Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 70

• 54 970
  • 767
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Аз бях с Елонва. На 42г извадихме 9 яйцеклетки и си имам един младеж на 1г4м
Nandin, да ти е жив и здрав малкия сладур.
Аз съм на 36г и искрено се надявам тази да ми е успешната стимулация.

# 331
  • София
Аз бях с Елонва. На 42г извадихме 9 яйцеклетки и си имам един младеж на 1г4м
Nandin, да ти е жив и здрав малкия сладур.
Аз съм на 36г и искрено се надявам тази да ми е успешната стимулация.
Стискам палци скоро да се попвалиш 🤞🏻

# 332
Здравейте, момичета. От следващия цикъл започвам да пия противозачатъчни и ще съм по дълъг протокол. Някой може ли да ми обясни зпоради какви причини решават, че ще е дълъг протокол. Не подлагам под съмнение решението, просто се интересувам. Освен това четох, че около двадесетият ден има блокираща инжекция, тя само една ли е или се бие всеки ден до започване на стимулацията?
Това са ми изследванията на трети ден

# 333
  • София
Причините за да избере лякарят ти дълъг протокол, може да ти ги каже само той.
Блокиращата е 1. 10-14дни след нея ще започне същинската стимулация

# 334
Зависи в коя клиника/болница си.
Имала съм блокираща инжекция всеки ден ,имала съм и един път само.
Успех!

# 335
Успех!
В Адела съм, при Семерджиева.

# 336
Успех!

Здравей, Fairytale Simple Smile!

Аз бях последния път по дълъг протокол - идеята на протола, доколкото аз знам, е да се влиея по-лесно на хормоните след като се бие Декапептил депо (еднократно) или се поставя всеки ден в продължение на определен брой дни. Аз бях с депо - биха ми я мускулно 7-8 дни преди стимулацията. Не знам обаче как се решава дали депо или всеки ден. Питай за това доктора.
Също така знам, че гълъг протокол се прилага на жени около 30-те и се очаква качеството на Я да е по-добро.
Иначе, същинската стимулация протича абсолютно идентично на късия протокол. 

Ако имаш въпроси - питай Simple Smile!
Желая ти много успех и скоро да се повалиш!

# 337
Благодаря на всички за обясненията. Питах защо са решили по дълъг, защото някога някъде съм чела, че при ПКЯ е дълъг, но на мен никой не ми е казвал да имам ПКЯ (освен Денис от форума, но все пак).

# 338
  • София
Утре ми е пункцията. Имам 4 фоликула. Страх ме е дали ще се получи, от самата процедура също малко. Моля, стискайте ми палци всичко да е наред!:)

# 339
Утре ми е пункцията. Имам 4 фоликула. Страх ме е дали ще се получи, от самата процедура също малко. Моля, стискайте ми палци всичко да е наред!:)
Нели, всичко ще е наред. Пункцията ще мине леко, бързо и безпроблемно.

# 340
  • София
Благодаря много! Ще кажа после как е било!

# 341
Здравейте, кой  от вас е при д-р Л. Бойчев.

# 342
Здравейте момичета.. Април месец ми беше първия опит за инвитро но не стигнахме до стимулация...после Май месец докторката ми каза че цикъла ми ще ми дойде по рано и така стана...
Но сега имам 12 дена зякъснение направих си тест но за жалост е отрицателен...
Някой знае ли на какво се дължи...
22-27 Април
15-20 Май
И сега н 8 ми трябваше да ми дойде..

Благодаря за вниманието

# 343
Успех!

Здравей, Fairytale Simple Smile!

Аз бях последния път по дълъг протокол - идеята на протола, доколкото аз знам, е да се влиея по-лесно на хормоните след като се бие Декапептил депо (еднократно) или се поставя всеки ден в продължение на определен брой дни. Аз бях с депо - биха ми я мускулно 7-8 дни преди стимулацията. Не знам обаче как се решава дали депо или всеки ден. Питай за това доктора.
Също така знам, че гълъг протокол се прилага на жени около 30-те и се очаква качеството на Я да е по-добро.
Иначе, същинската стимулация протича абсолютно идентично на късия протокол. 

Ако имаш въпроси - питай Simple Smile!
Желая ти много успех и скоро да се повалиш!

Здравейте,
Само да изразя несъгласие-дългият протокол нито е за жени до 30,нито е гаранция за по-качествени яйцеклетки от късия.
Нели, късмет утре:four_leaf_clover: пункцията минава мн бързо и леко.Чакаме те с хубави новини🤞

# 344
Здравейте на първия преглед ми казаха 2 бебчета, имаше малко шок, туй онуй, как ще се оправа но определено свикнах с мисълта.
И днес ми казват три....... много се обърках, очаяна съм казаха ми че може да се наложи редукция на едното🙁някои в моето състояние има ли?

Общи условия

Активация на акаунт