🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува 💔 тема 82

• 29 428
  • 723
  •   1
Отговори
# 390
Патология, реанимация, каква пък толкова разлика да има между тях, че и да придиряме на анонсаджията. Нали са все  в болницата, другото са подробности Joy

# 391
  • София / Пловдив
Бим бам, дай спойлерииииии! Моляяя!
Да! Имам въпрос - още излизащи и умиращи има ли? Grinning

Ще си мълча вече, че из целия фейсбук ме разнасят. Със скрийншоти и линкове към темата чак... та няма нужда.

За серията снощи - на мен лично ми дойдоха туу мъч близките кадри на мъртвата вече Ина... Нямаше нужда. Много кръв, много нещо. Достатъчно гадно и драматично беше... със скока да се бяха ограничили.

Ирина ще ми липсва, харесвам я много, показа страхотно израстване като актриса.
В сериала почти не останаха герои, заради които да гледам. И Банков ми липсваааааа, както и да го мъчеха като образ напоследък Simple Smile И грабващи сюжети няма... мъчно ми е, че от наистина успешен български сериал, сценаристите го превърнаха в .... не намирам точната дума даже.

# 392
Ех, бим бам...сега какво без спойлери? Confused

Че кой те разнася? Scream

# 393

Вярно бе, кой наистина? ThinkingJoy

# 394
Е Фотев трябва да го утрепят най-после този сезон, така че него го слагам в графа сигурни Grinning

А беше си супер сцената,малко се бяха поуляли с кръвта, ама няма нищо.

# 395
Майче, и кой по-точно да го утрепе Фотев? Едната смърт той си я организира, другото беше нещастен случай Joy За да го гътнат и него, ще трябва един спин оф за мутренските среди Simple Smile
В ОЖ най-много да го осъдят на пробация, може и условно Joy

# 396
  • Разпиляна във въображението
Жалко, надявах се да си спестя малко мъка.

# 397
От една страна епизода им се получи, от друга- на кой ни остави Инаааа, на любовния живот на Пешко или на Жекова...аман вече. Любимите ми актьори все ги махат. Калин, Виолета, сега Ина. Ми не съм ок

# 398
На мен също ми хареса сцената с Ина.
Кофти е, че я убиха, обаче беше много добре направена, много далеч от изцъклената Галя в първите сезони.
Въобще целия епизод беше много силен, благодарение на нея, тя принципно няма слаби моменти, според мен.
И ретроспекцията с Тасев и горилата също беше на място включена.

Не вярвам и не искам да убият Фотев. Принципно не тая особени надежди за активно участие на Бинев, но пък гътнат ли го съвсем замина...

# 399
Ми който не иска да не чете, никой не го кара насила. Единствено да не се пише извън спойлери.
Чак и във фейбук скрийншоти да качват Grinning

# 400
Чудя се, кой ли ще е следващия под ножа на сценаристите?! Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 401
  • София / Пловдив

Вярно бе, кой наистина? ThinkingJoy

И в подкоментари на други постове, с линкове и т.н... както и да е.
Но държа да кажа още веднъж, специално за госпожата, че НЕ съм от екипа! Не нарушавам договор или т.н.защото не съм подписвала такъв. Та да не разнася глупости и да се тормозят милошевци, че имат къртица 😄

# 402
Аз пък не разбирам Фотев как го виждате да участва активно в живота на болницата? Да седи в кабинет и да управлява ако е собственик? Не мисля. Или да прави мизерии в опит да си я върне - това си е второстепенна роля, както и досега. И в двата случая се отива към изчерпване на образа според мен.

# 403
Дреме ѝ на Милошевица, че  няколко лели в бг мама и известно количество Фейсбук потребители ще разберат, че Ина ще умре. Grinning
Нито ѝ зависи от това рейтинга, нито тая информация ще достигне до масовия зрител, който съм сигурна, че все още е на етап "абе къде изчезна Калин?" Joy

# 404
  • София
Ей, станахме известни и във ФБ. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт