🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува 💔 тема 82

• 29 311
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
Странно е това разчистване на герои, изобщо не го разбирам. Първо още на финала изпаднаха няколко, като Владов, Ковачев и Дамянова, после Банков, сега още някой ще умира. Опитвам се да схвана идеята на тази "чистка", но ми убягва. И от гледна точка на заявката, че любовта ще ни лекува, и от гледна топка на това, че може да е последен сезон пак не го разбирам.

# 76
Моски, ми как - парите не им стигат за толкова актьори, дали са ги миналия сезон за звезден състав, после за нова болница Grinning

# 77
Ааа Перличке, Цонев и Кръстева може да се пенсионират и да почнат да ходят по круизи Joy
Еми на, тамън Grinning То в този сезон поне засега има една цялостна история, която следва някаква посока, макар и много бавно - триъгълника на Галя и Петър. Другите линии ту ги има, ту ги няма. Значи не е важно дали героите им ще стигнат до финала Joy
Сега си обяснявам защо нямаме шапка с имената в началото на епизодите - явно толкова динамично герои ще се появяват и ще изчезват, че няма как да се подберат тези, които следва да се изпишат Simple Smile

# 78
Странно е това разчистване на герои, изобщо не го разбирам. Първо още на финала изпаднаха няколко, като Владов, Ковачев и Дамянова, после Банков, сега още някой ще умира. Опитвам се да схвана идеята на тази "чистка", но ми убягва. И от гледна точка на заявката, че любовта ще ни лекува, и от гледна топка на това, че може да е последен сезон пак не го разбирам.

Това и аз не го схващам. Изпратиха половината от познатите герои, появиха се някакви нови, дето няма особен смисъл от тях...
Нова болница, големи претенции и накрая......?

Очаквах добър сезон с интересни истории - Зорница и Табаков, Ина и Темелков, Захариеви, Банков, Карагьозов, Фотев, а то нищо не остана.
Единствено от линията с Фотев да направят нещо, ама като знам предния сезон колко го чакахме, сега не смея и да се надявам...

# 79
  • Разпиляна във въображението
Който оцелее ще се лекува с любов

# 80
  • София
След промото очаквах Ина и Боби и Цонев и Кръстева да са щастливите двойки. За останалите очаквах нещата да не се развият по най-добрия начин. Обаче това надминава всичките ми предположения.

Скрит текст:
Много ми е интересно кой ще излекува Борис.

# 81
Роси, ама ти още ли се надяваш някой да бъде излекуван? Joy

# 82
  • Берлин

Моски,голяма оптимистка Росито Simple Smile

# 83
Обърнаха го на Сървайвър 😄

# 84
Ако има оцелели ! Simple Smile

# 85
  • София

Моски,голяма оптимистка Росито Simple Smile

Хахаха, което е доста нетипично за козирогския ми песимизъм Simple Smile
Ми да, очаквам всички да са излекувани, така е редно. Иначе направо да превръщат Св. Анастасия в психиатрична клинка.

# 86
Още преди началото на 5-ти сезон предлагах мотото да е Последният оцелял Grinning

# 87
За героите надежди нямам, но виж, зрителите трябва да си лекуват после Joy

# 88
  • Разпиляна във въображението
Има и филм с подходящо заглавие - „Който оцелее, ще разказва“

# 89
Напускането на Фотева от сериала миже да се сравни като загуба дамо с това на Буковска преди време-жалко, наистина няма за какво да се гледа вече. Най-малкото беше супер красива и различна.

Общи условия

Активация на акаунт