GoT 33 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН... Отдавна сме тук..

• 24 483
  • 754
  •   1
Отговори
# 255
SmileНе знам защо всички внезапно така силно намразиха Денерис.

Аз не съм я намразил, но още от първи сезон актрисата изобщо не ми се връзва с героинята. Родената в буря, майка на дракони, халеси, бла, бла, бла и насреща бебешкото личице.

1. Гори храна, когато има гладуващи - /тя тогава още не беше на ясно какво точно ги чака. По - скоро оставяше противник без храна. Това си е добра стратегия. А, ако сме реалисти след съвсем малко ще се чудят кой да рантутят с тая храна. Мъртвите не ядат./

Това е добра стратегия, когато си в ситуацията на Рамзи срещу Станис. Когато имаш смазващо превъзходство и армия, която трябва да изхранваш е стратегическа грешка. Дори и да се абстрахираме от похода на север, тази храна пак щеше да и е много нужна.

Джайм не го виждам да си търси изкупление на греховете като мотив. Има си негова игра, но не мога да вдяна още каква е.

Според мен му тежи, че всички го презират заради кралеубийството и иска да постъпи достойно. Той не е от подмолните играчи.

# 256
то бунта на Робърт и досега си беше незаконен, защото беше бунт, но вече му е отнет и формалният повод. но това е без значение, отдавна е без значение кой е по-законен, то ако имаше значение Церсей следваше да се нареди на дълга опашка след Джон, Дани, Джендри и Станис. вече гледаме само правото на силата.

# 257
Сега се замислям, че някой спомена прилика със сцената от Аватар, летенето в известна степен е еднакво и тук и там, но приликите свършват тук. Първата езда беше различна, там се бориш със звяра и връзката е физическа. Тук Регал не язден никога дракон едва ли не не побутна Джон с рамо, че да му помогне да се качи. Fan service от всякъде.

# 258
  • Варна
хексе, моля те, без двойни постове.
Санса престана да носи наследството на баща си, в момента  в който се омъжи за Рамзи, от този момента носи наследството на съпруга си. Но пък Рамзи имаше претенцията, че е лорд Зимен Хребет , защото това бе титла дадена на Рууз- от Ланистърите.

@ Спирит как какво имат да делят? "Отвличането" Лияна, жестоката смърт на Дивия вълк и на баща му Рикард, смъртната присъда издадена от Ерис над Нед, цялата война...а назад също има каков да делят - вълците са участвали в танца.  ОСвен това са имали кралете, докато не са дошли Таргите. Бракът уреден от Висения  Таргариен с дъщерята на не знам кой си лорд Старк, против който брак били против братята й... доста сметки имат за уреждане Тарги и Старки.

Джони, дай да не се отплесваме много, че пак ще ни се разсърдят, че към други източници прибягваме. За каква смъртна присъда на Ерис и за кой по номер Eрис говориш и над кой точно Нед? Няма такова нещо в сериала. ДжУфрито малоумно издаде присъдата на единствения екранизиран Нед Старк, който е бащата на Санса, покойния Роб, Аря, Бран, както и покойния Рикон... нито друг Нед са ми показвали, нито друг Ерис.

# 259
Сега се замислям, че някой спомена прилика със сцената от Аватар, летенето в известна степен е еднакво и тук и там, но приликите свършват тук. Първата езда беше различна, там се бориш със звяра и връзката е физическа. Тук Регал не язден никога дракон едва ли не не побутна Джон с рамо, че да му помогне да се качи. Fan service от всякъде.
Fan service от всякъде си е - Дрогон хареса Джон у седмого сизъна и хайде малкото братче нямаше търпение да го метне на врата си, щото иначе феновете може да се размрънкат. Чак и вираж пред Тирион и Варис спретна, за да потвърди кръвчицата му.

# 260
# 261
Да не и е останало още от адския огън?

# 262
хексе, моля те, без двойни постове.
Санса престана да носи наследството на баща си, в момента  в който се омъжи за Рамзи, от този момента носи наследството на съпруга си. Но пък Рамзи имаше претенцията, че е лорд Зимен Хребет , защото това бе титла дадена на Рууз- от Ланистърите.

@ Спирит как какво имат да делят? "Отвличането" Лияна, жестоката смърт на Дивия вълк и на баща му Рикард, смъртната присъда издадена от Ерис над Нед, цялата война...а назад също има каков да делят - вълците са участвали в танца.  ОСвен това са имали кралете, докато не са дошли Таргите. Бракът уреден от Висения  Таргариен с дъщерята на не знам кой си лорд Старк, против който брак били против братята й... доста сметки имат за уреждане Тарги и Старки.

Джони, дай да не се отплесваме много, че пак ще ни се разсърдят, че към други източници прибягваме. За каква смъртна присъда на Ерис и за кой по номер Eрис говориш и над кой точно Нед? Няма такова нещо в сериала. ДжУфрито малоумно издаде присъдата на единствения екранизиран Нед Старк, който е бащата на Санса, покойния Роб, Аря, Бран, както и покойния Рикон... нито друг Нед са ми показвали, нито друг Ерис.

имаше питане, дали има дълголетна вражда между Тарги и Старки. как да обясня без да дам пример?

@ Аниш, разбира се че й останало. когато Разбра за драконите на дани, обсъди с кибърн, може ли да дракон да бъде убит, ако бъде уцелен от голям камък  натопен с драконов огън

# 263
@ Аниш, разбира се че й останало. когато Разбра за драконите на дани, обсъди с кибърн, може ли да дракон да бъде убит, ако бъде уцелен от голям камък  натопен с драконов огън
Няма страшно, шА се оправиш.

# 264
  • София
Дали само на мен епизодът не ми хареса толкова, колкото очаквах. Някак пренавиха нещата и ни поднесоха разтеглена семейна сцена и захаросана любов. Anguished

# 265
  • Варна
Дали само на мен епизодът не ми хареса толкова, колкото очаквах. Някак пренавиха нещата и ни поднесоха разтеглена семейна сцена и захаросана любов. Anguished

Само ни успиват, докато почне касапницата в следващите епизоди. Wink

Чудя се Сам на кого ще подари меча от валирианска стомана? Той не може да го ползва, ще го подари на някого...

# 266
  • София

Само ни успиват, докато почне касапницата в следващите епизоди. Wink

Чудя се Сам на кого ще подари меча от валирианска стомана? Той не може да го ползва, ще го подари на някого...

Дано да е така, че малко остана.
Може да го даде на Санса да ръгне един-два пъти Денерис, ако се превърне и тя в ледена кралица

# 267
  • Варна
Може да го даде на Санса да ръгне един-два пъти Денерис, ако се превърне и тя в ледена кралица
Не, сериозно. Валирианската стомана помага само срещу Другите, не срещу зомбитата.

# 268
  • София
Не, сериозно. Валирианската стомана помага само срещу Другите, не срещу зомбитата.

Ами ако Денерис умре и НК я съживи със сини очи? Някаква такава история

# 269

не мога да кажа че не ми хареса, но цялото това семейно събиране ми се видя малко излишно. Аря и Джендри, Аря и Хрътката...много сладникаво. В следващия епизод - Тормумнд, Хрътката и Бриен. Предполагам, че ги събраха на едно място преди касапницата, за да разчистят в трети епизод, но така ми е малко лигаво. Ако ще ги точат така, предпочитам Церсей.

@ Yellow girl  Ако Денерис умре, се надявам да е завинаги.Ог всички образи - филмови и книжни - няма такъв персонаж, който толкова да ме дразни като нея. тотално неадекватна във всеки момент.

@ Хексе - на Джора. Той почти не познава Аря или Санса, Бран няма нужда от меч, защото не  използва меч, Джон също няма нужда, защото си има.  Джора и Сам се опознаха, имат някакво...приятелство.

като казах Джора - с нетърпение чакам среща между него и Лияна Мормон.

Последна редакция: вт, 16 апр 2019, 17:32 от Джон Сняг

Общи условия

Активация на акаунт