🎭 Като две капки вода - сезон 7, тема 5 /16.04. - 06.05.2019/

• 33 112
  • 781
  •   1
Отговори
# 570
Хич не ме интересува кой каква сексуална ориентация има. Или с колко по-млади гаджета е. Важно ми е да не мрънкат, да създават настроение. И по възможност да пеят поне прилично.
И мисля,че всеки би показал повечко самочувствие като вижда,че е харесван. То някои и без грам основание имат грандиозно его.
Тита е приятна. Но Стефан, Милко и Мария ме кефят най-много.

# 571
Мен пък честно казано Петя ме учуди в това предаване. Очаквах от нея тръшкане, ядосване, фасони и чупки, ако й дават ниски оценки, а като я гледам тя изобщо не се впечатлява. Репетира си песните, пее си ги и то с кеф /прави ми впечатление, че всеки път се кефи на песните, които изпълнява/, получава си ниските точки с усмивка и целувки към зрителите, и хич не си го слага на сърце. Определено нейните реакции при раздаването на точките са по-адекватни от тези на Деси или Дичо. Малко го раздава "над нещата", което на мен лично ми допада

# 572
Аз съм с обратното впечатление за Петя. Ако има някой, който се цупи, това е тя. Обикновено прави някакви физиономии, когато съобщават вота на публиката и тя е назад в класирането. Снощи, когато чу, че има четири точки, каза нещо от рода: "Не е вярно" или "Не вярвам".

# 573
Напълно подкрепям мнението на Lady Cassiopeia Duval /както и 99% от останалите ти мнения Hug/ и все се каня да го напиша. Изобщо не си ги слага Петя ниските оценки. Отстрани изглежда, че се забавлява и че заради това е там. А как е точно, тя си знае. Чудно ми е само, че Фънки все я Фали, ама както казах - те си знаят. Wink

# 574
По скоро Петя иска да демонстрира поведение на утвърден, признат изпълнител, за който това е забавление, но не успява. Същото е при Деси, все е недоволна, все иска да дообясни образа си.
Тита не бях я чувала, а вероятно и доста зрители я виждат за първи път, но момичето се справя и се бори.

Фънки ми е много сложна личност, но не е злобар.

# 575
Злобар не бих казала, но ако усети слабост или пък твърде високо самочувствие в някой от участниците, може да бъде истински задник.

# 576
  • тук, на мястото си
Аз съм от тия, които за първи път виждат Тита, не съм се интересувала от нея  и не  харесвам това че много я подкрепят, особено Фънкю. Това не може да и бъде в плюс ако иска да постигне нещо повече от произведение на Криско.
Петя винаги си е била такава, може би по-младите не я знаете. Тя никога не е била от величината на Ритон, Нели Рангелова, или дори Росица Кирилова, например и винаги е искала да се доказва. Това е мнението ми за нея, иначе има хубав, силен глас, не го отричам.
Деса върви по нейните стъпки, постоянно трябва да обясни нещо, да се ожалва, да се похвали сама. Банално е!
Фънки като човек с съмнителна музикална кариера, не знам къде е свирил, пял или нещо друго е правил, и да раздава  епитети  за доказали се изпълнители  за мене си е направо злобен задник.

# 577
Петя наистина има глас /три октави и половина/, добра е в различните стилове, но или характерът ѝ не струва, или не попадна на точните хора в музикално отношение, иначе би могла да стигне и надмине величината на изброените от Алфея.
Фънки беше вокалист на група, после свиреше в някакви други, с промуотърска дейност се захвана, понякога ми харесва, понякога адски ме дразни с поведение и изказвания, ама няма как на всички да угоди. Peace

# 578
  • Испания
Дичо споделя първите си емоции след победата в снощния епизод на „Като две капки вода”

https://play.nova.bg/video/na-kafe/season-10/kafe-2019-05-14-2

# 579
  • Dope Reach
Вие за Емил Димитров коментирате, аз ще добавя Тина Търнър и Майкъл - само като чуя за Тина и веднага ми изниква в главата мисълта за ей тая перука, дето мина през толкова глави, че как не ги е гнус вече да я ползват. Този образ го правиха вече Петя, Тита, Герито, Преслава, Аврамов, Неве, Деси Слава... Забравям ли за някой? Joy

# 580
  • Пловдив
Вие за Емил Димитров коментирате, аз ще добавя Тина Търнър и Майкъл - само като чуя за Тина и веднага ми изниква в главата мисълта за ей тая перука, дето мина през толкова глави, че как не ги е гнус вече да я ползват. Този образ го правиха вече Петя, Тита, Герито, Преслава, Аврамов, Неве, Деси Слава... Забравям ли за някой? Joy

Милица Гладнишка. Дори мисля, че това беше първото излъчване на шоуто и тя победи.

# 581
  • Испания
Този образ го правиха вече Петя, Тита, Герито, Преслава, Аврамов, Неве, Деси Слава... Забравям ли за някой? Joy

Албена Михова, но тя беше с друга перука.

И Милица беше с различна перука.

Рафи беше 1/2 Тина.

Какво значение има в крайна сметка? Важното е да правят шоу.

Последна редакция: вт, 14 май 2019, 18:20 от 🍀Smileys®

# 582
Дичо е сладур. Като певец, не съм му фен, но просто ми харесва. Снощи му се радвах искрено.

Вярно, че въртят едни и същи образи, но Георги Христов например е предявил претенции за авторски права към предаването. Митко Щерев също.
https://fakti.bg/life/374985-georgi-hristov-skochi-na-kapkite-za … di-avtorski-prava

# 583
Това с авторските права е много тъпо според мен. Тези изпълнения са си един вид реклама. Голяма работа, че им изпели по една песен.

# 584
  • Испания
Неуредени авторски права означава кражба на труда на творците.

Каква реклама за Жоро Христов е имитацията му в Капките?

Общи условия

Активация на акаунт