🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува 💔 тема 82

• 29 371
  • 723
  •   1
Отговори
# 135
Ама дадоха ли ги тези сцени? Аз поне нямам спомен.

# 136
Не, ама то не им е за пръв път да дадат нещо в промото, дето го няма в епизода. Grinning

# 137
  • Берлин
А дългият анонс от днес за седмицата ли е? Пистолет, Орлин,ала-бала? Или се случи и това днес?

# 138
А дългият анонс от днес за седмицата ли е? Пистолет, Орлин,ала-бала? Или се случи и това днес?
За седмицата е. Орлин и пистолетите ги чакаме в идните епизоди.

# 139
  • София / Пловдив
Скрит текст:
Много е забавно така със скритите текстове Joy

Сега обаче не мога за си върна старата мобилна версия на телефона... и е голяма мъка да ви чета така, само въртя тоз телефон.... 😂

Ама докато имам таг за спойлери и докато не са ме ликвидирали и мен 😜 :

Скрит текст:
Ина, преди да умре, се среща с нотариус. Болницата отива в ръцете на Тасев, той не я иска да е шеф обаче. Но Фотев си иска болницата... та там ще е драмата.
Сцената с Кая и пистолета в операционната пак много ще напомня на Анатомията на Грей. Но там беше доста по-изпипано всичко. Тук ще е малко в стил "много шум за нищо".

# 140
Оуу Бим Бам, оная сцена в операционната в Анатомията беше велика, велика просто. Heart

Добре де, кажи за Пешко как ще сгази лука, нали таман се сгодиха 🤣
И Табаков още колко време ще е питекантроп 😂

# 141
Подобно нещо нямаше ли и с Мазови? И на Мазов му просветна за Лора.

Моски, сигурна съм, че Табаков се приема за хомо новус Grinning

# 142
Сцената в Анатомията беше УАУ, тук дали ще я пипнат.....???

А за д-р Огнянова нещо, само съвети ли ще раздава?!?

# 143
  • София / Пловдив
Оуу Бим Бам, оная сцена в операционната в Анатомията беше велика, велика просто. Heart

Добре де, кажи за Пешко как ще сгази лука, нали таман се сгодиха 🤣

За мен цялата Анатомия е велика! 💗
А за Пешко...:
Скрит текст:
То не пречи и сгоден да опъне набързо Поли 🙄
А Мазов ще има да реве колко е виновен...

Обаче кажете как да си върна мобилната версия на телефона, плийс 😄

# 144
Значи като ни разкажеш и за Табаков и за Огнянова, ще ти кажа как да си върнеш мобилната версия 🤣

# 145
Пешо, Пешооо, пак ще оакаш нещата Grinning

# 146
Кой умник е направил образа на Мазов на мармалад?
Това е толкова тъпо, да принизиш един интелигентен, дори и леко циничен герой до средностатистически мръсник! Просто нищо не е останало от образа на героя. Вместо да развиват образа, те го смачкват. Мазов ни беше представен като особняк, безпардонен, циничен, жесток понякога, но все пак интелигентен и даровит. Пък сега все едно виждаме някакъв злобен малоумник.

# 147
  • Берлин
Приятелка ме тагнала погрешно в коментите в сайта на нова . Та скрийншот от един комент

Аз си падам по моноспектакли Wink

# 148
Кой умник е направил образа на Мазов на мармалад?
Това е толкова тъпо, да принизиш един интелигентен, дори и леко циничен герой до средностатистически мръсник! Просто нищо не е останало от образа на героя. Вместо да развиват образа, те го смачкват. Мазов ни беше представен като особняк, безпардонен, циничен, жесток понякога, но все пак интелигентен и даровит. Пък сега все едно виждаме някакъв злобен малоумник.
То пък Мазов да е само дето му скапаха  образа Simple Smile

И аз тихичко да се присъединя към молбата да научим нещо за Табаков и за Огнянова. Innocent

# 149
  • София / Пловдив
Значи като ни разкажеш и за Табаков и за Огнянова, ще ти кажа как да си върнеш мобилната версия 🤣

😂😂😂

То хубаво, ама да имаше и какво да се разказва за тях... 🤣😜😄
Ама то няма, бре... до момента само
Скрит текст:
тъпи шеги, закачки, опит за целувка някакъв... Обмисля се и история за дете, ама без забременяване 😂 смотана работа. Говоря до там, докъдето има сценарий. Пише се на парче.
..

Общи условия

Активация на акаунт