🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува 💔 тема 82

• 29 418
  • 723
  •   1
Отговори
# 195
Орлин е разстроен и усеща, че губи Галя???

Те нали се разделиха преди няколко епизода... Той чак сега ли го е усетил ?!😂

# 196
Орлин е разстроен и усеща, че губи Галя???

Те нали се разделиха преди няколко епизода... Той чак сега ли го е усетил ?!😂
JoyJoy
Думи нямам от "адекватни" анонси,сценарии и прочее.Те затова един по един напускат потъващият кораб.

# 197
Пълна какафония, както отдавна пиша.

Зорница по-добре да не се показва, че с тези проповеди и съвети е страшно.

Ванилия, той досега е обмислял, как да си върне осичката.

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 13:04 от *Melanie*

# 198
Той е толкова залупен, че поне ще му пасне да реагира с известно закъснение 😂

Да ме прощават и майка му, и баща му, обаче голяма греда е този Герасков.
Сигурно не му се събират и 20 минути участие (основно лежане в легло) и обра негативния вот... без да е допринесъл с нещо към действието 😄

# 199
  • София
Вече почти не чета темата. Уж спойлери, ама после и коментарите. Нямам нищо против някой от вътре да споделя по нещо, но тук ни се разказва почти целия филм. Бим бам, не си ли подписвала нещо да не издаваш толкова подробности от сценария?
Иначе за епизода почти няма какво да напиша. Мазов копае дъното вече.

Абсолютно.
Аз спойлери не отварям, но прочетох това за Ина в мнения без спойлери?!
Ако още нещо важно се разбере по този начин, то ще е крайно неприятно. Меко казано.

Така че апелирам към разумност сред пишещите тук!

# 200
Ванилия, той досега е обмислял, как да си върне осичката.
Явно мисълта му тече с бързината на развръзката в индийски филм от 2689 епизода Smiley

# 201
От цялата непоносима вече боза най-предпочитам да чета  анонсчетата на bim_bam !

bim_bam , слагай  инфото ако трябва в двоен спойлер с предупреждение  чувствителните  да не го отварят .
Мен толкова ми омръзна  цялата история , че вече предпочитам да я  прочета  до края в 1-2 страници  и да не се мъча повече .

# 202
Те сценаристите се чудят как да запълват екранното време. Сега ще дойде този лигльо ще вдигне скандал и покрай панаирите и Поли ще разбере. Естествено ще се почувства предадена и от Галя, ще използва момента да и го върне и ще преспи с мъжа и. Толкова предвидимо, че чак е жалко. Дано ме опровергаят и не станат така нещата.
Сцената на Ина е Темелков, която я показаха 1000 пъти разбрах защо я навират непрекъснато. Това им е основната линия, Зорница я няма, Банков си замина, Пепе се излекува. Освен Ина и Захариеви няма какво друго да дават. А, забравих, сещат се от време на време за Кръстева и Цонев. Табаков ми е като говорещ декор. Появява се рядко и крайно неубедително. Жалко, че ролята му е пълна трагедия.

# 203
  • София
Двете неща са крайно различни. Болката от двете ситуации също. Съсипаха ги и двете в рамките на епизоди.  На Ина копаят дъното от миналия сезон, а сега явно ще я закопаят. Зорница сега са я оставили като че ли в една периферия и заради това е спокойно и по добре, че като гледам как ги лекуват.
Зорница няма история този сезон и за мое голямо съжаление участието и е пълнеж.
Не мога да си обясня на какво се дължи това. Дали на невъзможността на сценаристите да измислят история, която да е правдоподобна след бозата, която сътвориха миналия сезон, дали така са го предвидили - не знам. За мен обаче образът и падна жертва на нежеланието на сценаристите да избягат от зрелището, което решиха да експлоатират до край с непрестанните въдички, които пускаха, подхранвайки надеждите на някои зрители, че ще я съберат с Банков. Жалко, наистина жалко, защото дори и този сезон продължиха със същото, и вместо да ни покажат как тази жена преодолява миналото ни показват как ходи и раздава съвети.

Мислех, че с Орлин се е приключило, да ама не - нещата при героите са като развалено танго - една крачка напред, две назад. Тъкмо Галя и Петър започнаха да правят крачки един към друг, да говорят и ще се появи Орлин, за да додаде на драмата, защото досега беше малко

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 19:16 от rosi_ta

# 204
От цялата непоносима вече боза най-предпочитам да чета  анонсчетата на bim_bam !

bim_bam , слагай  инфото ако трябва в двоен спойлер с предупреждение  чувствителните  да не го отварят .
Мен толкова ми омръзна  цялата история , че вече предпочитам да я  прочета  до края в 1-2 страници  и да не се мъча повече .

Не е въпросът в двойните спойлери, а в това, че някои писаха без тях.

# 205
За първи път влизам в темата. Мислих си,че само на мен ми е дотегнал този сериал. Но мъжа го гледа и покрай него попоглеждам от време на време. А тази Зорница избива рибата с новата си прическа ?

# 206
  • Разпиляна във въображението

И аз искам. Бим-бам, ако получиш инфо за нещата до финала, пусни едно лс, за да мога да си освободя три вечери през седмицата. Благодаря.

# 207
  • София
И аз искам да знам предварително какво ще стане. Така ми е по-интересно. Mr. Green

# 208
И аз така. С теб сме бим бам и чакаме спойлери 🤪

# 209
  • Пловдив
И аз съм Заааа  бим бам  чакаме още спойлери,ако е необходимо и двойно !:laughing:

Общи условия

Активация на акаунт