GoT 33 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН... Отдавна сме тук..

• 24 240
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
съгласен.  100 000 не-хора.

# 121

Сигурно си права, но ще взема да прочета след малко, въпреки че ме мързи Grinning

През Палеолита обсидиана и кремъка са ги използвали за остриета, но са ги обработвали чрез отлюпване. Парче камък го чукат под определен ъгъл с друг камък и лека полека оформят острието. Потърси knapping.

# 122
  • Чужбина
През Палеолита обсидиана и кремъка са ги използвали за остриета, но са ги обработвали чрез отлюпване. Парче камък го чукат под определен ъгъл с друг камък и лека полека оформят острието. Потърси knapping.
Да, и чрез полиране може би.

# 123
Гледах. Нищо неочквано в първа серия.
Откога HBO дават какво ще стане в следващия епизод? Нали големи тайни?
Дени ми се струва много променена - като старлетка,лукаво усмихваща се, повече отколкото в седемте сезона до сега.
 Дали се прави на влюбена? Докато разбере, че Джони е законния...

# 124
Не, без полиране. Когато се отчупи люспа отдолу си остава гладко, а ръба е изключитено остър. Много твърди остриета, но крехки. Полирали са остриетата от животински кости.

# 125
@ Хексе, аз очаквам във втори епизод да съберат на  едно място Тормунд, Хрътката и Бриен и да има закачки. За Санса и Хрътката не се бях сетил, защото сега я вкараха в сюжет с Джон. Хрътката става малко излишен. за сметка на това очаквам да се появи Мелисандра и да видим какво става на Източния фронт. Очаквам във втори епизод и да се отдели една идея повече внимание на Другите, за да ни подготвят за голямата битка.  подозирам, че тя ще е в третият епизод, щом това ще е най-дългият епизод.

@ Miss Fairy а дали ще разбере, че Джон е законния. спокойно може да я убият, преди да е разбрала.

Господи, дано няма бебе. Много бозаво ще стане, не, че сега не е.

# 126
  • Чужбина
Господи, дано няма бебе. Много бозаво ще стане, не, че сега не е.

Нама да е бозаво, ако бебето попадне в ръцете на НК.

# 127
Джон Сняг, няма да убият Денерката-тя е огъня в "огън и лед".
Чухте ли теорията какво става с рода Старк, вихри се в англоговорящите форуми: ще пребъдат Старките и един ден техен известен наследник ще е Тони Старк-Железният човек 😂

# 128
хаххаха . Това е виц, нали?

Впрочем не виждам защо да не могат да убият Дани? Първо може да победят Другите
Второ Цесей може да направи комбинация с КнН и пак ще има огън и лед. Тя може да сключи сделак подобна на тази на Крастър  с него - да му осигурява жертви, стига да не  закача земите на юг от Шийката. Пука й че след 100 години армията му от мъртив ще е двойна, тя нали няма да е жива.
Трето - Азор Азхаи нали трябва да наточи меча в кръвта на своята любима. Съвсем случайно Джон може да убие Дани.
Така че ако искат да ни изненадат, Дани може да умре. инак ще е наистина клиширано.

# 129
  • Варна
Джон Сняг, няма да убият Денерката-тя е огъня в "огън и лед".
Не, Джон си е самодостатъчен като лед и огън - потомък на Таргариен и Старк.

# 130
Ако Денерис остане жива не знам как се разрешат този любовен "тригълник" със Санса, освен ако бързо и на Санса не й намерят един дракон. При тези заплахи от Страна на Дани по отношение на Санса....
И Джон ако си хвърли претенцията - съвсем забавно ще стане. Това ми напомня една реплика на книжния Тирион по повод триархията във Волантис, където той обясняваше че "ако аз, любящата ми сестра и уважаемият ми брат трябва да управляваме Вестерос в продължение на една година, един от нас ще намери начин да ликвидира другите двама". В този смисъл просто не мога да си представя между (бившия вече) Крал на Север, Лейди Зимен Хребет  и Трошачката на окови.

# 131
  • Чужбина
Не искам Денерис да остава жива. Тя ще е лош владетел. А и няма да се примири да не бъде. Ще трепе наред.

# 132
 И аз не искам да остава жива . Денерис, както казах ми мяза на голяма комунистка. И дори не просто комунистка - а на анархистка! Иска да разруши стария ред, но няма идея какво ще "засади" на негово място. Недалновидна е, няма визия за бъдещето, умее само да прави демонстрации и да заплашва. Напомня ми на Ерис "Ще бъда крал на пепелищата". ОСвен това ЕРис също е започнал с добри намерения.
Джон едва ли ще се навие да управлява южните територии, но то предвид че в Дорн, Бурните земи, а дори - и в Предела не остава много за управляване, и реалон ще се управяват земите до Шийката, си мисля, че ако Дани умре и Джон се ожени за Санса, не би трябвало да е проблем да управляват Севера, Речните земи, Грейджоите и Долината

# 133
  • Вестерос
Гледахте ли инсайда? Много интересно. Обясняват доста защо са им такива реакциите.
Впечатли ме как правят дървото.
Джордж Лукас е бил на снимачната площадка и е давал съвети, имаше го как зяпа заснемането на сцените с Джон и Дани.
Кит казва,че на Джон е било трудно да възприеме,че новата любов на живота му е неговата леля 😁😂
Николай казва,че с погледа към Бран си мисли,че ако Бран се разприказва е прецакан.
Имаше как са направили Нед Ъмбър да гори. Наистина са подпалили каскадьор.
Кит споделя какво е било да язди 😁 и какво къде си заклещил.
Интересно беше много. И аше и за срещите им. Гледайте определено.

Ще има бебе, абсурд да няма.

# 134
  • София
Кралят на нощтта има 100 000 души и един леден дракон

с една дума, реално моите хора ще си минат като слон през зайчарник  Laughing
не виждам спасение за хората, но е ясна работата за съжаление, някой ще утрепа КнН и до там. И после иде ''голямата игра'' Тъпо, трябваше основната линия да е битката с Другите, а не с Церсей и КЧ.

Общи условия

Активация на акаунт