🎭 Като две капки вода - сезон 7, тема 5 /16.04. - 06.05.2019/

• 33 122
  • 781
  •   1
Отговори
# 540
  • София

част 2, още не е качена

ЛИНКОВЕТЕ се отварят на МОБИЛНИТЕ, без всякакви добавки.

За да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението    Native HLS Playback
   LINK

В спойлера са обясненията, как се ползват тези линкове.

Скрит текст:

След направените промени в ,

вече не са формат MP4, a HTTP Live Streaming (HLS) и изглеждат така

https://lb-nlds101.cdn.bg/nlds_vod/novaplay/vod/2019/02/25/3b1ad … ac148001_1_pc.mp4.m3u8
(mp4 видеото е разделено на много малки части, които се зареждат една след друга)

и на онези десктоп браузъри, които още поддържат този Флаш плеър,

Скрит текст:

линкове се зареждат без добавки и разширения.

_________________________________________________________________________________

_______________ за ОПЕРА_______________
Скрит текст:

първо трябва да се инсталира разширението,
което разрешава на Опера да инсталира разширения за Хром

***************************************************************************************

а след това от магазина на Хром, да изтегли Native HLS Playback.
__________________________________________________________________________________

ЛИНКА може да се постави и отвори в   VLC player  Videolan

ETO  KAK...

# 541
Mari_Mar, безценна си,мила.
Flowers Rose

# 542
# 543
  • София
Мен две неща ме изненадаха неприятно - високите оценки на журито за Стефан и сравнително високите за Тита. На Стефан само пеенето му не ми допадна, докато на Тита и танците. Като дърво беше, освен, че фалшивееше. Много странно. За краката на Стефан вече сте казали Joy
Папи приятно ме изненада, аз нищо не очаквах от него, особено след това, което му се е случило, а той направи доста добра имитация на Криско.
Деси каза, че темброво може да докара Милко само ако не се усмихва, защото й се вдигал гласът - аз пробвах, моя не се вдига, но сигурно е по-нисък, не знам. Но "камъните падат" със сериозно изражение е далеч, далеч от това, което пее Милко.  А в същото време каза, че щяла да наблегне на артистизъм, т.е. противоречеше си.
Номер едно и за мен - категорично Дичо.

# 544
Всички ми харесаха тази вечер. Е, без Петя, разбира се. Беше ми страшно неприятно да я слушам и гледам, така да съсипе песента..., ужас... Тита също не се справи добре, но с Петя никой не може да се мери. Joy
Много се зарадвах, че спечели Дичо. Heart Eyes Дотук са ми харесали само две негови имитации - и с двете стана победител на вечерта.

# 545
Благодарение на Mari_Mar  и  вече изгледах целия лайф. Папи беше много добре,но беше тъжен. И аз разбирам  Мария, умна жена е тя. Дичо беше много добре. Но. Защо той пя с партньор, а ето Мария, ще прави и двата образа? Стефан ми хареса, отново. Той,Милко и Мария винаги ми създават настроение. Това е шоу и те  правят точно това на сцената.
Малееее, ама Деси верно беше страшна.

# 546
Браво на Дичо снощи! Напълно си заслужи победата.
Деса пак сърдита. Много ми се промени мнението за нея в това шоу. От добре пееща скоклива лудетина ми се превърна във вечно недоволно мрънкало с огромно самочувствие. Снощи пак се цупеше и на оценките на жури и публика, и на бутона. Не спира да коментира колко е онеправдана, след изпълнението си бързаше да обясни как образът на Милко нямал нищо общо с нея Joy , сякаш ние не знаем. На Мария образите да не би да са по-лесни? Приема си ги с усмивка жената и не се оплаква, раздава се, подхожда с уважение и не коментира кой можел да пее и кой не.

# 547
  • Бургас
Много ми харесаха братя Аргирови в журито.Могат да им оставят двата стола и за другия понеделник.

# 548
  • Пловдив
Не мога да разбера защо така се получава - в началото журито режеше неоснователно Стефан в оценките и го подценяваше. Сега пък го надценява. Имам много добро мнение за него, но е от изпълнителите, на които винаги се "падат" удобни песни. За разлика от повечето други участници.

И аз също съм много приятно изненадана от Милко, Мария и Тита. От Петя съм разочарована и то много. Дори и да няма сполучлива имитация поне можеше да се постарае да се представи прилично и да положи някакво усилие. А не да не дава нищо и да иска насреща много.

Снощи случайно забелязах единия брат Аргиров с камертон и се зачудих за какво му е и какво сверява, а то после се оказа, че ще пеят и явно се бяха подготвили да си вземат тон. Всичко е сценарий, сигурна съм, че и най-абсурдните изяви на Рачков също са предварително набелязани и затова не смятам, че той има вина за каквото и да е. Но аз си ги харесвам (водещите) и си ги гледам с удоволствие. А издънки винаги има в директни предавания, няма как да стане без тях.

# 549
Мен леееко ме дразни Стефан!
Смятам, че му харесват много женските образи, което ме навява на мисълта, че е бисексуален!
Маниери, тембър, смях, закачки, всичко подсказва, че е с лява резба, е, не че е моя работа, но ми се струва, че ако стои като мъж, ще е просто супер!

# 550
На мен Стефан ми е 1:1 с Драго Чая.

# 551
  • Берлин
И ансамбълчетата му преди асансьора са...

# 552
  • София
Само на мен ли ми се струва, че Михаела снощи почти те се чуваше в дуета с Дичо?

# 553
Има нещо в Стефан, което и мен много ме дразни

# 554
  • Dope Reach
Има нещо в Стефан, което и мен много ме дразни

На мен ми харесва това, че в началото беше по-нисък от тревата, много скромен, но откакто видя, че зрителите му дават много точки (вероятно и чете коментарите във ФБ), самочувствието му се вдигна прекалено много.

Общи условия

Активация на акаунт