🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува 💔 тема 82

• 29 376
  • 723
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Вече почти не чета темата. Уж спойлери, ама после и коментарите. Нямам нищо против някой от вътре да споделя по нещо, но тук ни се разказва почти целия филм. Бим бам, не си ли подписвала нещо да не издаваш толкова подробности от сценария?
Иначе за епизода почти няма какво да напиша. Мазов копае дъното вече.

# 181
Цитат
Сега обаче не мога за си върна старата мобилна версия на телефона... и е голяма мъка да ви чета така, само въртя тоз телефон.... 😂

Пробвай линка

m.bg-mamma.com

Копираш линка, точно така, както съм го написала и го отваряш в нов прозорец, трябва да стане!

Скрит текст:
Благодаря за инфото. Вярно ли е за враждата между Вергов и Диана?

# 182
  • София
Не съм гледала епизода, така че нямам какво да коментирам, обаче имам голяма молба.

Скрит текст:
Може ли вече да се спре със спекулациите за Диана и Вергов. Хора, супер фенове сте на Вергов, който ясно демонстрира, че му е неприятно да свързват името му във някаква връзка или вражда с Диана, защо продължавате да дълбаете в тази тема. Ами съобразете се с "идола" си. Ще ви олекне ли, ако някой ви каже, че не са събрали Банков и Зарница, заради някакъв имагинерен конфликт.

# 183
Епизодът не беше крайно зле.
Мазов е същински Илия,1:1.
Табаков и Зорница не ги виждам.. от жажда за драми развалиха и двете ѝ хубави истории (и с Банков, и с Марио), та сега се чудят как да я развъртят с 3ти.

П.С.Учудващо за мен не са забравили за дългата ѝ връзка с женен мъж преди Банков😃

# 184
И ранен анонс:

https://nova.bg/accents/view/2019/04/17/247448/%D0%BE%D1%82%D0%B … 1%83%D0%B2%D0%B0/

Лекарите са шокирани от разкритията на Мазов за аферата на директора на болницата в „Откраднат живот: Любовта лекува”. В епизода на най-успешния български медицински сериал тази вечер по NOVA Ина е изключително разстроена и е готова на всичко, за да спечели прошката на Борис, но дали той е готов да я чуе?

Самата Ина няма да успее да разбере отговора на този въпрос, защото ще бъде отвлечена на излизане от болницата. Врабчев е убеден, че зад всичко случващо се са дългите ръце на Фотев, който търси отмъщение. Има ли истина в неговите твърдения?

Разстроен е и Орлин, който усеща, че губи Галя. Той е готов на всичко, за да си я върне, а нараненото му сърце ще го тласне към отмъщение. Какъв е неговият план и ще има ли успех?

Не пропускайте епизод 23 на „Откраднат живот: Любовта лекува“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

# 185
   Сега като прочетох анонса и се сетих нещо хубаво в този сезон Smiley- колкото окепазиха Мазов, толкова пък Врабчев прогресира , много ми харесва като поведение, реакции и реплики на място ,за разлика от преди - беше ми прекалено злобен, саркастичен и груб.

# 186
   Сега като прочетох анонса и се сетих нещо хубаво в този сезон Smiley- колкото окепазиха Мазов, толкова пък Врабчев прогресира , много ми харесва като поведение, реакции и реплики на място ,за разлика от преди - беше ми прекалено злобен, саркастичен и груб.

Те ги сменят всеки сезон. Един за сметка на друг. Grinning Както изсипаха гадориите на главата на Зорница миналия сезон, а Ина я пощадиха, сега е обратното. Grinning

# 187
  • София
Ох, Орлинчо ще отмъщава. hahaha Чак си го представих този мамин лигльо.

# 188
  • София
Абе Яни, как да са пощадили Ина. Те миналия сезон направо я разбиха - неуважението към нея започна още тогава, а за капак и спетнаха естествено раждане на мъртво бебе, чакано почти 9 месеца.

# 189
  • София / Пловдив
... Бим бам, не си ли подписвала нещо да не издаваш толкова подробности от сценария?

Не съм от екипа, пак да кажа. И край, повече няма да издавам. Ще чета и коментирам като редови зрител 😊

# 190
... Бим бам, не си ли подписвала нещо да не издаваш толкова подробности от сценария?

Не съм от екипа, пак да кажа. И край, повече няма да издавам. Ще чета и коментирам като редови зрител 😊

Ааа...някои пък ни харесва да сме подготвени за поредата глупост, която ни очаква. Така се понася по-леко психически Simple Smile)) Така че , моля те , поне от време на време...

# 191
Абе Яни, как да са пощадили Ина. Те миналия сезон направо я разбиха - неуважението към нея започна още тогава, а за капак и спетнаха естествено раждане на мъртво бебе, чакано почти 9 месеца.
Е да, ама за разлика от Зорница беше по-добре според мен.

# 192
  • София
Яни, няма по-добре или по-зле - как да сравниш подобни неща. Можеш ли да кажеш, че е по-добре да те изнасилят, пред това да понесеш цялата болка от това да раждаш естествено дете, което знаеш, че е мъртво. Или пък обратното.

# 193
Яни, няма по-добре или по-зле - как да сравниш подобни неща. Можеш ли да кажеш, че е по-добре да те изнасилят, пред това да понесеш цялата болка от това да раждаш естествено дете, което знаеш, че е мъртво. Или пък обратното.
Не става въпрос само за изнасилване или раждане на мъртво дете, които сами по себе си са ужасни за една жена и оставят дълбоки белези, а за концентрация на гадости като цяло. Този сезон Ина го отнася доста, за сравнение при Зорница е по-спокойно сега,  да не кажа нищо няма почти.

# 194
Двете неща са крайно различни. Болката от двете ситуации също. Съсипаха ги и двете в рамките на епизоди.  На Ина копаят дъното от миналия сезон, а сега явно ще я закопаят. Зорница сега са я оставили като че ли в една периферия и заради това е спокойно и по добре, че като гледам как ги лекуват.

Общи условия

Активация на акаунт