🎭 Като две капки вода - сезон 7, тема 5 /16.04. - 06.05.2019/

• 33 052
  • 781
  •   1
Отговори
# 30
Вместо запис, титаничен ще е финалът,нз колко ще отидат, но всички са със огромно самочувствие и его, че те са най добрите. Дотук най много ми издиша Дичо като професионализъм и Петя, ужасно его.

# 31
  • София
Следващата седмица се очертава голяма тъпотия с този подпор на песни.

# 32
Благодаря за темата!
Сега прочетох, че Георги Христов има претенции към "Като две капки вода ", защото не са платени права за изпълнението на песента, която имитира Стефан. Чудя се как стоят нещата с другите изпълнители ...

# 33
  • Испания
Благодаря за темата!
Сега прочетох, че Георги Христов има претенции към "Като две капки вода ", защото не са платени права за изпълнението на песента, която имитира Стефан. Чудя се как стоят нещата с другите изпълнители ...

И правилно Жоро има претенции. Музиката на песента е негова.

# 34
  • Sofia
И Митко Щерев им бил забранил да изпълняват негови песни.

# 35
А ние по чужбинско чакаме втората част да видим. Искам да видя Милко бе хора
Grinning

# 36
  • Euskal Herria
Grinning
Това аз го отварям. При теб дали ще стане?
https://rutube.ru/video/92880403f668f9c9877186f173c34f3c/

https://www.dailymotion.com/video/x75weao

https://www.dailymotion.com/video/x75wetn

Последна редакция: вт, 16 апр 2019, 20:24 от YanaDG

# 37
  • Берлин
И аз не съм гледала още. Оставям за утре вечер. Благодаря за темата

# 38
Дичо, ме дразни, че иронизира образите, които му се падат. Струва ми се несериозен и леко обидчив към критиките на журито.
Петя ми хареса този път, но с тези заучени фрази и благодарности, ми идва в повече.

# 39
Вместо запис, титаничен ще е финалът,нз колко ще отидат, но всички са със огромно самочувствие и его, че те са най добрите. Дотук най много ми издиша Дичо като професионализъм и Петя, ужасно его.
Те точно тези с огромното самочувствие няма да са на финал. Визирам Дичо, Папи, Деси и Петя.
Дичо и Папи имитации не могат да правят, само пародии.

# 40
  • София
Smileys, благодаря за труда за пореден път!

Чак днес гледах предаването (все пак започна GoT и измести всичко) и ви прочетох след това, за да не се влияя. Добра вечер като цяло. Стефан беше феноменален! Тита също много, много добра. Деси ми хареса, но се съгласявам с Веско Ешкенази, че липсваше енергия. Дичо зле. Мария се постара, но не виждам как би могла да направи нещо повече. Петя изпя страхотно една абсолютно непозната за мен песен, така че нищо не мога да кажа. Папи също се постара, и на мен ми се струва, че това е най- добрата му имитация досега. Бат Милко пълни душата, раздава се този човек.

Grinning

Линковете на Мари Мар не ви ли вършат работа бе хора... ? На предната страница са.

# 41
  • Испания
В "Здравей, България" днес - пак Константин. Голяма досада, голямо пънене за изяви! Ако ще и в новините да ми го покажат, пак няма да го харесам. Става все по-противен.

# 42
И така... аз също направих една сметка /благодаря на този, който беше писал, кой колко точки е дал на участниците/, тъй като още по време на предаването ми направи впечатление нещо. А именно, че Мария и Стефан след гласуване от жури и участници имаха по 24 точки, като точките бяха от журито само, участници не бяха дали точки за тях. Но след приравняване Мария получи 7 т., а Стефан 6 т., с което него го ощетяват с 1 т. В този момент Тита има 8 т. След гласуване от зрители, Стефан получава 10 т. и общо стават 16, а Тита - 9 т. и общо 17. Което означава, че ако не бяха ощетили Стефан с една точка от апаратната, то той също щеше да има 17 т. и съответно щеше да е победител, тъй като при еднакъв резултат първи е този с по-висок вот от зрителите, а това е Стефан.

# 43
И именно това ме кара си мисля, че по този начин не се ли стимулират допълнително зрителите (които определено се очертава да са повече фенове на Стефан и Тита) да засилят гласуването си?

# 44
  • София
"Песента ми "Нямам нужда от много приятели" си има авторски права. Текстът е на Рашко Стойков, а музиката моя, аранжиментът на Борис Чакъров. Нима се забравя това." Така големият изпълнител Георги Христов се обърна към шоуто "Като две капки вода", в което преди седмица прозвуча хитът на изпълнителя, изпят от Стефан Илчев. "

Правно няма основания Георги Христов за претенции. Шоуто е такова - с имитации, не важат музикалните права на ПРОФОН.

Общи условия

Активация на акаунт