АВГУСТинки 2019 - тема 9

• 31 530
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
Добро утро, момичета!
Аз официално вече съм в 7 месец. Вчера бях на Жк и бебче е вече 1200 гр Simple Smile Вървял една седмица на пред, но мен това не ме притеснява. Сега обаче имам бяло течение и ще чакам резултати от изследване да видим как ще го лекуваме Sad

# 436
На мен също ми излезе, дали от имунитет или стрес, не знам, беше преди ФЕ, не спах цяла нощ и сутринта вече избиваше (не на устата 😢 ). Мажех със Зовиракс, но и преди ми е излизал (казвам го, защото адски се филмирах от четене), така че звъннах на АГто, изписаха ми и Биозин мама и едни неприятни глобули и ми казаха, че ще раждам секцио. Та вече поне свикнах с мисълта. Неприятно е, но може да се случи на всеки, така че по - малко стрес, повече почивка и хубави емоции ❤️

# 437
  • Пловдив
Добро утро ! И аз съм впечатлена,че съм сред печелившите в играта - рядко печеля 😁 за дрехите - бях си много доволна от дънките на ХМ и основно въртях тях и няколко рокли,но нали имам едни опъвания ниско долу и АГ ми каза да нося максимално свободни и недразнещи дрехи,а въпросните дънки имат даже копче... гледам да си нося и по-свободните дрехи от преди,но не са много :/ в Пловдив има един магазин Conti ,който има и сайт и гледам,че вече са пуснали рокли и сукмани на доста прилични цени,та смятам да го посетя тези дни .
После съм на преглед при моята АГ да мислим кво ще правим с тези опъвания...гледам максимално да се пазя,но работа по 8 часа на компютър и лашкане в автобуси (поне вече ми отстъпват място) не щади :/

# 438
Модата за бременни и мен ме затрудни, главно защото повечето неща тук са налични само онлайн и падна голямо ровене и сравняване. Имам покупки от Х и М и С и А, от които съм доволна (най-вече съотношението качество/цена на фона на останалите магазини), надявам се да са ми удобни в жегите.
Честито на момичетата, които са спечелили от някаква игра - само така! Simple Smile Аз не мога да се определя като от обичайно печелившите или не, по-скоро съм от вечно неразбралите Grinning
Стиснати палци на всички с предстоящи ЖК, аз съм следващата седмица и вече ме хваща онзи коктейл от нетърпение и притеснение, както всеки път. Хем уж си обещах, че с напредването ще ставам по-дзен, ама съм си все същата маймуна.

# 439
  • София
Благодаря за отговорите за успокоителните, момичета! Днес съм на ЖК и там също ще питам дали валериан или валидол са проблем, ако се вземат веднъж-два пъти. За Баховите капки бях много скептична (на мен по принцип хомеопатия рядко ми действа), но преди две години много ми бяха помогнали за едни паник атаки - тогава имах наистина много стресов житейски период. Подозирам обаче че е много важно човек да нацели точно капките, които са за неговия случай.

Да си призная бременни дрехи не съм купувала. Още се събирам в моите си - по-широки блузи, туники, клинове и т.н. Имам няколко по-широки рокли и туники, които преди носех с колан за по-интересено, сега просто не слагам колана. И много се чудя да си давам ли тепърва парите точно за дрехи. Три месеца остават, времето все по-топло ще става - дънки да речем може и да не ми потрябват. И вярно че всичко е божа работа, ама малко вероятно ми се вижда да ми трябват за трета бременност един ден.

Аз след два часа съм на преглед и още не мога да реша ще си искам ли болничен или няма да си искам. Ей, от тая бременност едно решение не мога да взема от раз Rolling Eyes.

# 440
И аз видях, че съм от печелившите снощи и изпратих имейл, но няма вест и кост, надявам се, че ще ме информират ако нещо идва или ще идва... Аз си понакупих дрешки в 6-тия месец, главно рокли от Waikiki  и една от h&M , като реших, че и като се стопли ще мога да ги нося. Нооо в София тези дни си дойде зимата и на работа пак съм с равните боти и дебелите чорпогащници за бременни.. Тъкмо мисля и една от тези рокли да използвам за изписването, все пак коремче ще си имам, а и ще е топло.

# 441
  • Благоевград
Привет и от мен, мами ! Да се отчета и аз, бях на лекар днес, бебчо е супер, 700 гр. вече, доста шава, но въпреки всичко си остава срамежлив и си крие лицето с ръчички, от къде този срам... хич не ми е ясно.. Иначе аз днес влизам в 25 г.с. и съм качила 3 кг и 400 гр. Считам, че вървя добре като килограми. Бебо ме рита най-вече при пъпа, ниско долу и при пикочния мехур. Дрехи не съм взимала, все още си нося моите, като за лятото мисля да съм предимно с клинчета, туники и рокли.  Коремчето вече започна да ми личи и така, пожелавам на всички хубав и слънчев ден и само добри новини Heart

# 442
  • Варна
Привет и от мен! Аз съм цели +14кг., тръгнах от 72 кг.  да видим до къде ще я докарам....майка ми е качила близо 30кг. и после много бързо ги е свалила, та се надявам и аз така ( за свалянето де... Grin ). Относно дрехите, за сега съм си взела два чифта дънки (едните от Кауфланд, другите от Лидъл), една тениска и една фланелка от LC Waikiki, по принцип и повечето ми дрехи ми стават все още /освен дънките, много ми стягат на корема/.
И аз съм от печелившите Blush
Желая ви един прекрасен ден!

# 443
И аз видях, че съм от печелившите снощи и изпратих имейл, но няма вест и кост, надявам се, че ще ме информират ако нещо идва или ще идва... Аз си понакупих дрешки в 6-тия месец, главно рокли от Waikiki  и една от h&M , като реших, че и като се стопли ще мога да ги нося. Нооо в София тези дни си дойде зимата и на работа пак съм с равните боти и дебелите чорпогащници за бременни.. Тъкмо мисля и една от тези рокли да използвам за изписването, все пак коремче ще си имам, а и ще е топло.
И аз очаквах някакъв отговор на имейла ,а понеже писах  през телефона се огелпих и пратих имейла няколко пъти 😁
Да споделя,че тази седмица има много сладурски бодита  в Кауфланд,подариха ми 4 бр и са много мекички,дано не се развлачат при пране

# 444
Почти 25г.с. съм + 11кг. В петък съм на ЖК и ще питам дали е ОК. За ритниците - някои дни ритат почти постоянно, а дни като вчера много ме ядосват - цял ден почти нищо и само вечерта няколко ритника. Ама АГ беше казала да следя в рамките на 24 часа задължително да ритат, а вече колко и през колко часа не е от такова значение.
За дрехите - добре, че по принцип харесвам широки блузи и рокли, та имам доста и си ги нося. Започнах да вземам и тениските на ММ, много са ми удобни, стават ми идеално. Grinning А ако ще купувам, първо ще обиколя вторите употреби - не ми се дават много пари за дрехи, които ще нося само няколко месеца. После се надявам да отслабна драстично Joy А и ще стане по-студено вече.

В събота ще бъде бебешкото ми парти и много се вълнувам. Ако времето е хубаво, след това ще бъде и фотосесията. Simple Smile

# 445
На мен преди малко ми донесоха резултатите от днешната кръв. Албумина и белтъка са ниски и сигурно ще се  пие протеин. Идвам да се похваля обаче,че глюкозата ми е паднала още,явно действа спирането на сладкото и поне диабета няма да го мисля засега. Преди 2 седмици беше 4.6 ,сега е 4.1 и направо летя Grinning

# 446
Момичета, много съм доволна от себе си! За всичките празници и цялото ядене този месец съм качила 1 кг.😀. Дано до края задържа така!

# 447
  • София
Исках да ви попитам - излизал ли ви е до сега херпес на устната през бременността, тази сутрин се събудих с един започнал да се развива и го мажа с ацикловир Cry В самото начало на бременността явно заради падналия имунитет пак се опитваше да избие и го мажех, сега пак така си процедирам, но така и не попитах АГто си дали е проблем - просто винаги забравям по нещо като вляза в кабинета.
Пожелавам ви прекрасен ден! Hug
Принципно в листовката на ацикловира си пише при бременност да се съгласува с лекар използването на лекарството, за да може лекар да прецени дали ползата или вредата от употребата му е по-голяма. Аз сега съм с херпес на устната, вече заздравяващ - не съм мазала с нищо, изтърпях си го 10-тина дни да засъхне и падне коричката.

# 448
  • София
Здравейте, момичета ! Благодаря на всички, които споделихте от къде си взимате дрехи и с какво ходите облечени Simple Smile

El- Roi, имаш ли списък какво искаш да ти подарят на бебешкото парти ? И роднини, и приятелки ли ще каниш ?
Аз се чудя дали да не направя бебешко парти само за приятелки по западен стил преди раждането, а Погача да организирам само за жените- роднини както си е по българската традиция след раждането.
Твърде много хора ми се виждат, за да успея да ги събера наведнъж. От друга страна за нероден Петко какво да планирам, нека първо сме живи и здрави.

# 449
Ехаа, стана ли време за бебешки партита Simple Smile Аз мислех да го правя като вляза в 9тия ❤

Общи условия

Активация на акаунт