🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува 💔 тема 82

• 29 419
  • 723
  •   1
Отговори
# 420

Възмутената госпожа с линковете и скрийншотите е във фен групата, където обсъждат. Бая народ са там, включително и хора от екипа на филма 😉

Въобще да не ти пука от хора, които си нямат друга работа и само дебнат кой какво прави...! Аз лично много се кефя на тия спойлери! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 421

bim_bam, съжалявам, че така се е получило. То вече човек две думи не може да напише без някой от май...ааа от друга соц. мрежа да шпионира и да разнася разговори, в които не участва.

# 422
  • София
Тези пък и Мазов са включили в напускащите сериала. Хич не ми се вярва. Не мисля, че още актьори ще напуснат, поне в този сезон.

# 423
bim_bam, надявам се да нямаш проблеми. Хич не ги мисли нямат си друга работа да се заяждат.

# 424
Значи от някаква страница във ФБ ще се свържат с екипа да поговорят за бъдещето на сериала?!??? 🤨

Те много ще се изплашат за бъдещето му и ще върнат всички напуснали актьори, няма живи, умрели, така ли? 😂

Аз не мога да повярвам, че това ще го напише възрастен човек, честно....

# 425
Момичета,  извинете ме за несъобразителността ми, аз също не бях сложила спойлер. Подчертавам, че не е било умишлено.

Относно вчерашният епизод, имаше сълзи и при мен. Жалко за Ина, може да не харесвам Тасев, но любовта им беше силна. И моите любимци ги махат един по един. Остана само Зорница, но нея все едно я няма. Сценаристите не само героите си погребват, ОЖ също. Много ми е мъчно за сериала, все таях надежда, че ще прогресира и ще дадат положителни истории. Аз, като зрител имам нужда да вярвам в доброто, а те точно обратното показват. Драма и пак драма.

# 426
  • Пловдив
Бим Бам, изобщо да не ти пука!
Затова са скритите текстове!  Аз съм сигурна, че дори и тези, които са против спойлерите, ги отварят и четат!
Относно групата във фб - там са много повече спойлерите!  Ето, например загадката около излизането на Ирина е решена. Наистина е бременна. Един фен си е качил снимката с нея и тя има видимо голям корем - поне 5-6-ти месец.

# 427
  • София
bim_bam изобщо не си го слагай на сърце, много важно, че някаква Цуцулана е писала .Ай, сиктир.
Аз съм "за" скритите постове, някак по спокойно ми е така.

Няма да извадат и Мазов, освен ако има причина с някакви други ангажименти.

# 428
Бим Бам, изобщо да не ти пука!
Затова са скритите текстове!  Аз съм сигурна, че дори и тези, които са против спойлерите, ги отварят и четат!
Относно групата във фб - там са много повече спойлерите!  Ето, например загадката около излизането на Ирина е решена. Наистина е бременна. Един фен си е качил снимката с нея и тя има видимо голям корем - поне 5-6-ти месец.

Снимката е от миналия сезон, когато Ина беше бременна.

Гледайте малко, преди да ги пишете такива. Да не говорим, че снимката е още от св Кирил.😀

И не знам за кой път вече трябва да се напише, че не е проблема в спойлерите в скрития текст, а в последващите открити коментари, от които се разбира какво пише в спойлера.

# 429
"Сега заради мен всички ти се подиграват" - думи на Хинова, която се "извинява" на бивша Фотева, че е откраднала флашката. Понякога си мисля, че сценаристите на този сериал, са някакви коравосърдечни същества, без грам чувство за емпатия, без никакъв опит, асоциални типове. Или са много млади, или са зли...в зло време живеем...

# 430
  • Пловдив
Ванилия, аз също се учудих и така реших, че снимката е от стария сезон, но в коментари една дама е написала, че очаква момче.

# 431
Нямам желание да коментирам тази простотия , страшна глупост .. много любовен сезон , направо закопаха дъното. Гледам по навик и до там  няма какво да напраят ,за да ме грабне пка сериала ,ако има нов сезон най-вероятно янма да го гледам изобщо.

# 432
Ванилия, аз също се учудих и така реших, че снимката е от стария сезон, но в коментари една дама е написала, че очаква момче.

То понякога такива нелепици ги пишат, че...

Тук една и на Шоповата годеница беше определила термин, че и сватбата им отмени 🤣🤣🤣

# 433
# 434

Общи условия

Активация на акаунт