпрос?  Имунология, генетични назначени ли са Ви?
Все още не са ни  назначени.. незнам.... Ще видим утре колко ще е тази отстъпка. Ще пиша Simple Smile

# 220
За мен : ПКК,СУЕ, време на кървене и съсирване,фибриноген, края захар, АСАТ и АЛАТ, Урея , кр групи + Rh фактор ,HIV, Сифилис Хепатит В , Хепатит С. За него : HIV , Сифилис, Хепатит В , Хепатит С, кр група + Rh фактор .
Това е безумие. Била съм пациент на 3 различни клиники и никъде не са ми искали всичко това преди пункция. Трябва ти вирусология, ПКК и кръвосъсирване. Не знам за чий ти искат кръвна захар, чернодробни и резус фактор?! За господина пък съвсем. Каква коагулация при него? Докато дава материал, да не би да се пореже или що Joy Joy Joy Белким да бяха сложили естрадиол, лх, прогестерон...

Ти сигурна ли си, че това е преди пункция, а не при първоначален преглед?

# 221
Това е безумие. Била съм пациент на 3 различни клиники и никъде не са ми искали всичко това преди пункция. Трябва ти вирусология, ПКК и кръвосъсирване. Не знам за чий ти искат кръвна захар, чернодробни и резус фактор?! За господина пък съвсем. Каква коагулация при него? Докато дава материал, да не би да се пореже или що Joy Joy Joy Белким да бяха сложили естрадиол, лх, прогестерон...

Ти сигурна ли си, че това е преди пункция, а не при първоначален преглед?
Абсолютно съм сигурна Simple Smile днес ми е 4 ден от стимулацията

# 222
Значи нещо не е в ред там. Не знам коя е клиниката, ако искаш сподели, но не знам някъде другаде да искат подобни изследвания. Особено пък в конкретна лаборатория. Ако преди всяка пункция трябва да се дават 600 лева за кръвни, направо ме е страх да те питам колко пари ти е прегледа и колко ще ти излезе стимулацията...

# 223

На мен всички тези ми ги изискаха преди хистероскопия в Щерев. Около 107 или  120 лв ми излязоха + /-  .

# 224
На мвн всичко това ми излезе към 180лв в кандиларов, плюс амх, глюкоза и вит д/б12. А с пакет за инвитро излиза даже към 130лв.

Общи условия

Активация на акаунт