🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува 💔 тема 82

• 29 460
  • 723
  •   1
Отговори
# 375
А откъде се знае, че Вики2 е с метастази. Пропуснах няколко епизода и сега ми се губят някои неща.
Когато Зорница отиде да моли Кръстева и Жени да ѝ помогнат да убедят Банков да замине, Кръстева реши да се обади на Виктория да разбере какво става и от нея разбра, че има метастази и ѝ предстои експериментално лечение.
Яни, аз и Табаков не го виждам с предстояща любов, така като го гледам е влюбен единствено в себе си Smile

# 376
С тези метастази Банков трябва да се постарае с кихането, направо да кашля за по-сигурно Grinning

Моски, та това си е най-силната любов - към себе си. GrinningНа някои герои тя им липсва, а трябва да я имат.

# 377
Гледам скока на Ина, гледам високо вдигнатите й ръце и си спомням нейната финална сцена в пети сезон, щастлива до Тасев, целуваща го и вдигнала нависоко ръце  за да усети свободата. Ами, ужасно е Cry

Моски, направо ми се къса сърцето след това. Толкова я харесвам и Ина и Ирина.. даже си смених аватара в нейна чест Grinning

# 378
https://nova.bg/accents/view/2019/04/18/247594/

Анонс за днес:
В „Света Анастасия“ пристигат мъж и жена, които са претърпели тежка катастрофа. Афектиран и уплашен, че лекарите не си вършат добре работата и че съпругата му е в опасност, мъжът губи контрол и ги заплашва с оръжие. Ще успеят ли медиците да овладеят ситуацията и как ще завърши опитът за саморазправа на ядосания пациент?

Междувременно заплетените отношения в любовния четириъгълник между доц. Захариев, Поли, Галя и Орлин стават още по-объркани. Ще успеят ли Галя и доц. Захариев да преоткрият любовта помежду си или пропастта помежду им ще стане още по-голяма?

Докато всички се чудят къде е Ина, в болницата пристигат полицаи. Викат Борис в реанимацията, за да разпознае труп на жена. Дали обаче това е любимата му или е станала някаква грешка?

# 379
Тъкмо и аз идвах с това.
В реанимацията за труп?!?!? Ама какви са тия глупости...
След вчерашната серия не ми се гледат Захариеви с техните любовни проблеми. Ама той човек не се променя. Връзката им започна с изневяра. Захариев си е кръшкач.

# 380
Анонсаджията пак не е гледал какво пише. Grinning

# 381
Ми... може да свестяват трупа в реанимацията. И без това Фотев преживя две умирания Smile

# 382
  • София
Полицаите не викнаха Борис в реанимацията, по-скоро там отидоха да го търсят. Но ние анонсаджията си го знаем, не очакваме много мисъл от него.

# 383
Да ви кажа какво се замислих. Борис поучаваше момчето, че не бива това да е последният разговор с баща му, който може да не преживее операцията. Парадоксът е, че в неговият последен разговор с Ина той отказа да и даде прошка. Не мисля, че такова нещо се преживява, ще се самообвинява цял живот.

# 384
Ми... може да свестяват трупа в реанимацията. И без това Фотев преживя две умирания Smile
Лазаре, стани! Joy

# 385
Освен Ина да се превърне в Жената Котка и да оживее, ама котки нямаше там Grinning

В тоя филм, друга котка освен Фотев, няма.. - 13 живота!!! Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 386
В тоя филм, друга котка освен Фотев, няма.. - 13 живота!!! Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
А Захариев ги създава животите Joy

# 387
Хахахах в каква реанимация ще разпознава труп Тасев? Animal Joy Cat Хахахах

# 388
Ех, добре,  че е тоз човек с анонсите да ни развеселява 😀
Може да не са сигурни дали е умряла, затова в реанимация са я оставили 😂

# 389
  • Разпиляна във въображението
Какво се случи на персонала на болниците - кражба, пожар, наводнение. Сега ще имаме стрелба. Предлагам още земетресение, кола се забива в сградата, избухват бутилки с кислород, увисват щорите в кабинетите.

Ох, още пет седмици до финала.

Много малко снимки се пускат от актьорите. Или не им се занимава, или са им забранили. Постна работа. Марта преди колко много ни помагаше да се ориентираме в нещата.

Общи условия

Активация на акаунт