🎭 Като две капки вода - сезон 7, тема 5 /16.04. - 06.05.2019/

• 33 084
  • 781
  •   1
Отговори
# 45
Сега сигурно ще наскачат феновете му, но аз съм чувала и чела много кофти неща за Георги Христов. Гениален певец, разкошен глас, ама като човек.... Реакцията му не ме изненадва, сигурно има някакво право в случая, ама те и на Guns'n Roses едва ли са платили за авторски права, пък не е като да не се падат за имитация. 

# 46
  • Благоевград
Сега се сети Георги Христов... Миналата година и Деси Слава изпя тази песен, но тогава нямаше реакция от "великия" изпълнител. Да, има глас, и да, никой в естрадната гилдия не може да го понася, защото е мега високомерен. Аз също съм имала възможност да общувам с него за кратко, ще разкажа в скрит текст.

Скрит текст:
През 2005 г. трябваше да записвам песен в едно софийско студио на известна група. Във въпросното студио се правят много записи на естрадните изпълнители, да не кажа, че по-голямата част записват там. Та същия ден съвсем случайно бяха Орлин Горанов и Георги Христов там. Орлин дойде при нас, поздрави ни. Остана да слуша записа, докато аз пеех, той стоя в апаратната при авторите и проследи процеса, даже даваше идеи. Накрая изслуша цялата готова песен, пожела ми много успех и си тръгна. За 17-годишно момиче, почитателка на тази музика, за мен това е един прекрасен спомен. В същото време, в съседното помещение беше Георги Христов. Поздрави всички с половин уста, те също му отвърнаха и той се скри. Чак, когато ние си тръгвахме, той се появи, за да говори с колегите си. Не ми направи добро впечатление. Но хора разни.

За мен Стефан трябва да победи. Тита също я харесвам, момичето е талантливо, но с глупостите на Криско не се вижда пълния й потенциал. Дичо и Папи са трагедия. Милко ме кефи тотално, той също ми е фаворит, но за топ 3. Мария се старае. Петя не й е мястото там. А Деси много ми опротивя. Има глас, но е много високомерна и неадекватна.

# 47
  • Испания
Не скачам, казвам от личен опит: Жоро е страхотен човек.

# 48
  • Благоевград

Напълно възможно е. Все пак имаш различни отношения с различните си познати. Вкъщи може да си внимателен, грижовен човек, но в работата да си куче и да захапваш здраво.

# 49
  • София-в сърцата на моите деца

Напълно възможно е. Все пак имаш различни отношения с различните си познати. Вкъщи може да си внимателен, грижовен човек, но в работата да си куче и да захапваш здраво.
Никой не е длъжен да интимничи с непознати. Това не прави един човек кофти човек, ако не допуска всеки до личното си пространство. И аз не обичам да ми се натрапват непознати хора!  за Жоро Христов...добър човек, с много добър изказ и доста смирен. И наистина домошар!

# 50
  • Испания

Познавам го и в работата му, и вкъщи, пиейки кафе с него и майка му Павлина /светла ѝ памет!/. Човек не може да угоди на всички и да се хареса на всички. Нормално.

Никой не е длъжен да интимничи с непознати. Това не прави един човек кофти човек, ако не допуска всеки до личното си пространство. И аз не обичам да ми се натрапват непознати хора!  за Жоро Христов...добър човек, с много добър изказ и доста смирен. И наистина домошар!

Абсолютно точно. Плюс чистофайник и любител на реда.

# 51
  • Sofia
Харесвам го,като изпълнител и визия...още от малка Blush Спомням си го в първите му изяви,беше леко пухкавичък,но пак чаровен...сещам се за една лека "закачка" с него,аз на 16-17год пътувайки в автобус застанала най-отзад на стъклото,той към 22-23год,скоро показал се вече по тв и разпознаваем...шофираше една бяла или сива кола,усмихвахме се,махахме си през стъклата...правеше някакви намеци да слезна...Joy

# 52
И така... аз също направих една сметка /благодаря на този, който беше писал, кой колко точки е дал на участниците/, тъй като още по време на предаването ми направи впечатление нещо. А именно, че Мария и Стефан след гласуване от жури и участници имаха по 24 точки, като точките бяха от журито само, участници не бяха дали точки за тях. Но след приравняване Мария получи 7 т., а Стефан 6 т., с което него го ощетяват с 1 т. В този момент Тита има 8 т. След гласуване от зрители, Стефан получава 10 т. и общо стават 16, а Тита - 9 т. и общо 17. Което означава, че ако не бяха ощетили Стефан с една точка от апаратната, то той също щеше да има 17 т. и съответно щеше да е победител, тъй като при еднакъв резултат първи е този с по-висок вот от зрителите, а това е Стефан.

Я,  това е много интересно. Дали има нещо писано в регламента? Сега погледнах, че Мария е с повече точки от Веско, а той пък се води гост...Хилда и Фънки я поставят след Стефан.

# 53
  • Испания
Врабчооооооооо!

https://bg-bg.facebook.com/2kapki.voda/videos/831869563856587/

Гост-жури Орлин Горанов.

# 54
Йеее, браво! Тия дни се сетих за Орлин Горанов и си въртях песните му Simple Smile

# 55
  • Испания
Много харесвам Орлин Горанов, ама отсега си представям как ще превъзнася Буюклиева.

# 56
Смайли, приятели ли са?
Нека поначешат егото на жената, то естрадните ни величия няма къде толкова да се изявяват вече. Wink Добра-лоша, емблематичен изпълнител е Петя.

# 57
Моята дъщеричка е на 8 години. Обожава Лили Иванова и пее песните й. Пее и песни на Емил Димитров. Но не пее песни на Петя
Grinning

# 58
  • Испания
Не зная дали са приятели, но са почти връстници /с две години разлика/.

Явление е Буюклиева и то какво! Да пази Господ!

https://www.novinite.bg/articles/52763/Petya-Buyuklieva-udari-sh … zikalna-akademiya

# 59
Не зная дали са приятели, но са почти връстници /с две години разлика/.

Явление е Буюклиева и то какво! Да пази Господ!

https://www.novinite.bg/articles/52763/Petya-Buyuklieva-udari-sh … zikalna-akademiya

Ааа, знам аз твоето отношение към нея.Smiley Не я оправдавам жената, не съм гледала формата, но като чета нервна криза, стрес, нещо се е била сринала. Worried Обичат се хората и с шамари. Wink

Общи условия

Активация на акаунт