🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува 💔 тема 82

• 29 340
  • 723
  •   1
Отговори
# 120
Какви бяха СМС-ите, че не можах да гледам?

Христо: Пепе пита за теб, ела
  Кая : поздрави го ,може би е по - добре да не идвам
  Христо : може би да...

# 121

Оооо наистина ли Simple Smile Значи сме скорпионки с нея, аз съм на 27-ми Simple Smile
Хахах аз съм на 29 Grinning.
Е поне знаем Ина с какво ще ядоса Мазов ще даде пациента на Лора. Ама и той тотално изтрещя, каквото и да Е пациента си е пациент и си плаща. Какво е това отношение какви са тия приказки?

# 122
  • София
😂😂😂 Аз пък съм точно на 28 октомври.

# 123
На Зорница явно са й дали втора специалност и е станала колежка на Орлинчо 😆

# 124
На Зорница явно са й дали втора специалност и е станала колежка на Орлинчо 😆

Ама пък й се получава. Поне нещо полезно да прави жената, че Кръстева още е заета. Grinning Сцената им беше хубава.

Мазов без коментар. Абсолютен гадняр, а поведението му е под всякаква критика.

# 125
Много беше тъпо това с Мазов.
Какво му е виновна Ина, че пациентите не го искат?
Ами и аз да съм, и аз ще поискам друг лекар.
На мястото на Ина също всеки би уважил желанието на пациента.

П.П. вече май няколко пъти Галя е наричана съпруга на Пепи, сега Жени също така каза, те да не са се оженили?

# 126
Видяхте ли видеото с Ина ,че аз за първи път го виждам?!!
Илийчо пак се прояви!Ужас просто,още следващият епизод ли ще я убият Sad

# 127
Еххх, този Мазов колко е долен.

Айде, пак ще отвличат някой - Ина.

# 128
Поне циркът с клипчето свърши бързо. Дано не го видим повече. Мазов като гледам добре се беше подготвил, само му трябваше точният момент. Много злобен човечец, много!

# 129
Няма да е утре. Най-вероятно кулминацията ще я оставят за последните минути в четвъртък.
Много ми стана жал за Ина.
Сама са набута с Темелков, ама все пак е гадно. 😕
Много точно го каза - тя е жив мъртвец.

# 130
Сама се набута, но се набута за да им спаси задниците... Не с правилното решение, но не го направи с удоволствие. Не заслужава злобното отношение на Мазов.
Хмм Кая (Не  помня името на актрисата) не беше ли качила снимка в инстаграм наскоро с Ина и с Врабчев? Ина беше със син халат. Та снимката не беше ли след тези със скалата?

# 131
Дали Ина ще успее да уволни Мазов навреме? Стана ми интересно заради спойлера от ФБ. Защото ако остане, не виждам какво ще го правят. Той вече така заора дъното, че направо е стигнал до невиждани подземни нива. Него никаква любов не може да го излекува, нито да го реабилитира.

# 132
Ето го и промото:
https://play.nova.bg/video/ochakvaite/season-0/ochakvaite-ytre-2 … 04-16-stolen-life

Гледайки го си мисля, че Ина може да пострада докато бяга покрай тази пропаст в опит да се спаси, а не Фотев да я убие. После вече не знам какво ще стане.

Все повече виждам как Кръстева ще се излекува с любовта, грижата и привързаността си към това момиче Мирослава. Като гледам Галя и Пешко се сдобриха, той прие предложението й. Може би постепенно започват да се лекуват с любов и тези герои са първите.

# 133
В промото за целия сезон нали имаше едни сцени с Ина, където й се разваля един бял джип? Това май така и не го видяхме??

# 134
Снимката с Врабчев, Ина и Кая е и с Вергов, така че е от по-отдавна.

Ванилия, това беше промо от някакъв епизод.

Общи условия

Активация на акаунт