🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува 💔 тема 82

• 29 376
  • 723
  •   1
Отговори
# 165
Мернах някъде назад, че коментирате общите неща с "Анатомията на Грей". Мислех си, че си внушавам безобразно многото общи неща като сюжетни линии и т.н., но явно и вие тук сте го обсъждали. Нова съм и аз в темата, та затова го отбелязвам Grinning

# 166
Ами след края на шести сезон защитавах идеята Зорница с Банков. Струваше ми се логично, от моя страна де. След като не иска другия, гледа влюбено тоя - да се вземат. Още повече, че сезона започна как Банков е изоставен Simple Smile  Те пък вкараха нов дървар, който до момента е зле. Отделно се появиха думи на Димитрова/Зорница, където говори за Марио, че го обича и т.н. и започнах да мисля, че най-логично /отново/ е да се съберат. Какво да правя, че той си я обича Simple Smile Отделно четох една книга, където видях известен паралел с двамата и там се случи едно такова събиране, но преди това героинята наистина се видя, че работи върху себе си, че събира парчетата от живота си, че малко по-малко сваля товара, който е носила и става силна без мъжа до себе си. Както и да е. Отплеснах се. Като цяло в момента Марио е доволен от живота си и закърпва Св.Кирил успешно Simple Smile

И него го извадиха за цял сезон от сериала, за да ги съберат накрая на този или в следващ сезон?
То какво ли се чудя и аз, какви ли не небивалици видяхме досега, че защо не и това? Simple Smile
Иначе обясненията на Диана/Зорница в едно-две интервюта аз ги възприемам като опит да се замаже това, което видяхме и чухме на финала на шести сезон и за да няма изненадани от това, което не/видяхме в настоящия Simple Smile

# 167
Мернах някъде назад, че коментирате общите неща с "Анатомията на Грей". Мислех си, че си внушавам безобразно многото общи неща като сюжетни линии и т.н., но явно и вие тук сте го обсъждали. Нова съм и аз в темата, та затова го отбелязвам Grinning
Бооожеее, то не че има общи неща, а направо с пълни шепи са гребали от Анатомията.
Последното беше смъртта на Вачев. Почти 1:1 беше взето. Скоро гледах в Анатомията как на един му зашиха ръката за корема, помните ли че в началото Стаменова го направи на дилъра си.
И още колко има. Но там е различно, там има много гадории, но те са заедно с хубавите неща и никой не оре ли, оре в дъното. И най-вече, те са преди всичко лекари.

# 168
  • София
Благодаря за темата.
Този път глас за Орлин. Жекова, ами тя просто си е такава... Какво да я прави човек.

Уф, не вярвах, че Мазов ще падне толкова ниско, омаскариха го тотално.
Ина се унижи пред всички, пред подчинените си, просто ужасно. Не виждам много ходове оттук-нататък за нея.Може би единственото което и остава е да си кажат всичко, което има да си казват с Тасев, да зарежат всичко и да отпрашат към залеза. Но уви, няма да стане. Жалко.
Без да искам разбрах за изтеклия спойлер. Кой ги пуска тези неща? Това е безумие и ако е от екипа трябва да бъде уволнен и съден, трябват да има неустойки и такива неща.
Аман от хора дето ти развалят кефа.  Close

# 169
...съдя по това, че нямат общи снимки, докато имат с останалите от сериала.
Вергов беше качил една в 4ти сезон от обща сцена, после я изтри. Вероятно защото и разбирателството им се е изпарило. Grinning

Може да му е пляснала някой шамар, ако я е натиснал в някой ъгъл. Майтап, но кой знае? Така като го гледам, Вергов се мисли за неотразим и е с огромно его. Едва ли би търпял някоя мадама да не го харесва...със сигурност веднага ще й стане враг номер едно.

# 170
Мхм, по цели нощи не е спал, щот не го е харесала някоя мома 😂

Аз съм склонна да вярвам, че са имали някакви различни виждания и неразбирателства на професионално ниво и от там се е породил конфликт.
Ама тяхна си работа, ние ще си останем само с догатки.

# 171
  • София / Пловдив
Мернах някъде назад, че коментирате общите неща с "Анатомията на Грей". Мислех си, че си внушавам безобразно многото общи неща....

Наистина са безобразно много. Не само като сюжети. Дори и музиката ми е позната някак... https://m.youtube.com/watch?v=l7VJF1KjMQ8

Хахха, абе Майче, аз доколкото разбрах, сценаристите обсъждат идеята дали да я вкарат в сюжета.

И аз така го разбрах.
А не, че самите герои обсъждат тази идея...

Точно! Обсъждат, чудят се... за което е ясно, е ясно. Това е на ниво идея все още. За по-натам  не знам. Може пък и да са го измислили вече. Но не знам. Което не знам, не знам 😉

# 172
  • София
Скрит текст:
Оуу Бим Бам, оная сцена в операционната в Анатомията беше велика, велика просто. Heart

Добре де, кажи за Пешко как ще сгази лука, нали таман се сгодиха 🤣

За мен цялата Анатомия е велика! 💗
А за Пешко...:
Скрит текст:
То не пречи и сгоден да опъне набързо Поли 🙄
А Мазов ще има да реве колко е виновен...

Обаче кажете как да си върна мобилната версия на телефона, плийс 😄
Ако още не си се оправила с версиите...

СТАРАТА мобилна - https://oldm.bg-mamma.com/

НОВА мобилна - https://m.bg-mamma.com/

# 173
Упа садо-мазов стайл. Може би най-култовата сцена с участието на доцентина дотук.

МагдЪ ли спечели анкетата, че и днес пак вилня. Същинска "майка Тереза" ... Но пък има най-хубавите бели зъбки спрямо колегите и яко се усмихва напоследък, за да ги покаже.

Пецамун запали цигара и веднага побеля?! Пък аз напоследък пуша два пъти повече и белите коси изведнъж изчезнаха ...

Врабчев и садо-мазов не се ли биха преди няколко епизода, а сега кифлеят като първи дружки?!

Айде появи се и майка Тереза 2 - Огнянова. А след първата сцена в кабинета със Стилянова очаквах сестра Кирилова да си скубе косите от яд.

И Тасев си намери нова булка. Да му мисли тъщата ...

Възвишеното Саше е изпило мозъка на Яна Титова, която дотук добре се справяше.

А първоначално исках само да коментирам, че садо-мазов е мръсник, защото цял епизод го чаках да извади компромата и той баш накрая се реши (вече знам да не си купувам смарт телевизор). А то стана поредна дисекция, при все че сме само вторник

# 174
  • Ню Йорк

Изобщо не си внушаваш Wink грубо преписано си е, ама изпълнението е кофти, но като няма по-добро гледаме и това  Joy Joy Joy

# 175

Точно! Обсъждат, чудят се... за което е ясно, е ясно. Това е на ниво идея все още. За по-натам  не знам. Може пък и да са го измислили вече. Но не знам. Което не знам, не знам 😉

Ама няма какво да се чудят. Да доведат на Зорница мъжа й, дето го хранехме миналия сезон, той ще се оправи със задачата с бебето Laughing

# 176
Мдааааа, жалко. Аз съм си фен на Анатомията, де...ама все пак. Grinning
Нищо чудно и тук да гледаме 100 сезона...

# 177
Мдааааа, жалко. Аз съм си фен на Анатомията, де...ама все пак. Grinning
Нищо чудно и тук да гледаме 100 сезона...

Тц... Те ако така продължават да ги махат, то няма да останат актьори за снимки.
Хареса ми Галя този път. Радвам се, че си говориха с Петър, че тази серия не се дръвчи. Хареса ми какво му каза на края. Надявам се да не омажат там положението.
Сега Пенев ще е в стихията си след клипа... просташко и селско изпълнение от страна на Мазов. Голям мъж. Чи пациент се оплаква и аз ако бях и аз щях да сменя екипа.
Много харесвам Зорница, но с тази прическа се е докарала като актриса от Бебето на Розмари...

# 178
  • Разпиляна във въображението
Мириел, коя е книгата, която си чела? Simple Smile

Книгата е "Само ти" на Мия Шеридан.

Little Pearl, те и Банков го бяха извадили напълно за цял един сезон, но после го върнаха и сътвориха чутовни глупости. А и аз не смятам, че Велислав Павлов да се върне. Като цяло е достатъчно Зорница да заяви, че отива при него Simple Smile Не виждам как този сериал ще продължи и занапред, защо героите да не получат щастливия си край, отново, от пети сезон. Само Табаков е нов, но той продължава да е неубедителен, героят му е дребнав и нагъл. А и Кая и Христо са почти ясни.

# 179
  • София
Благодаря за инфото на Бим Бам! bouquet
Не очаквах точно така да се развие сценария. Мъчно ми е за Тасев. Чудя се как ще завършат нещата за него.
Скрит текст:
Дали ще напусне сериала или ще му измислят някоя нова любов следващия сезон.
Мазов не го разбирам, чак пък такава злоба към Ина. В крайна сметка той се държи супер грубо с пациента, после недоволства. Ще го гонят угризения доста.

Общи условия

Активация на акаунт