АВГУСТинки 2019 - тема 9

• 30 893
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
# 406
И  пак да питам, ако някой има идея - явно тези дни ми е тръгнало да събирам мнения за билки, хомеопатия и т.н. Има ли нещо леко успокоително, което да е безопасно при бременност - валериан, бахови капки и пр.? По принцип нямам проблем със стрес, нерви и т.н., но в училището на дъщеря ми се заформи много сериозен проблем и адски се напрегнах, чак кръвно качих вчера (както ви мрънках преди това, че ми е ниско).
Капки на д-р Бах може, те са безвредни, но виж дали ще ти действат. Аз ги пробвах, при мен нямаше никакъв ефект. Валидол знам, че може по един на ден. Може да пробваш и с ментов чай също по един на ден.

# 407
  • Варна
Здравейте и от мен следпразнично,
включвам се в групата с оттеклите крака - взех си пантофки +2 номера.

На мен лекаря ми каза, че 12кг са окей за цялата бременността, вече ги изпълних, а има още 3 месеца Grinning
Но пък от активен спортист станах плужек и карам само на разходки.

Здраве, късмет и любов от мен Simple Smile

# 408
Здравейте и от мен,аз съм +8 кг в 24 г.с. за мен са доста,защото аз съм с двустранна луксация и не трябва да качвам по препоръка на док.,храня се разделно.Е разбира се имам и прегрешения,но са малко.Целта беше за 9 мес. да кача 10 кг,но май ще съм с 1-2кг отгоре (надявам се ще се постарая)което все пак е приемливо.А относно чайовете,за подуване от всичко което изчетох,въпреки че при мен все още няма отичане на ръце и глезени.Най добре е да се пие чай от глухарче,той действа за задържането на вода в организма.Може да се пие спокойно по време на бременност по една чаена чаша преди хранене или (3х1 ч.ч.).И понеже аз не мога да спя вечер заради бебка която много добре се е наместила на пикочния мехур,док. ми препоръча капки мента,глог и валериана,но като прием нз по колко и как да се вземат.Извинявам се ,че писах по няколко теми.Приятен ден,мами!

# 409
Ех как ме зарадва с този чай от глухарче. И аз четох ,но така и не посмях да взема,сега обаче ще си купя. Не обичам никакви чайове, но ще се постарая поне по 1-2 чаши да пия,че много ме дразнят тези отоци

# 410
# 411
  • София
Здравейте, момичета !
Прочетох колко много сте изписали за тези неприятни килограми - аз съм +10 кг, 27 г.с. Онзи ден скокнах до мола до H &M и LC Waikiki с идеята да си купя приятни дълги ефирни рокли за бременни - уви, нищо не харесах или не ми стана и накрая взех дрехи за дебеланки - ефирни широки панталони, тип "пижама" за небременни, както и няколко блузки най-голям размер, отново за небременни.
Моля, ако някоя има идея от къде може да се купят подходящи за бременни дълги рокли, да сподели.

# 412
Здравейте, момичета !
Прочетох колко много сте изписали за тези неприятни килограми - аз съм +10 кг, 27 г.с. Онзи ден скокнах до мола до H &M и LC Waikiki с идеята да си купя приятни дълги ефирни рокли за бременни - уви, нищо не харесах или не ми стана и накрая взех дрехи за дебеланки - ефирни широки панталони, тип "пижама" за небременни, както и няколко блузки най-голям размер, отново за небременни.
Моля, ако някоя има идея от къде може да се купят подходящи за бременни дълги рокли, да сподели.

Здравей,
за съжаление, след доста обикаляне по моловете установих, че само H &M и LC Waikiki ще ми свършат работа. По другите магазини има и по-развлечени модели, но я няма да ми допаднат, я няма размери...и след 3-4 часа обиколки пак се забивам в познатите два магазина и там се случват нещата. Все пак, ако някои има наблюдения върху други магазини ще се радвам да сподели Simple Smile

# 413
Момичета, защо не погледнете при китайците, вярно, отнема месец за доставка, но поне не са скъпи дрехите. Иначе и при нас няма много избор, имаме H&M, New Look, Mothercare, ASOS и още няколко магазина предлагащи дрехи за бременни. Обаче са ми някак скучни, все едни блузи и рокли на райета, безформени...не че смятам да инвестирам в дрехи за бременни вече, не планираме други деца. Ако пък е нещо скъпо и го оставите за второто, то не се знае дали ще съвпадат месеците и дали изобщо ще ви свърши работа. Алиекспрес имат пак някаква разпродажба в момента, аз съм си набелязала раничка, за да нося нещата на бебето, когато то е отпред в слинга и излизаме на кратки разстояния. 

# 414
Здравейте, момичета !

В сайта на H&M има много хубави нови модели за бременни аз предимно от сайта купувам, тъй като ми прави впечатление , че в магазините им са едни скучни застояли модели. Доста от нещата, които ги има в сайта ги няма в магазините, да не кажа повечето. Освен това в сайта има и раздел “големи размери” , където също има добри попадения. Дано съм ти била полезна Simple Smile

# 415
  • София
Здравейте, момичета !

Освен от H&М и Waikiki, аз си взех и от дрехите за бременни на Кауфланд и Лидъл. Дънките и клиновете им са супер. Пак от Лидъл имам дълги летни рокли (от обикновената им серия), които са с ластик под бюста и ще стават и за растящи коремчета. Blush Ако не държиш на конкретна марка, може да хвърляш по едно око и в тези магазини.

# 416
Вчера попаднах на този сайт
https://l2l.bg/mobile/index/index?Id=0&langId=0
А иначе си взех няколко нови неща,с етикети от Remix и съм много доволна и от качеството и от цената

# 417
Аз съм +15кг от началото на бременността 25гс близнаци.
Забелязвам, че напоследък качването се забавя. А отначало въпреки повръщането качих 10кг изведнъж!
Да ви кажа хапвам си! Не се въздържам много, много.
Още не ми се подуват краката, но за сметка на това има сутрин и, в които ръцете са подути. Обикновено това се случва, след като съм яла нещо захарно/шоколадово предния ден. Така че поне сладкото ограничавам и наблягам на наситени с желязо храни.
Взела съм си бягаща пътека. Така че ще отслабвам после. Надявам се да я ползвам зимата, когато няма да мога да излизам много, много с близнаците. Моята майка, която ме е родила на 20г е била нон-стоп на диети през бременността и мислим, че затова аз съм толкова гладна цял живот 😂 Така че аз реших да не се лишавам.  На диети и спорт съм цял живот, иначе.

# 418
Да ви кажа и аз така и не си харесах никакви дрехи за бременни ... ами бабешки са ми ! Особено панталоните с парче плат запасано до гърдите ... Не искам да обидя никого, просто мое мнение.
Взех си 2 панталона, макси размер 42, летни , тънки с ластик, ами и до 9тия мога да изкарам с тях. Отделно 4-5 рокли, 3-4 по-дълги тениски и съм готова, без да ходя като торба или в стила на леля ми.

# 419
Аз все още си нося старите дрехи, не ми се е налагало да купувам нови. Сега ни предстои бал,за който имам чисто нов панталон и силно се надявам да се нацедя в него,че съм го купувала още септември,а така и не съм го обличала.

Общи условия

Активация на акаунт