🎭 Като две капки вода - сезон 7, тема 5 /16.04. - 06.05.2019/

• 32 708
  • 781
  •   1
Отговори
# 750
  • тук, на мястото си
Вместо Галка Мария имитира Мариана Попова  по физиономия, пеенето го докарва.

# 751
Скрит текст:
Бат Милко е голЕма работа! На места, като не гледам екрана, все едно Данчо Караджов слушам, съвсем го докарва. Добър е наистина!
Е, много обичате да казвате на черното бяло. Няма какво да се лъжем, Милко правеше най-голямото шоу този сезон и беше най-интересният образ, обаче в имитациите никакъв го няма. За мен лично няма образ, който е направил, за който мога да кажа, че все едно гледам оригинала.

Ееее, Blackbling, хайде приеми го по-спокойно! Peace Написах "на места" и никъде не съм писала, че е направил образ, като на оригинала. То почти никой не направи такъв чак съвсем "оригинален" образ. Просто гласът му на места, нямах възможност да гледам екрана през цялото му изпълнение, ми прозвуча като Данчовия, нищо повече. А ми стана приятно и го написах, защото не го очаквах. Пък и всеки възприема индивидуално, Милко никога не съм го слушала, само знам, че пее чалга и си признавам, че много приятно ме изненада с участието си, забавен е.

# 752
Мария много преигра, чак на пародия го докара.

# 753
Ами, докарва, много мрънкаща Галка го докара

# 754
Стефан днес беше отличен.
Тита се стара,но се размина малко с Никол.
Милко не беше ок,напълно съгласна с Хилда-нямаше нищо рокаджийско.
Мария имитира по-добре Миро от Галя.

# 755
Мария, като Миро е ДА, но като Галя е твърдо НЕ. Скърца, като несмазана панта - бавно и продължително. Като цяло не ми хареса.

Моята класация тази вечер е:
10 т. Деси
9 т. Стефан
8 т. Дичо
7 т. Петя

Всички други ми бяха доста зле

# 756
Мария, като Миро е ДА, но като Галя е твърдо НЕ. Скърца, като несмазана панта - бавно и продължително. Като цяло не ми хареса.
Точно, "скърца" дълго. Галя е с мек и не така силен, а нежен глас. Миро - твърдо да.

# 757
  • Испания
Фънки се стараел да бъде максимално прост.

Фънки, споко, мен, получава ти се чудесно!

# 758
  • София
Мария шЪ да ма извинява, ама ...

# 759
Ееее, Blackbling, хайде приеми го по-спокойно! Peace Написах "на места" и никъде не съм писала, че е направил образ, като на оригинала. То почти никой не направи такъв чак съвсем "оригинален" образ. Просто гласът му на места, нямах възможност да гледам екрана през цялото му изпълнение, ми прозвуча като Данчовия, нищо повече. А ми стана приятно и го написах, защото не го очаквах. Пък и всеки възприема индивидуално, Милко никога не съм го слушала, само знам, че пее чалга и си признавам, че много приятно ме изненада с участието си, забавен е.
Коментарът ми не беше конкретно към теб, а по-скоро към всички, които казват, че Милко е добър имитатор. Ми не е, той просто прави шоу и с това печели симпатиите на публиката, нещо като Софка миналата година. Добри имитатори участвали в това предаване бих казала, че са: Ненчо Балабанов, Михаела Маринова, Рафи, Иван Юруков и донякъде Калин Врачански. Не мога да сложа Милко до тях. Казвам го, защото ме дразни това мерене с двоен аршин тук. Папи Ханс беше оплют след всяка своя имитация, докато за Милко валяха супер много положителни коментари, а реално и двамата не се справяха с имитациите.

# 760
  • Бургас
Нямам фаворит тази вечер.Всички ми харесаха МНОГО/без Тита/.

# 761
  • Испания
Сега или ще изравнят резултата на Милко и Деси, или ще прецакат Милко и Деси ще бъде на четвърто място, което няма да е справедливо, имайки предвид цялостното им представяне.

# 762
А на мен - не всички харесаха. Няма да фаворизирам, но ми хареса Дичо, Стефан също, макар че не беше Емил Димитров, Деси също се справи доколкото може съобразно гласовите си възможности. Петя - голямо викане ...
Хилда, какви са тези 10 за Папи, срам 😞

# 763
  • София
По-добре Милко да е на финал.

# 764
  • ВАРНА
 Папи го толерират,защото е чернокож.

Общи условия

Активация на акаунт