🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува 💔 тема 82

• 29 429
  • 723
  •   1
Отговори
# 315
Бим бам, дай спойлерииииии! Моляяя!

# 316
Бим бам, дай спойлерииииии! Моляяя!
Да! Имам въпрос - още излизащи и умиращи има ли? Grinning

# 317
По-точно е да попитаме кой ще оцелее? 😀

# 318
Мисля, че Кая и Галя трябва да внимават със съветите от Зорница. В предишните сезони даваше акъли на Ина и виж докъде я докара Joy

# 319
Захариеви/Грънчарови последно кой с кого ще е? Thinking Обърках се. Пепито никога няма да се промени.

# 320
Сериалът стигна дъното! И от днес започва да го копае. Епизодът беше много силен, главно заради играта на невероятната Ирина Митева. Това момиче е слънце в тази професия и не е за театър “София”, а за Народния! Справя се по-добре от доста от жените там, които на всичкото отгоре са с опит.
Вергов си тръгна, сега и тя, ами то кого остана да гледаме?
Мазов и Хинова ще ги съберат накрая най-вероятно (след сцената днес така ми се струва) и те ще си останат.
Цонев и Кръстева при тях също ще има любов както в тръгнало.
Кая и Христо ще има нещо между тях, но както са тръгнали да изкарват актьори, нищо чудно и Карамазов да го разкарат.
Нищо общо със заглавието на сезона. Любовта лекува... ми, може и да лекува, но явно не и тези хора!
Това със стоте живота на Фотев е просто абсурдно... Васил Бинев е невероятен според мен, и като присъствие, и като игра, и като глас, но предпочитах да убият Фотев, вместо Ина.
Сега ще направят нещо и с Борис - може и той да се хвърли от някъде от мъка и да го оставят да специализира на спокойствие.
Любовната история м/у Табаков и Огнянова е супер фалш! Те са на галактики един от друг. Надявам се, че Юруков не е знаел в какво ще участва и затова е приел.
Диана е много красива жена, но с тази прическа я убиха. Съжалявам, и аз не съм прекрасна, както и всички останали, но я съсипаха. Беше толкова нежна и ефирна.

Плаках едни 10 минути на сцената с Фотев и Ина. Това беше най-силната сцена в сезона, пък става и за сравнение с миналия. (Единствено първите епизоди и развръзката м/у Вергов и Пападопулу истински вълнуваха и предизвикваха сълзи, много силно!)
Уважение към сценаристите (не само Апостолова ги измисля тези чутовни глупости), но краят на този сериал дойде. С удоволствие гледам българските проекти (без господин Х и морето, нещо не схващам замисъла, не ме грабва изобщо) и бих ги гледала, защото се намират прекрасни актьори, нови и млади. Да измислят нещо ново, ще има успех.
Ако съдим по сценария на Дяволското гърло, там е много заплетено, интересно, значи донякъде проблемът е и в 7те сезона, в които вече няма какво да се включи.
До 6ти сезон беше добре, даже 4ти и 5ти бяха много, много добри + части от 6ти. Но дотам. Става все по-зле.

Надявах се любовта им да излекува и зрителите и да ни е едно топло и хубаво, като гледаме, но уви. Да бъде любов. Но не като тази в сериала. 😊

# 321
Сценаристите тази кръвожадност да бяха вложили в ДГ, че там леко зъбки само са показали в сравнение с ОЖ.

# 322
Усещам, как накрая на сезона Жекова ще си работи сама в болницата.. Grinning Grinning Grinning
И аз съм за спойлерите на Бим Бам, интересно ми е поне да видим какво ще стане до края (или до където е написан сценария).

# 323
Сега остава само да се случи някое природно бедствие и можем да го прекръстим сериала на "Анатомията на Милошев".

# 324
Пффф, колко потенциал на вятъра, за да гледаме на Галя и Петре водевила....И неадекватната Хинова.

# 325
  • София
Адмирации за Ирина Митева. Изключително силни сцени с нея в днешния епизод. Много тъжен и трагичен край, но сега връщайки се назад в сезона ми се струва донякъде логичен. От самото начало я даваха в силна депресия, тъжна, съкрушена, обвиняваща се, сама. Личеше си, че страда и затъва все повече. Според мен нейната съдба е била предрешена още в началото, защото нищо не пречеше да ни я дадат как е вглабена в работата, как се бори за болницата, подобно на Зорница, която все едно нищо не е преживяла. Обаче с Ина наблегнаха на друго - при нея много ясно образуваха дълбоките рани от загубата на бебето и “убийството” на Фотев и невъзможността и да се справи с тях.
Аз соля сценаристите, но от друга страна смятам, че не са чак такива идиоти. Не мога да повярвам, че първоначалната им идея е била в средата на сезона да извадят през един епизод двама от главните герои, единият от които е лице на сезона, основен персонаж в промото и единствен по официалните плакати. Според мен на един от двамата, или Ирина или Вергов, напускането е било изненадващо и от екипа се е наложило отново да закърпват положението.  Аз залагам, че Вергов е решил да си тръгне без време, а за Ирина това е бил плана от самото начало.
Ще ми липсва Ина/Ирина. На фона на всеобщата посредственост този сезон, тя слагаше в малкия си джоб и големи звезди и обикновени актьори. Пожелавам и много успехи и проекти, в които да разгърне потенциала си.

Пешко и Поли дори не искам да коментирам. Там историята вече е истинско дъно.

# 326
Във фейса е страшно - била бременна, омъжила се била във връзка със снимките, които се въртяха и тук по едно време.
Ако сама е решила Ирина да си тръгне я адмирирам. Не е лесно в България да си актьор. Не се снимат всеки ден филми и сериали. Не знам как стават нещата в театъра, но предполагам че и там не е много лесно да си спечелиш роля. А ако сценаристите така са преценили да си знаят, че е грешка, да се занимаваме с тъпотията на Жекова и на Захариев номерата и многострадалната физиономияна Кая, вместо да оставят една от малкото дето можеше да играе.
Никъде обаче никой от актьорите нищо не написа... по принцип постват разни снимки с обяснения колко хубаво им било да се снимат в тоз велик сериал

# 327
Никъде обаче никой от актьорите нищо не написа... по принцип постват разни снимки с обяснения колко хубаво им било да се снимат в тоз велик сериал
Да, дори и Наум си мълчи, а той винаги се разписва с нещо. Вероятно утре ще е, защото тогава ще е окончателен край според мен.

# 328
Вергов доста неща пусна относно приключването на участието му.

Не си е тръгнал изненадващо според мен. Не случайно така и не му завъртяха история на Банков.
Още повече, че е поел нов ангажимент, снимането на филм не става от днес за утре, т.е. са знаели отдавна, че няма да снима целия сезон.

# 329
Според мен си е планирано излизането на Вергов и Ирина, то не става не искам повече и ще си ходя.

Ще видим до финала дали няма някой да го блъсне тир Grinning

Общи условия

Активация на акаунт