🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува 💔 тема 82

• 29 403
  • 723
  •   1
Отговори
# 435
Вече без кърпа, но със запушена уста. Grinning

# 436
Зорница не е могла да го накара да млъкне и е взела крути мерки Joy

# 437
Пак добре, че не го е зашила направо 😆

# 438
Може вече да й е станал симпатичен, но да се е застраховала. Joy

# 439
Ами той ако ще се опитва пак да я целува, явно ще се наложи да направи нещо по въпроса, та да ѝ е мирна главата Grinning

# 440
  • Разпиляна във въображението
Снимката ми е гадна

# 441
Може вече да й е станал симпатичен, но да се е застраховала. Joy
Предните двама не можеше да ги накара да говорят,този не може да го накара да млъкне. Joy

# 442
Значи от началото на сезона си мисля, че Ина върви към ОПИТ за самоубийство, но нито за една секунда не съм си помислила, че ще бъде успешен.

# 443
  • София
Да и е халал на Зорница. Дано в негово лице да намери това, което е търсила и искала от живота.

# 444
Да и е халал на Зорница. Дано в негово лице да намери това, което е търсила и искала от живота.
И после иди обяснявай, че жените знаем какво искаме Joy

# 445
Абе.. не ми изглежда да е много подходящ за Зорница, от досегашните този ми се струва най-неподходящ и в стила на сценаристите точно той ще се окаже нейния човек😂

П.С. Дона, както казват хората - ходи обяснявай после, че нямаш сестра😂

# 446
  • София
Хахаха, еми има нещо вярно. Не е лесно да си жена Simple Smile

Ванила, за мен също, но сценаристка му работа Simple Smile

# 447
Зорница е драматична натура, която винаги се влюбва дълбоко и драматично в дълбоки драматични мъже с проблеми. Grinning Може пък този път точно щото Табаков е емоционален пън, който изобщо не се впечатлява от драматизма ѝ, да се получат нещата. Макар че за мен това е само теоретично, продължавам да съм 99 към 1, че ще бъдат приятелчета, а не двойка.
Разбира се, винаги съществува възможност, ако има следващ сезон, наесен да се окаже, че е прекарал няколко месеца в Афганистан и да се е върнал променен, пораснал, вече драматичен и Зорница да лапне по него Joy

# 448
  • Разпиляна във въображението
Зорница ще е при Марио. Казах Simple Smile

# 449
  • София
Като гледам на Табаков ще му трябват не няколко месеца, а поне година, ако не и две Simple Smile
Всъщност след вчерашната развръзка с Ина, вече нищо не ме трогва. Наистина убиха у мен всякаква емоция относно сценария и героите. Все ми е тая какво и как ще се случи.

Мириел, направо ти се кефя на ентусиазма Simple Smile. Въобще не виждам как сценаристите ще измисля такова нещо.

Общи условия

Активация на акаунт