🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува 💔 тема 82

• 29 446
  • 723
  •   1
Отговори
# 360
  • Берлин
То и за Тасев не е късно да даде фира.
Не вярвам. За Фотев мисля,че е важно да се наслади на Тасев,гърчещ се от болка,но не физическа. И Шопов след толкова сезона се разигра,та чак ми хареса.

# 361
Съмнява ме да гътнат и Тасев. Прекалено ще стане, то и сега хич не е малко. 😀

А и Фотев, ако искаше да го разкара, щеше да го направи още в 5-ти сезон.
По-голямо наказание за него е това, което се случи с Ина и детето.

# 362
Гледам скока на Ина, гледам високо вдигнатите й ръце и си спомням нейната финална сцена в пети сезон, щастлива до Тасев, целуваща го и вдигнала нависоко ръце  за да усети свободата. Ами, ужасно е Cry

Разби ми сърцето с този паралел... Но реално погледнато и сега е свободна, но по различен начин...
А иначе в първото промо за сезона, с Борис едни сърца едно нещо.

# 363
Здравейте!
Някой знае ли колко епизода остават до края?

# 364
  • София
По първоначална информация сезонът ще е 39 епизода, но не мога да намеря нищо официално. Снощи беше 23 епизод, значи остават 16 Simple Smile
Аз подозирам, че може да го съкратят до 36 и да свърши в седмицата преди 25 май, заедно с Господин Х и Дяволското гърло.

# 365
Аз като гледах промото, си мислех, че всеки от героите говори за неговата си любов. Сега си мисля, че просто изреждаха видовете любов и на Бобчо му се е паднала любовта, която вече я няма. И сега любовта му към Ина ще е движещата сила да продължи.

# 366
Аз като гледах промото, си мислех, че всеки от героите говори за неговата си любов. Сега си мисля, че просто изреждаха видовете любов и на Бобчо му се е паднала любовта, която вече я няма. И сега любовта му към Ина ще е движещата сила да продължи.

Да, твърде вероятно. Аз тогава го свързах със загубата на детето.

# 367
Ами то в промото Борис говореше за истинската любов и аз затова си мислех, че всичко ще е наред при тях.
Зорница беше с любовта, която вече я няма, което също ми изглеждаше логично. Сега ще се окаже, че Борис ще вземе липсващата любов, Зорница - чистата детска, а истинската сигурно е отишла за Банков и неговата Виктория Grinning

# 368
Моски, прецакват ти теорията за промото Grinning
Викито с тези метастази колко щастие и любов да има, ама айде да речем, че Банков ще е щастлив с излекуваната по чудо Виктория.

# 369
Май вярно на всеки са дали да каже което редче му се падне, без да има замисъл за героя му. 😀

# 370
  • София
Майче, ти за чудодейната кихавица на Банков не си ли чувала? Ще отиде във Франция, ще кихне два-три пъти, ще зарази Вики с вирус и готово - след седмица тя ще е здрава и двете Викита ще се разхождат щастливи по Елисейските полета/Шанз-Елизе.

# 371
А откъде се знае, че Вики2 е с метастази. Пропуснах няколко епизода и сега ми се губят някои неща.

# 372
Изобщо не виждам как любовта ги лекува. Този сезон е само смърт, болести и раздели. Дори Банков, който тръгна така щастлив към любовта се оказа, че отива при унираща жена. Thinking

# 373
Сега изгледах епизода.
Ирина е просто прекрасна! Всички ги сложи в малкия си джоб, и големи актьори и прохождащи! Невероятна просто!
Много въздействащ епизод, толкова и повярвах на Ина. Много ми стана мъчно за нея, накара ме да преживея всичко с играта си, даже и пуснах няколко сълзи.
За сценаристите няма нужда да говоря, вие сте го казали. От всички герои досега в сериала на Ина и изсипаха всичките най-гадни помии.
Желая успех на Ирина оттук нататък и съм сигурна, че ще има много успешни роли занапред!

# 374
Може да се окаже, че само думите на Поли за несподелената любов и тези на Табаков, ще се окажат верни за героите, особено за нея.

Общи условия

Активация на акаунт