АВГУСТинки 2019 - тема 9

• 30 854
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Уау,
Колко сте напред с покупките Grinning аз имам само термометър за бебето купен - бъдещата баба го взела на промоция.

Успокоявам се, че има още 2+ месеца и ми е някак спокойно, но очаквам да видя намалението в Хиполенд.

# 586
Ето едно списъче, което изглежда подробно, но не е препълнени.
https://www.tsukybabybox.eu/summer_baby_list_tsukybabybox/
Аз купих дрехи основно 56 - 62 р-р и имам 3 неща 50-56. В петък мисля да купя шезлонг от хиполенд на промоция.

# 587
Аз днес открих покупките с нова ютия,че моята е стара и тежка,пък колкота и да не се престаравам си предстои стабилно гладене 😁 единственото друго бебешко ,с което разполагам е кремът от играта 😁
Дрешки ще ми дадат и приятелки,затова мисля само по 4-5 бодита с дълъг и къс ръкав и някой ромпър. Смятам да взема 56 размер ,а 50 само за изписването. Ако се окаже малко бебе дрешки поне бързо се пазаруват

# 588
  • Пловдив
Почти нищо не сме купили - 5 пеленки,2 биберона и термометър. Но пък ми дадоха кошче за спане и едно за кола ,много дрешки , слинг и раница. Реално сега започвам постепенно да пазарувам,а и в крайна сметка ще правим и бебешко парти ,по настояване на кумата ми .

# 589
На мен ми останаха някои неща за хигиена - термометър, ножичка, аспиратор за нос, памук + спирт, физ. разтвор, КОЛИЧКАТА!!!, за мен нощница за болницата и всякакви там превръзки, гащи и т.н., накрайници за помпата, че е ползвана и гардеробче за дрехите. Всичко друго или вече го имаме или ни е обещано от приятели. Едни приятели казаха, че ще ни дадат шезлонг, та може да се наложи да купим още един или просто ще слагаме в него любимото дете Joy

# 590
Ние имме почти всичко от сестра ми + много дрешки . Останаха ми ваничка , повивалник , части за помпата термометър и разни такива дреболийки .Набелязала съм всичко смятам да се възползвам от предстоящите намаления все пак 30 % не са малко . Това което съм предвидила е освежаване на две спални чакам бояджията да се освободи Simple Smile

# 591
El-roi,не бързайте с вторият шезлонг,има деца ,които не искат да стоят в такова нещо. На мен ми е обещан чисто нов шезлонг точно от такова бебче,което изобщо не е искало да си лежи там.

# 592
Да, май ще изчакаме да видим дали стоят в такова нещо.
Много се развълнувах тази сутрин - готови са част от снимките от фотосесията, направо не мога Heart Хем се дразня колко съм дебела Joy хем толкова се кефя! Simple Smile

# 593
  • София
Нищо не съм купувала все още, но почти всичко съм си харесала. Доста от по-големите неща ще ми ги дадат (кошара, матрак, шезлонг, стерилизатор, помпа), а други (количка, шишета, пелени, одеала и разни хигиенни неща) съм си набелязала. Предстои ни ремонт и предпочитам да мине, да изчистя и тогава да нареждам бебешките неща на чистичко. Joy
Та за сега само гледам и точа лиги Heart Eyes

# 594
  • София
Аз още не съм пазарувала, но май ще гледам да се възползвам от намалението в Хиполенд (ако котка не ми мине път точно тогава). Някакви дреболии имам да купувам за мен и за бебето (шишета, помпа и т.н.). От големите неща почти всичко си имаме или ще ни дадат. Остават само кенгуру, шезлонг, бебефон, активна гимнастика, но ще изчакам да видя и какво ще ни подарят покрай раждането.

# 595
Кога е това намаление?

# 596
# 597
Оо аз вече натоварип количката в хиполенда и чакам петък. За всякви шишета и беберони,ваничка,хавлии,и др дребни неща ще се възползвам и без това са мега скъпи. Сега сйм се запътила към Медея за мустела има 20% и тях да взема и да отмалям вече.

# 598
Аз също не съм купила още почти нищо. Единственото нещо е количката! Купихме втора употреба, но е много запазена и ми харесва. Дано ми бъде и удобна. Много неща ще ми даде сестра ми и за това не бързам да купувам. Но на намалението в Хиполенд трябва да отида.
Да попитам момичетата на Фраксипарин, дали им се получават червени петна по корема. На мен ми стоят по цял ден, сутрин ги няма, но след инжекцията пак се появяват...

# 599
И аз за бебето ннищо не съм взела още, но продължавам с покупките за мама. Днес бях на ЖК и АГ каза, че е време да почна с ФЛЕБОДИЯ за укрепване на венозните съдове. Много се радвам, че мислим в една посока, защото тъкмо се канех да го питам за профилактика/грижа за вените. Въпреки че терминът ми е чак 26 август, започнахме разговори за раждането. Ще съм в Пълмед, където работи той. Засега бебето е седалищно. Много се надявам да се обърне, за да избегнем секциото. Но АГ ми забрани да правя каквито и да било упражнения за обръщане (бях чела за йога пози и подобни упражнения и тръгнах леко така да го питам, но той ме отряза от въздуха).
Интересното е, че заради ниското желязо, белтъци и урея както АГ, така и кардиологът (който също успях да посетя профилактично днес) независимо един от друг ме питаха дали ям достатъчно и ми казаха да наблягам на яйца, извара, сирене, месо и да не се лишавам. А аз, да му се не види, винаги съм си била ящна, не знам какво повече мога да направя. Ограничавам се единствено от готови сладки храни, които имат неефективни за менкалории под формата на бързоразтворими въглехидрати и мазнини.

Общи условия

Активация на акаунт