АВГУСТинки 2019 - тема 9

• 30 883
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
Здравейте момичета:)
Случвало ли ви се е в 26г.с да имате леко придърпване и леки болки тип менструални.... Взимам но-шпа и съм при док. на 16,но съм и леко притеснена макар че бебка си е активна ...
Sad
Здравей,аз съм от юлските мами но следя  и вашата тема.
Аз имам болки тип менструални  съпроводени с болки в кръста ,  оказа се че  при мен са  контракций.
Като отидеш на преглед помоли да ти премерят шийката и да проверят за разкритие .
Стискам палци всичко да е наред 😊

Болката е за секунди само ниско долу, не ме наболява кръста.
Но ще му кажа сега на прегледа, дай Боже всичко да е добре! Благодаря ти! 😘

# 511
Момичета, каква е тази игра в която сте участвали, не съм разбрала?

# 512
Здравейте момичета. Аз минавам само да помрънкам. Имам си екста, някаква инфекция на пикучните пътища, и една страшна болка от дясно в кръста. Направо ми е писнало последните две седмици, баткото си беше набутал стиропорени топчета в ушите като бил на детска, резултата половин ден в болница, и едно остана, следва пълна упойка за да го извадят. После пък имали случаи на варицела, която аз не съм карала, и трябваше да го спра от градина и да си преместя майчинството с месец и половина по-рано, за да го гледам, при все че плащаме сума пари за тая градина. Нямам търпение да идва тоя Август. Мрън.Disappointed

# 513
Ей, опасни са тези деца, моята не се спира, отвори ли очи и почва да вършее, беля след беля. Само до края на юли ще е на градина и не ми се мисли как ще се гледаме и като дойде време за раждане как ще се оправяме само двамата с баща ѝ...не ми се стои сама да раждам в болницата, ама ако няма кой да я гледа...сама ще съм.
Бебесита, дано не е лепнал варицелата, поне не сега, иначе е добре да я изкарат докато са малки.

# 514
Трудничко е в такива ситуации като няма на кого да го оставиш детето за няколко дни. Живи и здрави, пък ще се справяме Hug

# 515
Бебесита , дано наистина не е хванал варицела. Въпреки това да те успокоя, ако случайно я е прихванал би било по-тежко за теб отколкото за бебето. За бебето е опасно до 20 г.с .

# 516
Момичета стигнахме и ние да разгледаме за количка. Много ми хареса тази https://ohoboho.com/lorelli-d.kolichka-rimini-chanta-grey-triangles.html Някой има ли мнение за нея. На мен ми хареса че е висока и ми се стори маневрена, ако някой има наблюдение ще съм много благодарна. 💖

# 517
  • Варна
Момичета стигнахме и ние да разгледаме за количка. Много ми хареса тази https://ohoboho.com/lorelli-d.kolichka-rimini-chanta-grey-triangles.html Някой има ли мнение за нея. На мен ми хареса че е висока и ми се стори маневрена, ако някой има наблюдение ще съм много благодарна. 💖
Гледах подобна, пак на Лорели, същите цветове, на мен ми хареса. Стори ми се лекичка, но тази ,която гледах беше към 370лв. + кошче за кола.

# 518
Аз като цвят по скоро на сивото съм се спряла. Ще гледаме още, има време а и ще видя нали казахте че в хиполент ще има намаление ще проверим и там какво предлагат 💖🌞

# 519
И аз гледам в момента, но спотед мен трябва и на живо да се види, да се пипне както се казва. Тази също ми харесва, но може би е по- тежка- разбира се всеки си преценява според условията.

# 520
Здравейте, понеже се коментират покупки, не знам дали ви се е мернало, но магазин Babyspot са обявили ликвидация, но само във физическия магазин. Живея наблизо, но още не съм се дотътрила до там, че да кажа повече. Намират се на Тодор Каблешков

ПП: и аз съм любопитна каква игра сте играли Simple Smile аз отдавна не участвам в такива неща, тъй като традиционно не печеля, само любопитствам Grinning

Последна редакция: сб, 11 май 2019, 21:51 от Kallaa

# 521
  • София
Гледахме такава,но сива в Хиполенд на живо и мога да кажа,че според мен изпълнението беше некачествено.Нямам идея за шасито,но всимки шевове имаха стърчащи конци и незавършени краища.Отделно, мен лично ме отказа механизма за махане на коша от шасито,много плитко изпълнение на бутона за хора с малки пръсти и без милиметър маникюр. 😊😊😊

# 522
Здравейте, мами! Да споделя - вчера беше бебешкото ми парти. Приятелките ми са върхът! Така се бяха постарали! Украса, 2 различни торти (разнояйчни Grinning ), сладки, цветя, балони... Абе, беше уникално весело! Подаръците също са прекрасни - дрешки, чувалчета, торта от памперси, козметика, бебефон, купички, лъжички, шишета, залъгалки, играчки, комплект за легло, хавлийки... Много красиви и необходими вещи! Доста се изморих, чак и днес още усещам умората, но си заслужаваше!
Днес следобед пък е и фотосесията ни, много се вълнувам. Като цяло доста емоционални дни се получиха, най-добрата ми приятелка успя да дойде от София, но пък и лошото не се размина, но няма да ви тормозя. Хубава неделя! Simple Smile

Ето една снимчица! Simple Smile

# 523
Здравейте, момичета, днес влизам в 26 гс, остават ми 2 месеца до болничния 45 дни преди термина. Почвам да се чудя дали да не започна да си взимам тук-таме дни за почивки, че се чувствам все по-тромава и разсеяна. Вие как се чувствате, работите ли?

# 524
Тъкмо се връщам от ЖК и аз. Беба е 1,2кг и продължава да върви напред. Изписа ми желязо с фолиева киселина, че хемоглобина ми бил нисък и магнезиево олио за мазане при спазмите в прастците.

Общи условия

Активация на акаунт