🎭 Като две капки вода - сезон 7, тема 5 /16.04. - 06.05.2019/

• 33 118
  • 781
  •   1
Отговори
# 555
  • Благоевград
Омръзна ми да гледаме един и същи образ по няколко пъти всеки сезон. Айде пак Емил Димитров, еми скука!
Според мен, падне ли се някой образ, да се махне от ротацията, за да не се пада на друг участник.
Снощи Дичо наистина беше много добър, изкефих му се много. Да, близо беше до неговия тембър, но си личеше, че песента му харесва, а не я пее от ред да мине.
Не ми допадна, че няколко човека изразиха публично съболезнования на Папи след изпълнението му, мисля, че не беше подходящ момент, при положение, че ще се видят отзад в гримьорните и не е нужно цяла България да разбира за личната му трагедия. Тъкмо ми се видя малко по-ведър и те го скапаха като му припомниха това, което се опитва да преодолее. Беше научил чудесно тази боза на Криско, репетирал е, това говори за голям професионализъм.
Деси и на мен ми е много противничка. Милко е топ оф дъ топ.
Братята Аргирови наистина са готини, и аз не съм имала впечатления от тях, но определено са готини и забавни като жури.
Фънки кърти с кючека  Laughing Laughing Laughing

# 556
Братя Аргирови бяха звезди, с много фенки.

# 557
  • Пловдив
И аз не виждам смисъл пак Емил Димитров...???

Братя Аргирови пак ще пеят Simple Smile Имат нова песен, с някъв рапър, която ще представят на наградите на БГ радио в Пловдив.

# 558
  • Sofia
Братя Аргирови бяха звезди, с много фенки.
Любими са ми Heart Eyes

# 559
  • тук, на мястото си
В началото, когато не знаех нищо за Стефан,  ми стана доста симпатичен, но постепенно гледайки държанието му, четейки интервютата му от предишни години, останах с впечатление, че това момче си вярва прекалено много.  Евала, добър е в имитацията на някои женски образи, особено български певици, може би ги и правил не веднъж, но тази подкрепа да му се "падат" да имитира само жени  не беше много добра за него. Интересното  за мене е, че му се "пада" мъж  след доста приказки тука в темата, а може би и във фейсбук. Това, че се пада отново Емил Димитров е вече пълна безмислица.
От началото на формата   братя Аргирови бяха най-добрия трети член на журито, макар че аз не съм им фенка.

# 560
На мен пък ми прави впечатление, че на Милко не му се падат песни на английски. Не че държа, само отбелязвам. Wink

# 561
В началото, когато не знаех нищо за Стефан,  ми стана доста симпатичен, но постепенно гледайки държанието му, четейки интервютата му от предишни години, останах с впечатление, че това момче си вярва прекалено много.  Евала, добър е в имитацията на някои женски образи, особено български певици, може би ги и правил не веднъж, но тази подкрепа да му се "падат" да имитира само жени  не беше много добра за него. Интересното  за мене е, че му се "пада" мъж  след доста приказки тука в темата, а може би и във фейсбук. Това, че се пада отново Емил Димитров е вече пълна безмислица.
От началото на формата   братя Аргирови бяха най-добрия трети член на журито, макар че аз не съм им фенка.

Не му ли станаха много женските образи?

# 562
  • тук, на мястото си
Да,  множко са.

# 563
Готина са. Запазили са младежката енергия и ентусиазъм. Не се превъзнасят като Петя /никога не съм я харесвала, но в този сезон се държи неприятно/.

# 564
  • София
Ами имаме много наши изпълнители, които могат да се имитират. Например не знам защо се сетих за Борис Годжунов и неговата надежда. А пък най-искам да имитират дуета Стефка Берова и Йордан Марчинков Grinning

# 565
Има нещо в Стефан, което и мен много ме дразни

На мен ми харесва това, че в началото беше по-нисък от тревата, много скромен, но откакто видя, че зрителите му дават много точки (вероятно и чете коментарите във ФБ), самочувствието му се вдигна прекалено много.
Скоро беше при Гала и каза че грам не чете коментарите за себе си в мрежата, приятели му подхвърляли какво е писано, но той не четял. Дали не беше преди месец гостуването му.
Но че има някаква промяна в поведението му- има. И "колегите" почнаха да му дават 5- ци.

# 566
Стефан ще си остане на ниво - имитатор на жени!

# 567
Само да кажа, че много се смях снощи с Петя. Голямо крещене, мноу рок'н'рол! Smiley Другия път поне щяла да се изкефи с Арета Wink

Стефан ми хареса в образа на Мария много повече от Селин Дион. Що-годе справедливи 9-ки получи.

# 568
  • Sofia
И от Бритни ми втръсна...
Борис Годжунов мисля че го пя някой Thinking

# 569
  • тук, на мястото си
Стефан ще си остане на ниво - имитатор на жени!

Няма лошо, но той е завършил оперно пеене, защо не му се "падна"  някоя оперна певица, например, така както се пада на другите.
Мисля, че всички четат и се влияят от мненията на феновете.
Вярно, че на Милко му "бягат" англоезичните певци,  Grinning но има разнообразие в имитациите му.

Общи условия

Активация на акаунт