Написах "на места" и никъде не съм писала, че е направил образ, като на оригинала. То почти никой не направи такъв чак съвсем "оригинален" образ. Просто гласът му на места, нямах възможност да гледам екрана през цялото му изпълнение, ми прозвуча като Данчовия, нищо повече. А ми стана приятно и го написах, защото не го очаквах. Пък и всеки възприема индивидуално, Милко никога не съм го слушала, само знам, че пее чалга и си признавам, че много приятно ме изненада с участието си, забавен е.
Написах "на места" и никъде не съм писала, че е направил образ, като на оригинала. То почти никой не направи такъв чак съвсем "оригинален" образ. Просто гласът му на места, нямах възможност да гледам екрана през цялото му изпълнение, ми прозвуча като Данчовия, нищо повече. А ми стана приятно и го написах, защото не го очаквах. Пък и всеки възприема индивидуално, Милко никога не съм го слушала, само знам, че пее чалга и си признавам, че много приятно ме изненада с участието си, забавен е.Препоръчани теми