🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува 💔 тема 82

• 29 315
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
Добре де, аз не мога да ги разбера - правят нов сезон, с нова сграда, то не бяха реклами и интервюта за тази сграда. Вкарват нови актьори, правят промото, име на сезон... накрая нищо общо с действителността. Любовта лекува кого и как точно? Уж сезона щял да бъде по лек, но освен ако на диагноза рак на дете под 8 години му казват лежерност, значи имат сбъркана представа. През епизод си тръгват хора, пистолети разни, изнудване, секс за пари... Не ми е ясно защо беше направен този сезон.

Скрит текст:
ако наистина убият Ина и махнат Ирина от сериала ще бъде голяма грешка на сценаристите. Макар, че и похабяват таланта с тази пародия на сериал. Може убитата да е Коя с тия пистолети. А и то тука смъртта за нищо я нямат...

# 91
  • София
Аз се чудя
Скрит текст:
ако Ина умре, то Фотев ще я наследи нали? Все пак още са женени. Дори и да го върнат в затвора, той си остава собственик на болницата.

# 92
  • София
Отново са отменили представление на Карамазов заради болен актьор. Горкия, направо ми става жал за него.

# 93
Аз се чудя
Скрит текст:
ако Ина умре, то Фотев ще я наследи нали? Все пак още са женени. Дори и да го върнат в затвора, той си остава собственик на болницата.

Е,

Скрит текст:
нали и той е умрял... нищо не може да наследи. Тя нали се води вдовица

# 94
Скрит текст:
Той на ужким само 😂

Не знам как стоят нещата, би трябвало Ина ако има някакви роднини, те да я наследят.
Но и ако Фотев се обяви за жив, предполагам носи отговорност за измама, но все пак си е наследник...

# 95
  • София
Според мен ще се покаже, че е жив.

# 96
Скрит текст:
Много е забавно така със скритите текстове Joy

# 97
  • София
Според мен
Скрит текст:
Това е болница, едва ли се предава по наследство, освен може би сградата. Но пък болницата е задлъжняла и на държавата и на банките. Така че според мен държавата може да се намеси, да плати задълженията на Св. Анастасия и да я "приватизира"

# 98
Скрит текст:
Защо да е задлъжняла на държавата?

Мисля, че финансирането си е само от банката на Темелков.
Предполагам, ако Фотев беше наистина умрял и Ина няма други роднини, то банката ще я пусне на търг.

# 99
😂
Скрит текст:
Според мен и Фотев ще умре

# 100
Скрит текст:
Ще се окаже, че Ина е завещала всичко на Бобчо и той изведнъж ще стане собственик на болницат, направена с мръсни пари, които не иска. Поради което ще я дари на държавата, но болницата има много дългове. От своя страна св. Кирил процъфтява, обаче й е стара техниката, а пари за нова няма. Затова държавата ги слива. Sunglasses

# 101
Скрит текст:
Мисля, че ще имат нужда да попият от опита на лекарите в Испания

# 102
  • София
Скрит текст:
Като се замисля, наистина най-вероятно ще е Борис да наследи болницата
Обаче никой не иска да каже, кой, според вас, ще го лекува него. Няма да го оставят така. Дори и при Вяра не могат да го изпратят, че тя нали си има мъж и дете

# 103
Отново са отменили представление на Карамазов заради болен актьор. Горкия, направо ми става жал за него.
На коя дата е отмененото представление? Защото в чата си днес е пуснал снимка от 14 април в Габрово и е писал на турне с Богът на касапницата.

# 104
  • София
Перличке, на 19-ти Април
ЗАМЕНЕНО ПРЕДСТАВЛЕНИЕ
19 април 2019 г.
„ИДЕАЛНИЯТ МЪЖ“ се заменя с "БАЩАТА"
УВАЖАЕМИ ЗРИТЕЛИ,
Поради заболяване на актьор,вместо обявеното за петък, 19-ти април 2019 г.,представление на спектакъла
„ИДЕАЛНИЯТ МЪЖ“
от 19 часа
на Голяма сцена
ЩЕ СЕ ИЗИГРАЕ
един най - гледаните спектакли за настоящия театрален сезон
"БАЩАТА"

Общи условия

Активация на акаунт