🎭 Като две капки вода - сезон 7, тема 5 /16.04. - 06.05.2019/

• 32 815
  • 781
  •   1
Отговори
# 615
Да бе,ще напусне. Той Маги да не е вчерашен? Подписала е договор и само ще си мрънка.

# 616
А, Смайлко, тя обеща да се изкефи! Smiley

Честно, ако това е вярно, не се ли гледа после на запис?! Все трябва да е разбрала, че това е шоу за имитация, а не конкурс за надпяване. Даже Нона не се цупи така.

# 617
Тя, че няма да напусне - няма. Но, че яко мрънка за ниските оценки и това, че е последна съм сигурна на 100 %.

# 618
Аз не съм я чула да мрънка. Нито да се сърди за образ. Честно казано очаквах много повече лиготии и разправии от нейна страна, но ме изненада.

Искам да се падне Етиен за имитация.

# 619
pip4i, Петя винаги е еуфорична при бутона. После,когато ги оценяват, мрънка и спори. Няколко пъти ясно се видя.

# 620
Може, аз на оценките придремвам вече. Sleeping

# 621
Да напуска и без това изпитвам страшно неудобство и срам, когато я гледам. Поне когато мога я превъртам.

# 622
Да напуска и без това изпитвам страшно неудобство и срам, когато я гледам. Поне когато мога я превъртам.
Е, то не остана.

# 623
  • Благоевград
А помните ли, когато Деси каза "Няма ли най-накрая да ми се падне една жена, с хубав, голям глас, да се покажа и аз" и хоп с след две предавания - Монсерат Кабайе  newsm78 Ми не ядем доматите с колци. Чисто си е нагласено според мен кой какво да имитира. Особено за бай Стефан, все женски образи, в които той е добър. А Селин Дион пък му беше ужасна имитация. Не се справи. На Милко не му се падат повече английски песни, а Софка я съсипаха горката да пее на Инглиш. Този сезон си е нагласен от всякъде. Ако Рачето не престане с простотиите, ще спра да ги гледам. Като цяло май миналият сезон беше най-скучен от всичките. Много ми се иска да направят сборен и задължително да участват Иван Юруков и Боби Турбото. Те за мен бяха едни от най-добрите имитатори, особено Иван.

# 624
  • Испания

Маги ще бъде съсипан.

# 625
  • 221B Baker Street
Направо, ше си отметне косата - шат, шат...

# 626
А помните ли, когато Деси каза "Няма ли най-накрая да ми се падне една жена, с хубав, голям глас, да се покажа и аз" и хоп с след две предавания - Монсерат Кабайе  newsm78

Това беше голяма изцепка на Деса,горката тя все не се показала,а пък с Монсерат направо ще е едно към едно......ти да видиш. Kissing Smiling Eyes

Петя наистина не заслужава последно място,предвид,че в шоуто има човек който нито умее да пее,нито му се получават имитациите,миналия път Папи доста го подпряха на изпълнението на Криско.

# 627
  • Берлин
Никой не го е подпирал. Папи се справи много добре

# 628
  • София
За мен дъното е Петя, Дичо, Папи в този ред. Няма значение, че Папи не може да пее, старае се повече и си преправя гласа, има някаква имитация. Петя всеки път си е Петя. Дичо имаше две страхотни изпълнения, другите - за 3-4 точки.

# 629
Никой не го е подпирал. Папи се справи много добре
При самото пеене гласът така се обработваше,че звучеше някак леко електронно,както звучи и на Криско в песента,прекалено се припокриваше с неговия,дори на моменти помислих,че е на запис.Но все пак това е моето усещане,твоето явно е друго.И в оценките бяха добронамерени както жури,така и колегите му участници,предвид това,което го е сполетяло беше някак в знак на съчувствие.
Както и да е,моето мнение е,че Папи е бездарен и направи известност някак от нищото,пеейки идиотски песни,които поради тъпотата си ествествено правят впечатление и се запомнят,особено от младите.На негоия фон предпочитам да слушам Буюклиева и Бодурова взети заедно,поне могат да пеят.

Общи условия

Активация на акаунт