АВГУСТинки 2019 - тема 9

• 30 879
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
И аз преди час бях на жк - малката вече е 700гр Blush
Аз си работя и смятам ако всичко е наред с нея, да си работя до края, но всеки месец си пускам 3-4 дни разхвърляно, че и без това чистя отпуска от миналата година.

# 526
  • Пловдив
И аз все още ходя на работа,но всеки месец взимам по няколко дни ( реално бях настинала единия път) . Смятам да работя до края на този месец,после 1 седмица отпуск и болничен около 15 дни докато дойде време за 45-те дни преди термина.

# 527
Здравейте,
правихте ли си превантивно кръвно изледване за нивата на Б12?

# 528
Здравейте,
аз не, но във витамините ми пише, че дозата е 300% от дневния прием

# 529
Мамите от Варна - някой насочил ли се е за раждане в Окръжна? Ходили ли сте на Ден на отворените врати, ако не мислите ли да ходите?

# 530
  • Варна
Мамите от Варна - някой насочил ли се е за раждане в Окръжна? Ходили ли сте на Ден на отворените врати, ако не мислите ли да ходите?
Аз съм се ориентирала към АГ, там е и следящият ме доктор. Но не отписвам и Окръжна. Има още време, ще помисля.
Аз все още работя, но мисля да съм до края на тази седмица ( сега съм 28+3г.с.). Почивки не ми дават (само по документи получавам такива), така , че  ще се възползвам един месец, преди 45-те... така или иначе започва да ми натежава и да се задъхвам, а и часовете ми идват в повече...

# 531
Мацки аз ще раждам в Майчин Дом (поне за момента) . Иначе все още работя , но с намалено работно време 8-9 часа смяна ми идва в повече .

# 532
  • Varna
Аз съм се насочила към АГ.  Там е  доктора, който ме следи.

# 533
Здравейте, момичета, днес влизам в 26 гс, остават ми 2 месеца до болничния 45 дни преди термина. Почвам да се чудя дали да не започна да си взимам тук-таме дни за почивки, че се чувствам все по-тромава и разсеяна. Вие как се чувствате, работите ли?

Аз си взимах болничен миналия месец за 5 дни. Сега пак съм болничен за седмица. Ще поработя до края на май и после си пускам отпуската преди онзи от 45 дни. Стига ми толкова, че трудно седя на стола, пък и само бебешки неща са ми в главата хахах Не ми се работи 😁

# 534
Да, моят АГ ми пусна превантивно преди началото на стимулацията Б12 и Д. Вит Д беше критично ниско, та там почнах залпово взимане, Б12 се оказа в норма, но по-към долната граница и затова трябваше да взимам по 1 на ден и от него (от това )

Здравейте,
аз не, но във витамините ми пише, че дозата е 300% от дневния прием

# 535
Аз съм се ориентирала към АГ, там е и следящият ме доктор. Но не отписвам и Окръжна. Има още време, ще помисля.
Аз все още работя, но мисля да съм до края на тази седмица ( сега съм 28+3г.с.). Почивки не ми дават (само по документи получавам такива), така , че  ще се възползвам един месец, преди 45-те... така или иначе започва да ми натежава и да се задъхвам, а и часовете ми идват в повече...
Аз този път реших, че ще е Окръжна. Много лоши спомени имам от АГ с първото дете.

# 536

Аз все още се колебая...АГ или Окръжна, доста ми е трудно да реша, постоянно претеглям плюсове и недостатъци и просто не мога да взема категорично решение Confused Лекари съм си избрала и на двете места, но съпътстващите фактори ме объркват. Чудя се и дали да ходя на отворени врати,

# 537
  • Варна

[/quote] Аз този път реших, че ще е Окръжна. Много лоши спомени имам от АГ с първото дете.
[/quote]
А при кого ражда? Аз държа на АГ главно заради неонатологията.

# 538
Здравейте,
Пуснах си Б12 и Д3 преди месец. Д-то беше добре, но Б12 излезе на долна граница 300. АГ не се впечатли много, но като го обсъдихме ми изписа таблетки за под езика.
За раждането още се колебая АГ или Окръжна. Лекари съм си избрала и на двете места, но съпътстващите фактори много ме разколебават. Но в най-скоро време трябва да реша. Дано всичко е наред до 36 г.с, че иначе май само АГ е вариант.
Мислех и аз за отворените врати, може и да отида. Знаете ли кога ще има?

# 539
  • Благоевград
И аз работя все още, като всеки месец имам по някой друг ден отпуска. Обмислям и съм предупредила, че ако всичко е наред ще работя до края на юни, после пускам отпуска докато стане време за 45 дневния болничен. Аз работя в офис, но много се напрягам психически и вече се изморявам по-лесно, да не говоря колко разсеяна съм станала откакто съм бременна...
За витамин Б12 аз го пуснах отново. Януари месец ми изписаха феротон, витамин Б12, Витамин Д, тъй като всички бяха на критични стойности. Преди да си пусна изследванията сега ги спрях за 1 седмица и после отидох и дадох кръв. Всичко без Б12 е в норма вече, на него малко не му достига да е в норма, но продължавам да си пия всичко, чувствам се добре, а и бебо върви добре, дано и така остане Heart

Общи условия

Активация на акаунт