🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува 💔 тема 82

• 29 446
  • 723
  •   1
Отговори
# 345
  • Ню Йорк
Захариеви/Грънчарови последно кой с кого ще е? Thinking Обърках се. Пепито никога няма да се промени.

Може на разменни начала Wink  

Ужасно силен епизод и абсурдно драматичен. Както всичко в тоя сериал доста преувеличено.

# 346
Мисля, че Ина ще оцелее, но ще е в инвалидна количка и Борис Тасев ще се грижи за нея. Любов!

# 347
Мисля, че Ина ще оцелее, но ще е в инвалидна количка и Борис Тасев ще се грижи за нея. Любов!

JoyJoyJoy

# 348
  • Пловдив
Подозирам, че са подготвили още. Както епизодът след изнасилването на Зорница за мен беше по-силният, така си мисля, че и утрешният ще е кулминацията на драмата. Боби над тялото на Ина, цялата болница разбирайки как се е хвърлила, Жекова ревяща Animal Smile Cat Според мен това ще засегне дори Мазов, който го играе червей от началото на сезона. Това ще го приземи. Как по негова вина Фотева се е хвърлила.
в тоя ред на мисли...добре, че Лора и сподели какво е направила, че инак и нея щяхме да гледаме как откача от вина  ooooh!

# 349
Ако Ина оцелее, нещата ще граничат с научна фантастика Grinning Тъкмо се чудех как са снимали скачането... Дали е имало дюшек отдолу? Joy

# 350
Според мен споделила или не Лора все пак ще откачи от вина. Първоначално всички ще си мислят, че е скочила заради записа.

# 351
Вероятно е скочила на място, където надолу е поляна, не в тия скали.
Ина няма да оцелее, това е ясно, неслучайно ни показаха кръв като за двама души, а и нашият приятел анонсаджията каза, че си отива завинаги.

За Лора не знам, ама Мазов очаквам да хленчи, да плаче и да се гушка в Лора, разкъсан от чувство за вина.

Последна редакция: чт, 18 апр 2019, 08:18 от Mosquita

# 352
Освен Ина да се превърне в Жената Котка и да оживее, ама котки нямаше там Grinning

Мазов ще изпита чувство за вина, докато мислят, че е скочила заради видеото. Голям подляр го показват напоследък, но вината си е убийствено чувство.

Последна редакция: чт, 18 апр 2019, 08:39 от maichetoooo

# 353
Ама моля ви се не им давайте идеи. Като знаем, че пишат в движение....

# 354
  • Разпиляна във въображението
Би трябвало да са написали финала. Все пак остават броени серии, грубо казано

# 355
  • София
Ако Ина оцелее, ще е върховна тъпотия. Още Галя като оцеля след катастрофата беше смешно, ама сега от тия скали и толкова кръв, която дадоха... Пък и нали униформени отиват при Тасев с думите "Мислим, че е Ина Фотева"
А иначе замисълът много ми хареса. Да, мъчно ми е за Ина, но сценарият напук на всички мнения мисля, че е идеален.
Защото в живота няма шанс да зарежеш по този начин такъв мафиот и щастливо да се радваш на любовта си. Просто няма!

Последна редакция: чт, 18 апр 2019, 18:41 от Светулчица

# 356
  • София
Мисля, че Тасев няма да го завъртят с нова любов. Ще се амбицира и заради Ина ще оправи болницата. Чудя се с Фотев какво ще стане. Thinking Мазов да реве и да се чувства виновен, така му се пада, малко ще му е даже.
Надявам се Бим Бам да напише две думи, че ми е интересно за Фотев. Все пак ми е любимец.

# 357
И като си помислим колко пъти предполагахме, че Тасев ще го копат на Витоша или да "плува" някъде през последните сезони. Пък то....Grinning

# 358
  • София
То и за Тасев не е късно да даде фира.

# 359
  • Берлин
Изгледах епизода,след като ви прочетох. Най-доброто досега и брилянтна игра на Ина. Другото сте го написали. Не ми се коментират Поли и Захариев,че ще ме изхвърлят от форума за груб език. А Ина..ми разплака ме този финал.

Общи условия

Активация на акаунт