Кога е най-подходящото време за поставяне на обици

• 2 803
  • 49
  •   1
Отговори
# 45
На мен ми пробиха ушите в 6-ти клас, ама само как се вълнувааааааааааааах!  bowuu

# 46
Като стане достатъчно голяма и като започне сама да си вади парите - да си ги дава за каквито си иска глупости Crossing Arms

пп. Още се чудя как майка ми ми разреши да си пробия ушите, като бях на 16  newsm78 Сега се надявам, че дупките не си личат много Confused

# 47
Здравейте, аз съм съвсем нова във форума и още не съм съвсем наясно с нещата. Моят въпрос е кога е най-подходящото време да поставя обеци на детато си, което в момента е на 2 год. и 9 мес. Аз лично си мислех, че това трябваше да стане докато беше по-малка, но ние все отлагахме. Затова питам дали сега е удачно или не. Предварително брагодаря за съветите.
Когато сама поиска Peace

# 48
  • гр. София
Здравейте, аз съм съвсем нова във форума и още не съм съвсем наясно с нещата. Моят въпрос е кога е най-подходящото време да поставя обеци на детато си, което в момента е на 2 год. и 9 мес. Аз лично си мислех, че това трябваше да стане докато беше по-малка, но ние все отлагахме. Затова питам дали сега е удачно или не. Предварително брагодаря за съветите.
Когато сама поиска Peace

Моята дъщеря сама пожела преди около 2 месеца.Малко я хвана шубето като видя пистолета,но пустата суета наделя Laughing
Не мисля,че е грозно малко момиченце с обици,освен ако не са големи и златни.Дъщеря ми си избра от медицинските миниятюрни бели топченца.

# 49
Когато сама поиска Peace

Моята дъщеря сама пожела преди около 2 месеца.Малко я хвана шубето като видя пистолета,но пустата суета наделя Laughing
Не мисля,че е грозно малко момиченце с обици,освен ако не са големи и златни.Дъщеря ми си избра от медицинските миниятюрни бели топченца.

Не казвам, че е грозно - харесват ми на някои момиченца, но въпросът е по-скоро в избора....когато/ако тя си реши, когато стане на възраст в която може да го прави Mr. Green Peace

Общи условия

Активация на акаунт