🎭 Като две капки вода - сезон 7, тема 5 /16.04. - 06.05.2019/

• 32 810
  • 781
  •   1
Отговори
# 630
  • Берлин
Винаги пиша,че игнорирам оценките на журито и предпочитам тези на публиката. А тя не го подцени. Харесвам Папи. Права си,че всичко е лично усещане. А последните две певици, които споменаваш,на никаква цена не бих предпочела пред него. Нищо,че пеят и двете

# 631
  • Испания
Направо, ше си отметне косата - шат, шат...

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 20:11 от 🍀Smileys®

# 632
  • Dope Reach
Много ми се иска да направят сборен и задължително да участват Иван Юруков и Боби Турбото. Те за мен бяха едни от най-добрите имитатори, особено Иван.

Добавям Калин Врачански, Люси Дяковска и моя абсолютен фаворит - Славин Славчев.

# 633
  • 221B Baker Street
Ооо, и Ненчо Балабанов задължително!!!

# 634
  • тук, на мястото си
Водещи да бъдат Джуджи и  Геро.
Жури - Етиен,  Низамов иииииии не се сещам за друг

# 635
  • Берлин
Може би Милица

# 636
  • Испания
Водещи да бъдат Джуджи и  Геро.
Жури - Етиен,  Низамов иииииии не се сещам за друг

Димитър Маринов

# 637
  • тук, на мястото си
Милица беше и ментор, и жури - не я харесвам, по - добре да е  участник.

# 638
  • Испания
Петя Буюклиева: "Като две капки вода" ме прави много щастлива

https://nova.bg/accents/view/2019/05/17/250759/%D0%BF%D0%B5%D1%8 … k7s85V5-1lGTPBQwQ

# 639
  • Испания
Дичо в "Като две капки вода" - Въпрос на много талант

https://play.nova.bg/video/na-fokus/season-0/na-fokus-2019-05-18-dicho

# 640
Ти да видиш!
Grinning

# 641
Чак сега наваксвах с миналото предаване и ще коментирам тези, които помня:
1. Папи- за пръв път да го докарат на външен вид и "пеенето" му се получи, може би заради ефектите, които и Криско добавя.
2. Дичо - беше супер, но си е и близко до тембър на Албано.
3. Милко - както винаги ме усмихна, искрено му се радвам и възхищавам за труда и подхода към всяка задача.
4. Петя - вече приемам лично всяко нейно опропастяване на песен. Първо исках песен от Роди се Звезда - дадоха я на Петя да съсипе, че и спечели. После най-любимата ми група Kiss, закопа един вечен хит с тия соц движениица и мимики. Утре ще дъни Aretha Franklin гледам, която също много исках да изпълнят.
5. Стефан - песента е доста тъпа и нямаше какво толкова да ѝ пее, но тези крака 😍.

Въобще тази година доста слабо, вече пропускам епизоди, като гледам е криво ляво, а бях от най-големите фенове на предаването. Рачков и Зуека преди много ги харесвах и все още мисля, че те правят 50% от шоуто, но наистина доста се поизтъркаха. Може би най-вече заради бъзиците с журито, на което му е време да бъде окончателно сменено. Абсолютно неадекватни коментари и имам чувството, че всеки е на някакви различни вещества, които го карат да виждат тотално различно от това, което аз гледам, че и един от друг.

# 642
  • Испания
5 ИСТОРИИ СЪС... Стефан Илчев

Момчето, което покори „Като две капки вода“, разказва за знаковите срещи в живота си и за детските бели със сестра си

https://www.monitor.bg/bg/a/view/5-istorii-sys-stefan-ilchev-164986

# 643
  • София
Гледам, че Стефан пита хората кой да имитира на финала. Основно му предлагат Лили Иванова.

# 644
  • тук, на мястото си
Гледам, че Стефан пита хората кой да имитира на финала. Основно му предлагат Лили Иванова.

Ами, че той с това си е известен, разбира се че ще  имитира Лилито. Има ли смисъл  да "пита" хората.

Общи условия

Активация на акаунт