🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува 💔 тема 82

• 29 438
  • 723
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Sway, за Велислав Павлов също всички си траеха, даже Вергов и Наум казваха, че ще участва 😂.
Според мен това си е политика на продуцентите

Аз не казвам, че си е тръгнал от вчера за днес, но никой не може да ме убеди, че още в началото на снимките са знаели, че ще е само до средата на сезона. Извинявай те, но случващото се е харакири и не мига да повярвам, че е заложено още от началото да се случи по подобен начин.

# 331
Да не се окаже, че последната сцена е кошмар и след събуждането всичко е Ок.

# 332
Както някой във фейсбук беше казал: Мирише на последен сезон! Затова ги разкарват така бързо-бързо. Накрая на сезона ще чуем един драматичен монолог от Цонев или Евгения/Кръстева (понеже те са там още от 1ви сезон) как в живота се случват непредвидими неща и нашата задача е да се научим да живеем с тях, ще има едно прощално “Благодаря!” и едно “Сбогом!” и две-три сцени на “излекуваните” и това е, благодарим Ви за вниманието. Много тъпо.

Ако съберат Мирослава (алкохолно зависимата) и Тасев ще е крах! Но Наум Шопов и той си е стегнал багажа май-май, не качва сторита в инстаграм от снимачната площадка, а го правеше.

От сериала спечелиха единствено непознатите лица, напр. Ирина Митева, Диана Димитрова, Дария Симеонова, Димо Алексиев и т.н. И заради актьори като Вергов, Духовникова, Пападопулу, Карамазов, Мария Каварджикова (не че другите не стават, просто тези са най-разпознаваеми ИЗ театрите), тийнейджърите и младите хора ще започнат да ходят на театър, за да ги гледат.

# 333
Забравих Пешето - той, че не е стока ни е ясно, обаче постъпката на Галя е много гадна!
Принципно си я харесвах, въпреки че имаше доста недостатъци, обаче този сезон ме загуби.

Едно е да изневеряваш, било то случаен флирт, просто секс, паралелна връзка и т.н., но да намесваш и детето си е долно! Какъвто и да е Петър, ужасно унизително и болезнено е зад гърба му друг човек да се прави на семейство с детето му....

# 334
Не гласувам в анкетата, защото на мен най- противни са ми сценаристите. Такава творческа  импотентност отдавна не бях гледала.

# 335
WorriedMisc GunHands Thumbsdown
Добре, че има емотикони, че понякога думите не стигат...

# 336
Да не се окаже, че последната сцена е кошмар и след събуждането всичко е Ок.

Това ще е направо върхът! Grinning Да се окаже, че Жекова е сънувала и като се събуди всички от самото начало да са си там: Алекс, Калин, Биляна, Наталия и т.н.! Grinning

# 337
Подозирам, че са подготвили още. Както епизодът след изнасилването на Зорница за мен беше по-силният, така си мисля, че и утрешният ще е кулминацията на драмата. Боби над тялото на Ина, цялата болница разбирайки как се е хвърлила, Жекова ревяща Animal Smile Cat Според мен това ще засегне дори Мазов, който го играе червей от началото на сезона. Това ще го приземи. Как по негова вина Фотева се е хвърлила.

# 338
# 339
Не гласувам в анкетата, защото на мен най- противни са ми сценаристите. Такава творческа  импотентност отдавна не бях гледала.
Направо ми даде идея за анкета - "Противни ли са Ви сценаристите?" с две опции - Да и да. Joy

# 340
Горките хорица, такъв хейт отнасят 😂 а според мен не е в тях вината.....

# 341
Гледам скока на Ина, гледам високо вдигнатите й ръце и си спомням нейната финална сцена в пети сезон, щастлива до Тасев, целуваща го и вдигнала нависоко ръце  за да усети свободата. Ами, ужасно е Cry

# 342
Последните минути буквално убиха цялата драма, която натвориха преди това в епизода. Българският претендент за Оскар е ясен вече. Отмъстителите да си оттеглят номинацията докато е време, че голям срам ще берат, въпреки че вече разбиха предпремиерно всички рекорди ...

# 343
Гледам скока на Ина, гледам високо вдигнатите й ръце и си спомням нейната финална сцена в пети сезон, щастлива до Тасев, целуваща го и вдигнала нависоко ръце  за да усети свободата. Ами, ужасно е Cry
Еееее ти ми разби сърцето отново!

# 344

"Мрак...
Слънцето днес няма да се покаже над земята... поне не над тази, на която аз живея...
Всичко е пропито с погледите на хора, които искат да видят горяща клада...
Клада, на която е завързана една гола душа. Молеща за избавление, което само палачът може да ѝ даде.
Избавлението е две думи...
Думи, които забравяш дали си чул... или които никога няма да бъдат изречени...
“Прощавам ти”

Общи условия

Активация на акаунт