🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува 💔 тема 82

• 29 419
  • 723
  •   1
Отговори
# 405
Оф.. . Госпожата от ФБ прилича на зубърче, което тича при учителката да се оплаче, че в класа някой нещо бил казал.

Който не иска, да не чете спойлери!

# 406
Госпожата уж не иска спойлери, а ги пише в пост във фейсбук. Ама много умно, госпожо Димова, няма що!

# 407
# 408
Ванила,поздравления за аватарът!
Сега пак изгледах серията,че имах пропуски.Изпитах палитра от чувства.Сърчицето ми се къса за Ина,предполагам довечера и за Боби.Изпитах задоволство от поведението на Пенев,Мазов пък ме разсмя-като някакъв злобен гном е Joy.Хинова и Жекова добре му опонираха на Мазов.
А същевременно пък изпитах гордост,че имаме такива млади и талантливи актьори.Има надежда.
Адмирации и поклон пред Ирина Митева!!Заклет фен съм ѝ.Heart

# 409
Горкият Пенев, той един път се държа като мъж и прояви някакво достойнство и то точно в такъв силен епизод, когато това остана в сянка заради драмата с Ина и блестящата игра на Ирина.

# 410
Мерси, Амбър.
Ирина ме спечели и мен на 100%.
Пенев направо не можах да го позная, евала.

# 411
Оф, аман от глупости. От екипа издавали сценария... Аз също искам подсказки, по-вълнуващо ми е. Когато са в скрит текст, не виждам проблем. А от ФБ правят трафик на форума, какво толкова Smile

# 412
Edit:  Благодаря, Donna Paulsen и VanillaBarbie

Оставам с чуденето дали сценаристите все пак не са решили за изненада да си изтрепат всички първостепенни герои Thinking

Последна редакция: чт, 18 апр 2019, 12:37 от KilliBilli

# 413
Тази страница е фалшива, не я чети.
Придават си важност, от продукцията точно пък с тях ще обсъждат сериала.

# 414
Оф, това е фейк страница. Чудят се как да привлекат внимание.

# 415
Бухахахаха, колко е безумно това, дето са написали. За съжаление  ще им се вържат разни хора. Нали се предполага, че официалната страница представлява екипа. Това е все едно аз да напиша от Фейсбук профила си - здравейте, виждам, че сте недоволни от нещата, които правя, ще се свържа със себе си и ще поговоря, че това е недопустимо Joy Joy

# 416
bim_bam  , хич да не ти дреме от стринката Д.Д. Те толкова си могат . Без личен живот , дебнат като лалугери кой какво ще каже .
Всъщност вече каквото и да стане , изгубиха  тънката нишка на добре направена продукция . Сто пъти повторената секс-сцена с Ина беше жалка ,  убийството и беше излишно брутално -този скършен труп , кървището и т.н.
Вече и убийство с вадене на органи на живо да дадат , няма да са интересни . Отдавна  не смогват да поднесат нещата фино  .  Сега само  им трябва да се концентрират върху някоя пуфтяща секс-сцена на Пецко и Поли ....

# 417
  • София
Първо да кажа, че не съм госпожа Димова. И да обясня за пореден път. Нямам против спойлерите, но да си останат такива. Защото после в коментарите, някои хора си пишеха без спойлер и реално всички разбрахме, какво ще се случи, без да го искаме.

# 418
  • София / Пловдив
Не, неее, това е фейк страницата, там пък к'ви абсурди има:

Възмутената госпожа с линковете и скрийншотите е във фен групата, където обсъждат. Бая народ са там, включително и хора от екипа на филма 😉

# 419
Това е страницата, която миналата година след като вече бяха обявили, че ще има нов сезон, пуснаха анкета дали искаме да има, щото от нас зависело това Grinning

Бим бам, ако ще си навлечеш неприятности, недей да ни разказваш повече. Или просто драсвай по някоя бележка, като разбереш нещо интересно Simple Smile

Но аз съм твърдо убедена, че тая информация стига до шепа хора, което е незначително.

Общи условия

Активация на акаунт