АВГУСТинки 2019 - тема 9

• 30 889
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
Аз все още си нося старите дрехи, не ми се е налагало да купувам нови. Сега ни предстои бал,за който имам чисто нов панталон и силно се надявам да се нацедя в него,че съм го купувала още септември,а така и не съм го обличала.

Използвам възможността от поста да ти кажа, че сме спечелили наградата- изненада от темата с играта Simple Smile

# 421
Да и аз видях,още няколко момичета от темата засякох ,явно сме се събрали късметлийки тук ❤

# 422
Каква е тази тема ако не е тайна 😁

# 423
Честито, момичета, аз също участвах, но явно не съм с късмет от такива игри... обикновено с игрите съм от НЕ печелещите Blush

Иначе да не съм пас по темата с бебетата... акробатка си имам аз... доста движения вече.. 27+3... Grinning

# 424
Кики,аз да първи път печеля нещо от игра,иначе никога досега не съм печелила,така че не губи надежда ,пробвай в други игри. Някъде мисля мернах нещо на 9 месеца,но не помня 🙄

# 425
  • София
Да не повярва човек и аз съм от печелившите Simple Smile

# 426
Аз също съм от печелившите Blush и аз веднъж да спечеля нещо Joy

# 427
  • Бургас
Привет мамчета! 💋
От коя седмица започват следенето на тонове на бебчовците?

# 428
# 429
  • София
Здравейте, момичета !
Прочетох колко много сте изписали за тези неприятни килограми - аз съм +10 кг, 27 г.с. Онзи ден скокнах до мола до H &M и LC Waikiki с идеята да си купя приятни дълги ефирни рокли за бременни - уви, нищо не харесах или не ми стана и накрая взех дрехи за дебеланки - ефирни широки панталони, тип "пижама" за небременни, както и няколко блузки най-голям размер, отново за небременни.
Моля, ако някоя има идея от къде може да се купят подходящи за бременни дълги рокли, да сподели.

Виж във фейсбук има едни Letoo,които продават много хубави рокли bg производство.Също има още една фирма във фейса занимаваща се с рокли и разни други по поръчка профил Стоянов Стоянов или Вити фешън.. 😁😁😁

# 430
  • Varna
Mamma Leone  и при мен се забави темпото на качване, но тъкмо може и да се вместя в това което си бях дала в началото.

# 431
За бременните дрехи - аз си взех два клина за свободното време и 1 чифт дънки от Лидл, 1 панталон от Уайкики и 1 рокля от ХМ. Няколко рокли си купхи от ХМ и Манго аутлета, които не са специално за бременни, но просто са със свободна и широка кройка. И една блуза от Александра - също не за бременни, а със свободна кройка. Въобще не харесвам дрехите за бременни , защото повечето имат воланчета и фльонги над корема или пък са флорални, а аз обичам семпли, монохромни даже леко мъжки кройки. Затова и на мен ми е пробелм да си намирам дрехи и съответно не разнообразявам много гардероба.
Ходя си с дънки на работа - първоначално бях малко гузна, но вече не ми пука - смее ли някой да каже нещо за дрес кода на бременната жена хаха Simple Smile

# 432
  • Пловдив
Здравейте дами Hug
По темата с килограмите, гледах да държа фронта, не че и много съм се ограничавала де, ама все пак всяка сутрин съм на кантара за порицание. Но след тези празнични дни на ядене съм +5. Надявам се поне да се задържат по-дълго така.
За дрехите за бременни все още слава богу нося голяма част от моите си дрехи, особено с по свободните никой не разбира, че изобщо съм бременна.
Купила съм си един чифт дънки за бременни от HM - не знаех, колко са удобни и мекички Joy , една рокля и клин за бременни от Lidl - които съм обличала само веднъж, че още си е хладно. А и ММ казва, че когато ги облека ми подчертават коремчето и изглеждам още по бременна - не че е лошо Heart
Онзи ден си купих две фанелки и две рокли еластични и по-голям р-р от vmzona, като най скъпата рокля беше 12лв, просто не ми се дават много пари за този период.
В Александрата наистина имат доста блузки и рокли с по свободна кройка, повечето дрехи, които продължавам да си нося са точно от там.
И аз си ходя с еластични панталони, дънки, че и с клинчета (по като панталон) на работа - ако някой има много въпреки - свободен е да ми купи, стига да намери Grinning , но както каза Frekoko смее ли някой да каже нещо.

Извинявам се, доста дълъг стана предния пост Confused
Исках да ви попитам - излизал ли ви е до сега херпес на устната през бременността, тази сутрин се събудих с един започнал да се развива и го мажа с ацикловир Cry В самото начало на бременността явно заради падналия имунитет пак се опитваше да избие и го мажех, сега пак така си процедирам, но така и не попитах АГто си дали е проблем - просто винаги забравям по нещо като вляза в кабинета.
Пожелавам ви прекрасен ден! Hug

Последна редакция: чт, 09 май 2019, 06:50 от AnMary

# 433
За дрехи за бременни, погледнете и Зара (онлайн). Аз съм почти сугурна, че в магазините нямат такива, а в сайта има. Тия дни си поръчах рокля, да ми дойде в магазин, ще премеря и ако нещо не съм се уцелила, просто я връщам там.
За успокоителните, помня една колежка дъвчеше валерианови дъвки, вероятно от аптека се вземат, ама мирише покрай теб на валериана Simple Smile

# 434
На мен също ми излезе, но заздравява вече. Аз мажех с гентамицин крем, много е неприятно, но и аз мисля, че е заради намален имунитет.
Извинявам се, доста дълъг стана предния пост Confused
Исках да ви попитам - излизал ли ви е до сега херпес на устната през бременността, тази сутрин се събудих с един започнал да се развива и го мажа с ацикловир Cry В самото начало на бременността явно заради падналия имунитет пак се опитваше да избие и го мажех, сега пак така си процедирам, но така и не попитах АГто си дали е проблем - просто винаги забравям по нещо като вляза в кабинета.
Пожелавам ви прекрасен ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт